Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De spijkerbroek die ik wou hebben was er niet…kreeg gelijk mn geld terug…en mn roze broek had ik met 3 dagen in huis…👍ben heel tevreden over dit bedrijf en ga er zeker vaker bestellen…

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb 2 broeken besteld waarvan er 1 zonder reden geannuleerd wordt. Bedrag inmiddels wel terug betaald gekregen, echter alleen van de broek. Op de site van van Klasse kan ik deze broek gewoon weer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Waarom ik tevreden ben komt dat ze goede kwaliteit hebben en dan ook nog niet duur maar zeker ook klant vriendelijk en zeker online ook hoor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten, de vorige keer was ik van maatlabel in eerder gekochte cherry berry broek op de markt uitgegaan, maar die viel bin Klasse Mode veel te klein uit. Bij keuze nou goed gekeken naar maatt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Maison de haute couture

Écrit par l'entreprise

✅️ - Wij zijn het mode adres voor jong en oud. Zowel in kleine als in grote maten. ✅️ - maat 36/38 t/m 54/56

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

154 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Services

Ik kreeg redelijk snel antwoord op mijn email om iets terug te sturen. Moest daarna nog een keer mailen omdat het retour bedrag niet klopte. Maar het was snel opgelost en terug betaald

27 juillet 2026

Zeer tevreden klant uit Drenthe

Ik bestel al jaren regelmatig online voor mijzelf en voor mijn moeder bij deze winkel.
Alles word keurig en snel geleverd.
Mocht het bestelde er niet meer zijn kreeg ik keurig bericht en werd het bedrag netjes terug gestort.
Zeer tevreden klant uit Drenthe .

14 juillet 2026
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de eerste keer besteld

Voor de eerste keer besteld, om te proberen.
Ben heel tevreden over de capribroeken van het merk
Cherry Berry. Maat 48 besteld en ze zitten als gegoten ook na het wassen blijven ze fijn in model. Heb daarna nog 4 capri broeken besteld. De blousons met korte mouw en elastiek in de boord passen ook prima.
Nu wachten op de wintermode.

25 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Verkeerde kleur en heb 2 besteld

Verkeerde kleur en heb 2 besteld, maar 1 broek gekregen, wel voor 2 betaald! Krijg geen reaktie terug van hun, slechte service!

24 juin 2026
Logo de van Klasse mode

Réponse de van Klasse mode

Beste Astrid,

Wat jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.

Wij zitten momenteel in een erg drukke periode en verwerken dagelijks tientallen bestellingen. Ondanks dat wij dag en nacht hard werken om iedereen zo goed mogelijk te helpen, kan er helaas een keer iets misgaan. Dat vinden wij oprecht heel vervelend.

Zou u ons alstublieft een e-mail willen sturen met uw ordernummer? Dan kunnen wij meteen in ons systeem nakijken waar het is misgegaan en dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

Van Klasse Mode

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke cherry berry broeken gekocht…

Heerlijke cherry berry broeken gekocht en zitten heerlijk de prijs is zeker te doen. Heb nu een tweede bestelling gedaan met nog 1 capri broek en een lange broek voor de zomer. En hopen dat de lange broek net zo goed bevalt als de capri broek. Ik ga vaker hier iets bestellen .

1 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus