L'entreprise a répondu
Panamericana (AMG) grill laten monteren. Uitstekend gedaan en kon op korte termijn al terecht. Personeel zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel in de werkplaats als in de showroom. Deze Van Mossel locati... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Ik woon in Rotterdam, maar voor mijn Mercedes ga ik graag helemaal naar Van Mossel Mercedes-Benz in Dordrecht. Ik heb hier zelf al twee auto’s gekocht en door mijn aanbeveling hebben ook familieleden nog twee auto’s bij deze dealer aangeschaft.
Zowel de medewerkers van de verkoopafdeling als van de werkplaats zijn altijd ontzettend vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Vooral de heer Daan wil ik graag extra bedanken. Hij is zeer deskundig, vriendelijk en denkt echt met de klant mee. Ik ben ontzettend goed door hem geholpen.
Daarom kan ik Van Mossel Mercedes-Benz Dordrecht zeker aanbevelen. De uitstekende service, vriendelijke medewerkers en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat ik hier graag terugkom. Absoluut vijf sterren waard! ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Hele proces van eerste contact tot de aflevering van de nieuwe auto tot volle tevredenheid verlopen. Geen moment enige dwang of ongeduld gemerkt tijdens de verschillende bezoeken. Ook de aflevering was prima verzorgd met een uitgebreide uitleg over de bediening. Al met al zeer tevreden over alle contacten die ik heb gehad.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Snel een afspraak. Heldere communicatie. Goede en professionele service.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
We zijn al jaren klant,en altijd goed gehopen vooral door Mo die een vertrouwd gezicht is van het bedrijf

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Het probleem waarvoor ik ben geweest is niet volledig verholpen. Ik ben een ochtend kwijt geweest zonder positief resultaat, dat was mijn 2e keer en nu is er een vervolgafspraak gemaakt. Op hoop van zegen.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Dit is al mijn 5e nieuwe Mercedes die ik gekocht heb en wederom geheel tevreden. Alle afspraken nageleefd, alles klopte gewoon weer.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Top service en verkoper luistert naar de wensen van de klant, maar geef ook eerlijk advies. Dan kom je terug naar zo n dealer!!!

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Heerlijk bedrijf, goede mensen. Komen afspraken na. Zijn nooit te beroerd een stapje extra te zetten.
Schakelen snel, denk mee.
Toppers!!!!

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Aanschaf van een nieuwe auto, gehele ervaring was prettig. Pasa deed enorm zijn best. Bij aflevering is er wat mis gegaan met het poetsen waardoor de sierlijsten dof zijn geworden, zowel Pasa en dealer vonden het vervelend. Na onze vakantie worden deze vervangen. Bij aflevering van de nieuwe auto zagen we nog een mooie gebruikte staan, na het nodige overleg word deze op 15 september opgehaald.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
350 inclusief btw betaald voor een diagnose die nergens opslaat en of ik even 4800 ex btw wil betalen. En zo de klant onnodig op kosten jagen. Ik ga voortaan naar KWB automotive die het wel wist om het op te lossen en met een totale kosten van 289 euro.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Fijne dealer met normaal contact, hieraan kunnen andere dealers een voorbeeld nemen. Je wordt goed geholpen.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Mooie ervaring gehad bij aanschaf MB mede door de verkoper Raqeem,ook de aflevering was een klein feestje met top service.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Goed ingelicht over de werkzaamheden en achteraf aanwijzingen en advies gegeven.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Service perfect alleen minder dat er vaak geen huurauto’s beschikbaar zijn . Aardig personeel

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz
Keurig ontvangst, direct werd koffie aangeboden, en werd er aan de auto begonnen. Keurig binnen afgesproken tijd was die weer gereed en netjes schoon overgedragen.