Sleutelkaarten Service Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaringen is zeer positief. Niels is vriendelijk, communicatief heel goed. Nooit te beroerd om zijn planning aan te passen. Dit is ondertussen de uitzondering op de regel, zeer klantvriendeli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig. Sleutelkaarten service heeft me goed geholpen, snelle afspraak, duidelijke info om alles soepel en snel te laten verlopen. Binnen een week... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle service. Boven verwachting. Was vroeg voor de afspraak. Binnen 20min nieuwe kaart ingelezen. Ruime tijd genomen om samen te testen. Vriendelijk en vrolijk contact.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste contact was Niels zeer behulpzaam en vlot in afspreken. Hij is helemaal tot in België gereden voor een reservesleutel te maken van onze Renault. Wat een goede, vriendelijke, correcte... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

292 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helemaal fantastisch

Helemaal fantastisch, onze kaart ging defect, reserve hadden we niet, dus spoed was wel gewenst. Paar uur later stond hij voor de deur, en super snel de nieuwe kaart ingelezen en klaar. Echt super geregeld! 100% aanrader.

20 mai 2026

Top sleutelmaker!!

Niels is een deskundige en plezierige sleutelmaker. Heldere communicatie en geen moeite is teveel. Onze sleutels zijn weer op en top! Hielp ook nog een andere automobilist met pech en volgde hem naar huis om zeker van goede thuiskomst te zijn. Kortom, wij raden Niels van harte aan en als je 6 sterren kom geven zou hij ze krijgen.

22 mai 2026

Snelle en goede service!

Als ik mijn sleutel wou vervangen bij de garage, moest ik 5 dagen wachten voor het bestellen van de sleutel en mijn auto laten takelen naar de garage voor de herstelling.

Via deze website werd ik de dag erna aan huis geholpen aan een betere prijs dan de garage. Reparatie verliep vlot en eerlijk.
5 sterren! Ik beveel het aanbevelen!

20 mai 2026

Perfecte service

Perfecte service, proactief, oplossingsgericht en Niels denkt heel goed met je mee. Niks dan lof, echt een aanrader

19 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaring, zeker een aanrader

Niels is een uiterst vriendelijke en zeer bekwame vakman. Hij kwam vandaag bij ons in Etten-Leur langs om een nieuwe autosleutel te maken. Vanaf het eerste contact dacht hij goed mee en gaf hij duidelijk en eerlijk advies. Binnen korte tijd had hij een nieuwe sleutel gemaakt en werkte alles weer perfect. Het probleem was direct opgelost, zonder gedoe. Je merkt meteen dat hij veel ervaring heeft en kwaliteit levert. Betrouwbaar, professioneel en klantgericht. Absoluut een aanrader voor iedereen die snel en goed geholpen wil worden!

11 mai 2026

Snelle reactie

Snelle reactie, binnen zeer korte tijd op locatie, vakkundig geholpen en 100% tevreden.
Menig merkdealer kan hier een voorbeeld aan nemen.

12 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle en adequate hulp

Super snelle en adequate hulp!
Had ik dit bedrijf maar eerder ontdekt.
Hele vriendelijke man ook.
Dank je wel Niels! Je hebt vandaag weer iemand blij gemaakt. Groet, Marga

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service aan huis voor vervangen sleutelkaart

Geweldige service op locatie. Niels was perfect op tijd. Heeft uitgelegd wat hij ging doen. Heeft de Renault Clio Keykaart vervangen die de melding gaf ' Kaart niet herkend'. Zeer aardige en vlotte gast met verstand van zaken. Zeker een aanrader en de prijs was perfect!

Goede service, snelle levering

Uitstekende service! Onze sleutelkaart van de Renault mégane was defect. Via google contact opgenomen met Niels. Zeer snelle reactie via Whats-app en hij kon de volgende dag al op de afgesproken tijd op locatie zijn in Friesland. De sleutelkaart werd netjes en met extra batterij afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met dit vlotte, vriendelijke en betaalbare bedrijf! Zou het zeker aanraden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat de Renault dealer niet kon fixte hij in vijf minuten

Mijn Renault keycards waren beschadigd en ik had er een nodig om de auto open en de andere om de auto dicht te doen. Enfin ik had nieuwe nodig. Ik ben eerst braaf naar de officiële Renault dealer gegaan. Daar hebben ze een nieuwe originele sleutelkaart voor mij besteld en geprobeerd in te lezen. Helaas is dat in twee verschillende sessies en met in totaal meer dan vijf uur werk niet gelukt. Het lag volgens de dealer niet aan hen maar aan de computer van de auto die moest vervangen worden. Ze wilden me initieel zelfs de uren die ze eraan hadden besteed in rekening brengen.
Uiteindelijk ging ik naar huis met een dure, splinternieuwe, maar nog steeds niet werkende Renault keycard.
Gelukkig kwam ik via via bij Niels van Sleutelkaarten Service terecht. Ik hem het verhaal uitgelegd en hij wilde het wel proberen. Hij kwam langs en had het probleem binnen vijf minuten (ja echt vijf) opgelost. Ongelooflijk hoe snel en vakkundig hij dat deed.
Als je problemen hebt met je Renault keycard: direct contact opnemen met Niels! Top service, super vriendelijk en een tovenaar. Ik kan hem absoluut aanbevelen.

17 avril 2026

Super service

Ik wou een reservesleutel bij laten maken. Ik was super goed geholpen, alles ging voorspoedig en vriendelijk.

8 avril 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus