Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten, de vorige keer was ik van maatlabel in eerder gekochte cherry berry broek op de markt uitgegaan, maar die viel bin Klasse Mode veel te klein uit. Bij keuze nou goed gekeken naar maatt... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb 2 broeken besteld waarvan er 1 zonder reden geannuleerd wordt. Bedrag inmiddels wel terug betaald gekregen, echter alleen van de broek. Op de site van van Klasse kan ik deze broek gewoon weer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al jaren regelmatig online voor mijzelf en voor mijn moeder bij deze winkel. Alles word keurig en snel geleverd. Mocht het bestelde er niet meer zijn kreeg ik keurig bericht en werd het b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De spijkerbroek die ik wou hebben was er niet…kreeg gelijk mn geld terug…en mn roze broek had ik met 3 dagen in huis…👍ben heel tevreden over dit bedrijf en ga er zeker vaker bestellen…

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. aussi dans
  3. Magasin de vêtements pour hommes
  4. Maison de haute couture

Écrit par l'entreprise

✅️ - Wij zijn het mode adres voor jong en oud. Zowel in kleine als in grote maten. ✅️ - maat 36/38 t/m 54/56

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

140 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering, shirt prima alleen jammer dathet geld teruggestort werd zonder enige uitleg, van het jasje wat ik ook besteld had.

28 février 2026

Lang gewacht

Lang gewacht! Retour lukt niet en geld terug ook niet!

28 octobre 2025

Beste e teunissen,

Dank je wel voor je review. Klantenservice en communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Als je kijkt naar onze andere reviews, zie je dat dit bij 99% van onze klanten juist heel goed wordt ervaren.

Daarom vinden we het extra vervelend om te lezen dat jij dit zo hebt meegemaakt. We herkennen dit beeld niet en het klinkt alsof er mogelijk sprake is van een misverstand of iets dat in het proces is misgelopen.

Wil je hierop reageren met jouw ordernummer? Dan kunnen we het direct erbij pakken en samen kijken wat er precies is gebeurd, zodat we dit zo snel mogelijk netjes kunnen oplossen.

Trage levering

Trage levering , reageert niet op mail

26 janvier 2026

Beste Wendy,

Dank voor je bericht. Wij hebben helaas geen e-mail van je ontvangen.

Bestelling 9208 is op 26 januari bij ons geplaatst en volgens de PostNL track & trace is het pakket op 27 januari succesvol bezorgd.

Op basis hiervan is voor ons niet duidelijk waar het probleem precies over gaat.

We helpen je natuurlijk graag verder. Je kunt contact opnemen met onze winkel via 015-7852972, dan kijken we samen naar een oplossing.

Super tevreden

Niet lang gewacht op de leveringen en 1 item niet op voorraad het bedrag was al terug gestort voor ik mijn zending thuis had.

10 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Duurt veel te lang

Geen beste service

6 janvier 2026

Beste meneer van Esch.

Uw bestelling met bestelnummer #9161
Is al op 10-01 geleverd en u schijft dit op 14-01. Wij snappen niet zo goed wat u bedoelt.

M.v.g,

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had niet verwacht dat ik zo lang op…

Ik had niet verwacht dat ik zo lang op mijn bestelling moet wachten.

Mijn bestelling is nog steeds niet binnen,

30 décembre 2025

Beste Anja,

Bedankt voor het delen van je review.

Jammer om te lezen dat dit zo is gelopen.

We hebben dit voor je nagekeken en zien dat je bestelling tijdig in december bij ons is geplaatst en op dezelfde dag, 30 december, door ons is verwerkt en verzonden.

Volgens de track-and-trace gegevens van PostNL is het pakket vervolgens op 31 december om 15:03 uur bij je afgeleverd.

De levering heeft daarmee binnen de gebruikelijke levertijd plaatsgevonden, ook gezien de drukte rond de feestdagen.

Mocht je vragen hebben of ergens over twijfelen, dan kun je altijd persoonlijk contact met ons opnemen via WhatsApp op 06-48361195. We helpen je daar graag direct verder.

Van Klasse Mode

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus