Kristian gjorde alt rigtigt, for at gøre det til en nice oplevelse, at købe de fedeste komplette 23” ruller hos ham. Pris, kundeservice og færdigt produkt er lig med 6 stjerner. Jeg kommer til at købe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte et sæt fælge med dæk til min Porsche, og nu her et sæt til min nye Mercedes. Kristian & Fie er virkelig dygtige til deres arbejde, og går op i kundepleje, selv når de er på ferie. Verde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Stor faglighed og kompetence. Skønt at der "endelig" er nogen der ved hvad de laver rent fagligt, og det må man sørme sige at de gør i Odense. 3 andre mekanikkere havde bøvlet med at komme vibrationer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skrev til dem på Facebook for at høre om nogle fælge, og morgenen efter fik jeg tilsendt et samlet tilbud på fælge og dæk. Da fælgene ankom var der problemer med montering (Fejl fra producent), så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos VAG-Parts Danmark er vi "nørder" omkring dæk og fælge og knowhow om dette produkt! Vi arbejder typisk i nyere premium biler. (men alle andre er også velkommen) Vi sætter en stor dyd i at finde den bedst mulige løsning til kunden ud fra vores lange ekspertise indenfor salg af dæk og fælge. Vi holder til i Odense og vægter kundetilfredshed samt kendskab til det vi arbejder med meget højt. Vi har de nyeste og bedste maskiner på markedet og vi bruger lang tid på at optimere på produkterne sådan vi sikre os at det altid spiller 110% når kunden modtager varen fra os. Vi bruger monterings maskine med center opspænding således man ikke har kontakt til fælgsiderne med nogen former for værktøj. Til afbalancering bruger vi det førende på markedet nemlig Hunter Roadforce med vejtryks optimering. Ønsker du også en service og et produkt ud over det sædvanlige så tøv ikke med at tag kontakt med os på telefon: 61608924 - Mail: Kontakt@vag-parts.dk Eller kom og besøg os på vores værskted : Peder Wessels Vej 21b 5220 Odense SØ. Vi ses :) Kristian og Fie.
Peder Wessels Vej 21B, 5220 , Odense SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Kæmpe anbefaling herfra til Kristian som har Vag Parts
Har netop hentet mine 22" fælge til audi e tron og det spiller bare 100.
Hurtig til at svare, gode priser, ingen dækstøj, også passer de bare lige på.
Kristian ved hvad han snakker om og kan hurtig hjælpe med at finde de rigtige fælge til dit behov.
Klasse service.

Gode priser og service 👍👍👍
Glæder mig til sommer kommer 23”👌

Réponse de VAG-Parts Danmark
Nem kontakt og hurtig tilbagemelding på spørgsmål, sammenholdt med en rigtigt god pris gør det en klar anbefaling herfra

Réponse de VAG-Parts Danmark
Har den eller de bedste oplevelse med Kristian. Har handlet med ham flere gange i løbet af årene og været yderst tilfreds med hans hjælp.
Han er altid behjælpelig med svar og evt ønsker man har.

Réponse de VAG-Parts Danmark
Jeg har lige købt et sæt fælge med dæk hos VAG-Parts igennem Kristian Knudsen, som jeg på det varmeste, kun kan anbefale at handle med/hos.
Her er tale om en virksomhed og indehaver, der tager sig selv og kunden seriøst fra første færd. Udover en god vejledning, følger der også en mening og holdning omkring produkterne med, som sammenholdt med en super attitude, signalerer fuld tryghed i handlen.
Hjulsættet er et sommer sæt, som står og venter på mig til montering i April.
Jeg glæder mig :-)
VAG-Parts kan kun anbefales herfra :-)
Mvh. Kaj Boisen.

Réponse de VAG-Parts Danmark
Købte et par nye fælge med dæk til fra et andet firma, og har lige siden købet haft problemer med at jeg følte bilen hoppede ved bykørsel og vibrerede kraftigt ved 130-140km/t. Efter 3 alm afbalanceringer og 1 sæt nye dæk og ingen bedring opsøgte jeg Kristian og heldigvis for det. Med hans smarte/moderne afbalanceringsmaskine der kan måle vejtryk fik jeg endelig løst mit problem. Alternativet var et sæt nye fælge så selvom afbalancering med vejtryk koster mere end normal afbalancering har det sparet mig flere tusinde kroner til nye fælge og ikke mindst tid og besvær. Stort tak til Kristian for at være så serviceminded og udføre sig arbejde så professionelt. Havde givet flere stjerner hvis muligt. Stor anbefaling herfra.

Réponse de VAG-Parts Danmark
Flotte og fede fælge bilen køre rigtig godt🙂
Det er flot arbejde i har lavet med afbalanceringen🙂
Jeg har aldrig fået hjulsæt hvor der var så lidt afbalaceringsklodser på som dette sæt, trods det er 21"
Flotte arbejde og det spiller bare🙂

Réponse de VAG-Parts Danmark
Kompetente mennesker at tale med de ved noget om det de handler med

Réponse de VAG-Parts Danmark
Fantastisk god oplevelse og super god rådgivning. Kan kun anbefales herfra!

Réponse de VAG-Parts Danmark
5 STERNER og intet mindre kan gøre det👍.
Jeg er yderst tilfreds med de alufælger med vinterhjul jeg bestilte og modtog.
Fremragende service under bestillingen men også løbende mht. spørgsmål til produktet.
Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger 👍👍

Réponse de VAG-Parts Danmark
Vi har modtaget service helt udover det sædvanlige hos Vag-parts.
Vi kom med nogle udfordringer på nogle hjul købt et andet sted. Kristian var super grundig og fik løst problemet, som forhandleren ikke kunne.
Vi bor ikke selv på Fyn, men det er klart turen værd. Vi vil uden tvivl kun købe hjul herfra fremadrettet og vil anbefale alle at gøre det samme.

Réponse de VAG-Parts Danmark
God kundekontakt. Det sæt jeg forespurgte var der meget lang leveringstid på. Kristian kom hurtigt med forslag til andet sæt, som han kunne skaffe på to dage. Problemfri afhentning herefter.

God dialog, hurtig service og meget løsningsorienteret. Helt perfekt 😉