Banner for Van Mossel Kia - Hengelo

Van Mossel Kia - Hengelo Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Holtersweg 30, 7556 BX Hengelo, Nederland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn al jaren bij Van Mossel Hengelo als klant. Zowel EV6, als de Ceed sw moesten beide voor onderhoud en dat is goed uitgevoerd. Vriendelijke mensen, mooie vernieuwde showroom. Aanrader.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen

À propos de l'entreprise

À propos de Van Mossel Kia - Hengelo

Écrit par l'entreprise

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Coordonnées de contact

• Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Pays-Bas

• 088 087 0120
Promotion box for Van Mossel Kia - Hengelo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

354 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

Prijs indicatie vooraf
Gewoon top

26 avril 2026

Beste Martin,

Dank voor uw mooie 5 sterren en tot uw volgende bezoek!

van Mossel Kia Hengelo

Noté 5 sur 5 étoiles

Meegedacht in een vervelende situatie…

Meegedacht in een vervelende situatie in een vervelende tijd, waardoor onze auto tijdig weer beschikbaar was voor ons. Vriendelijk te woord gestaan.

26 avril 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Graag gedaan en tot een vogend bezoek.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vind de service niet professioneel…

Ik vind de service niet professioneel genoeg. Als er in de voor planning via internet gevraagd word of jullie mijn auto mogen wassen dan moet je het ook doen. Als de balie medewerker vraagd of er bijzonderheden zijn en ik zeg koplampen staan te hoog. Merk ik dat er niets aan gedaan is. Vind ik erg jammer.
Dit mag niet voor komen bij zo'n mooi bedrijf als van Mossel.

24 avril 2026

Beste Harry,

Mijn excuus, wanneer er zaken worden besproken of aangegeven moeten deze wel worden opgepakt.
We hebben even contact en pakken dit verder op!

06-20608299 / frits.vanvoorden@vanmossel.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren wordt onze auto door Van…

Al jaren wordt onze auto door Van Mossel onderhouden. Ben er tevreden over, vriendelijke benadering, vanaf 2012 nog nooit een klacht gehad.

Mirjam Wijnands

18 avril 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bijdrage!
Graag weer tot een volgend bezoek,

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw 5 sterren en graag tot het volgende bezoek.

Fantastische ervaring!

Fantastische auto, perfect weg gedrag en super compleet uitgerust!
Heel blij met deze aankoop!

12 avril 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Blij te horen! Veel plezier met de nieuwe auto, en veilige kilometers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat alles naar tevredenheid is…

Omdat alles naar tevredenheid is gedaan en een goede service en vriendeljik personeel.

5 avril 2026

Beste John,

Dank, en tot het volgende bezoekje ;-)

van Mossel Kia Hengelo

Alles is goed uitgelegd.

Alles is goed uitgelegd.

10 avril 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw bijdrage en tot uw volgende bezoek.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd prima geholpen conform…

Altijd prima geholpen conform afgesproken prijs. Rustig kunnen werken op ingerichte werkplek met daarbij koffie en een broodje

3 avril 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Daar doen we het voor ;-)
Dank voor uw komst en tot het volgende bezoekje!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer klantvriendelijk en deskundig advies

Altijd heel klantvriendelijk, denken mee wanneer er vragen zijn. Zeer prettige garage. Nemen tijd voor het geven van informatie. Zeer deskundige advies. Showroom en receptie zien er heel mooi en verzorgd uit. Kortom, zeer tevreden.

2 avril 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw bijdrage en tot een volgend bezoek!

Noté 4 sur 5 étoiles

Na telefonisch overleg tevreden

U heeft mij via een app gevraagd of ik verzoeken had mbt het onderhoud. Ik heb twee punten aangegeven:
Na telefonisch contact met van Mossel Hengelo is mijn klacht naar tevredenheid besproken en wordt deze opgelost.

2 avril 2026

Beste heer Adema,

Dank voor ons contact van zojuist. Via de mail hebben we verder contact over de geboden oplossing.

Vestigingsdirecteur van Mossel Hengelo

Noté 5 sur 5 étoiles

de 30000 km beurt is snel en goed…

de 30000 km beurt is snel en goed uitgevoerd. Ook is de update voor de navigatie weer gratis uitgevoerd. Heb gelijk de nieuwe EV's even bekeken. Jammer dat de EV 2 nog niet in de showroom stond. Zodra deze in Hengelo staat dan ga ik hem graag bekijken.

29 mars 2026

Beste Carel,

Dank voor uw mooie bijdrage.
Goed nieuws, de EV2 is net gearriveerd!
U bent van harte welkom om hem te komen bewonderen!

Uitstekende aflevering van de nieuwe Kia EV5

Goede en tijdige informatie.
Fijne ontvangst en uitleg over het proces en de nieuwe auto.
Prima nazorg.

28 mars 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw 5 sterren en nogmaals heel veel plezier met uw mooie nieuwe EV5.

Prima geholpen

Prima geholpen. Toen onze eerste keuze/bestelling niet tijdig leverbaar bleek, goed meegedacht over een alternatief en met een prima voorstel gekomen. Ook de aflevering was prettig.
We rijden inmiddels 4 weken tot volle tevredenheid.

26 février 2026

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw 5 sterren en veel rijplezier met de mooie nieuwe EV3!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend goed geholpen door…

Ik ben ontzettend goed geholpen door meneer Braamhaar. Wat een fijne en vriendelijke man! Hij neemt echt de tijd voor je, legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel een keuze kunt maken. Zijn geduld en persoonlijke aanpak maken het hele proces erg prettig.
Mocht ik in de toekomst weer een auto aanschaffen, dan doe ik dat zonder twijfel opnieuw via meneer Braamhaar. Absoluut een aanrader!

27 mars 2026

Beste Naomi,

Dank voor je mooie bijdrage, we zijn ook heel blij met onze Fulco!
Geniet van de nieuwe auto en graag tot een volgend contact.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nette en vlotte servicebeurt door…

Nette en vlotte servicebeurt door vakkundig en vriendelijk personeel

8 décembre 2025

Réponse de Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor dit mooie compliment, ik breng het over naar het team!

Vriendelijke groet,

Gewoon prima autobedrijf

Staan altijd klaar en komen altijd afspraken na.

6 décembre 2025

Geachte heer/mevrouw Welter,

Fijn om te horen dat we altijd klaarstaan en afspraken nakomen, daar doen we het voor.

Met vriendelijke groet, en veel veilige kilometers gewenst,

Team Van Mossel Kia Hengelo
Vestigingsdirecteur

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus