Sleutelkaarten Service Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaringen is zeer positief. Niels is vriendelijk, communicatief heel goed. Nooit te beroerd om zijn planning aan te passen. Dit is ondertussen de uitzondering op de regel, zeer klantvriendeli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle service. Boven verwachting. Was vroeg voor de afspraak. Binnen 20min nieuwe kaart ingelezen. Ruime tijd genomen om samen te testen. Vriendelijk en vrolijk contact.

Noté 5 sur 5 étoiles

Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig. Sleutelkaarten service heeft me goed geholpen, snelle afspraak, duidelijke info om alles soepel en snel te laten verlopen. Binnen een week... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

291 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaringen is zeer positief

Mijn ervaringen is zeer positief.
Niels is vriendelijk, communicatief heel goed. Nooit te beroerd om zijn planning aan te passen. Dit is ondertussen de uitzondering op de regel, zeer klantvriendelijk.

11 septembre 2026

Goede en snelle service

11 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

TOP service en communicatie!!

Al bij het eerste contact, super duidelijke en goede (prijs)afspraken gemaakt. Wat een TOP service (aan huis) en vakmanschap! Zo zie je het niet vaak meer! Als er 10 sterren waren geweest, had je die van me gekregen, Niels! Super bedankt!!

26 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en snel geholpen.

Wat een fijn bedrijf is dit, ze waren met vakantie toen ik startproblemen had me mijn Renault maar ondanks dat waren ze via WhatsApp bereikbaar en stonden mij snel en netjes te woord. Alsnog kon er een afspraak ingepland worden direct nadat de vakantie erop zat.
We hadden eerst de afspraak gemaakt voor 2 sleutelkaarten, gezien ik reeds 2 defecte sleutelkaarten had maar i.v.m. een financiële tegenvallen vroeg ik via WhatsApp 3 dagen voor onze afspraak of het alsnog 1 sleutelkaart kon worden en dat ik dan een maand later wederom een afspraak zou maken voor de tweede sleutelkaart. Ook dit was geen enkel probleem.
Tijdens de afspraak was de medewerker erg behulpzaam, wilde alles rustig uitleggen en kwam zeer professioneel over. Niets geforceerd, niets gehaast maar gewoon een hele prettige monteur om door geholpen te worden.
Middels de nieuwe sleutelkaart start de auto weer als vanouds en kan ik weer met plezier veilige kilometers ermee maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Had voor mijn vakantie snel een reserve…

Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig.
Binnen een week was alles klaar.
Service, info is goed en betrouwbaar.
S. Eser.

Top service

Snelle en nette reactie, binnen een paar uur was het geregeld van aanvraag tot nieuwe sleutels. Top service!😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een fijne ervaring!

Het was een fijne ervaring!
Niels komt 1 keer per maand naar België, maar het was het wachten waard.
Ik heb bovendien 2 sleutels voor de prijs van 1 :⁠-⁠)
Bedankt Niels!!!

22 juillet 2026

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service. De benodigde nieuwe sleutelkaarten werden ingelezen en de oude gecheckt. Goede uitleg van waar de dienstverlening uit bestond. En dat alles voor ca. 50% van de dealerprijs. Zeker aan te bevelen.

21 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Reageerd snel, zeer beleefd, en perfecte service aan huis. Een echte aanrader en voor minder dan de helft vergeleken met de Renault dealer. Snel en vakkundig, alles 3x controleren tot dat hij echt tevreden is. Hoop niet tot ziens maar zal dit bedrijf bij iedereen aanraden. Dank je wel Niels.

14 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

En dan doet je sleutelkaart het niet…

En dan doet je sleutelkaart het niet meer ,dat is balen. De garage zei dat is een groot en kostbaar probleem. Toch maar even verder zoeken naar een betrouwbaar ander adres. Wat een goede keus. Ik kon appen met Niels en gelijk een afspraak maken bij mij thuis en een concrete prijsopgave. Exact op tijd gekomen en snel opgelost. Wat een goede service, het is echt een aanrader!

13 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus