Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Toimitus oli nopea. Kattovalaisimen asennuksessa oli ongelmia Suomalaisen standardin huomioiden. Ei valmista koukkuripustusta. Samoin ei kattorasiaan tarkoitettu kisko sopinut mittojensa puolesta. Y... Voir plus
Купили две одинаковые люстры на 6 ламп в гостинную. Люстры соответствуют описанию и картинкам на сайте, прибыли в ожидаемый срок, хорошо упакованы. Мы довольны покупкой.
À propos de l'entreprise
Riippuvalaisimet
Seinävalaisimet
Kattovalaisimet
Ulkovalaisimet
Yksi Pohjois-Euroopan laajimmista design valaisin valikoimista!
Coordonnées de contact
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Allemagne
- 020 787 1616
- info@valaisinmestari.fi
- valaisinmestari.fi
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Tyytyväinen lampun ostaja
Olin alkujaan epäileväinen, mutta lamppu oli jopa parempi kuin kuvittelin ja tuli hyvin pakattuna Saksasta nopealla toimituksella. Kaupalla oli laaja valikoima ja kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Jatkossakin uskallan tuolta tilata.
Tuote täytti odotuksen🤗
Хорошие люстры по разумной цене
Kiitos nopea ja hyvin pakatusta…
Kiitos nopea ja hyvin pakatusta toimituksesta! Shampanjalasit tulivat ehjänä perille.
Pikainen toimitus haluamalleni…
Pikainen toimitus haluamalleni tuotteelle. Tuote laadukas.
Toimituksen viivästyksestä informoitiin…
Toimituksen viivästyksestä informoitiin eli asiakas oli ajan tasalla tilauksensa suhteen. Viivästystä myös pahoiteltiin.
Sain juuri sellaisen tuotteen mitä olin…
Sain juuri sellaisen tuotteen mitä olin tilatessa toivonut saavani. Laatu vastasi kuvausta.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Tilauksen tulo kesti 4 kuukautta eikä sittenkään kaikki onnistunut.
Tilasin huhtikuussa valaisimen jonka toimitus luvattiin olevan alle kaksi viikkoa. Valaisimen tulo kesti 3 kk mutta se ei tullut kuitenkaan kokonaisena. Lukemattomien sähköpostien, valokuvien lähettelyn ja epämääräisten laskujen tulon jälkeen luovutin varaosien odottelun. Niitä ei koskaan tullut. Sain kyllä pienen korvauksen, siitä kiitos.
Koko projektiin tuhlautui 4,5 kk.

Hyvä tuote, kehno kuljetuspalvelu
Valaisin oli ihana ja erinomaisesti pakattu. Kuljetuksessa oli kuitenkin kummaa viivettä ja seuranta ei ihan aina tuntunut olevan ajan tasalla. Lopulta valaisin tuotiin ulko-ovelle, mutta sisään sitä tuotu vaikka olin antanut ovikoodin ja puhelinnumeroni. Kuljetuspalvelun kanssa ei siis sujunut, näin auton pihalla, mutta valaisin tuotiin vasta seuraavana päivänä, vaikka olin sovittuna päivänä kotona. Eivät edes pahoitelleet sähläystä. Jouduin soittamaan monta kertaa ja selvittää, missä se on ja milloin se siis tulee. Valaisin oli kuitenkin aivan perfect, kun se vihdoin saapui!

Réponse de Valaisinmestari.fi
Kaikkia maksettuja tuotteita ei tullut…
Kaikkia maksettuja tuotteita ei tullut perille. Paketti oli kolhiintunut ja avattu ja sieltä puuttui kaksi maksettua -ilmeisesti rikkoontunutta (?)tuotetta.

En ole saanut valaisinta
En ole saanut valaisinta. Seurantatiedot ei päivity ja minulle ei ole vastattu kysymykseen toimituksesta jonka olen laittanut asiakaspalveluun sähköpostilla.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.