Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

Van Mossel Mercedes-Benz Avis

1 514
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wir waren in Gouda im Parkhaus und hatten einen platten Reifen. Van Mossel hat alle Möglichkeiten ausgeschöpft, um uns eine Reparatur noch am gleichen Nachmittag zu realisieren. Vielen lieben Dank... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vriendelijke medewerkers aan de balie. Het duurde wel even voordat mijn auto aan de beurt was doordat ze het heel erg druk hadden maar doordat ik hem eerder heb gebracht was die uiteindelijk rui... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Onderhoud is goed gedaan, althans daar ga ik vanuit, en daar vertrouw ik op! Maar........... heb via jullie site de navigatie gekocht voor veel geld. En wat blijkt , Heb ik een versie van 2020, en... Voir plus

À propos de l'entreprise

À propos de Van Mossel Mercedes-Benz

Écrit par l'entreprise

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 514)

519 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurstelling …

Al eerder schriftelijk en mondeling meegedeeld: tekortgeschoten in de toelichting na de servicebeurt en ook in de aflevering van de behandelde auto

11 juin 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We waarderen uw feedback en betreuren het dat de toelichting en aflevering niet aan uw verwachtingen voldeden. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onderhoud is goed gedaan

Onderhoud is goed gedaan, althans daar ga ik vanuit, en daar vertrouw ik op!
Maar........... heb via jullie site de navigatie gekocht voor veel geld. En wat blijkt , Heb ik een versie van 2020, en daarop staan de meeste nieuwe wegen niet op! Heb veel meer aan m'n iPhone met Google map!!
Gaarne een versie up-to-date, anders verlang ik mijn aanschaf geld terug. Heb ook het idee dat, er een andere versie van MBUX erop is gezet, omdat er ineens "comfortverlichting" is verdwenen. Vandaar mijn negativisme .

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

We waarderen uw feedback en vinden het vervelend dat u problemen ondervindt. We begrijpen uw frustratie en zullen dit intern bespreken. Wij zullen contact met u opnemen.

Keurig geholpen

Keurig geholpen , gewoon top

12 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Alles in orde

Alles in orde

10 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en zien u graag weer terug!

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend geholpen het probleem dat ik…

Uitstekend geholpen het probleem dat ik had met de Mercedes 180b was die zelfde dag nog verholpen ik ben zeer te vrede.👌👍

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we het probleem snel hebben kunnen verhelpen! Heel fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze service.

Vriendelijke mensen en top service

Vriendelijke mensen en top service

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u onze mensen vriendelijk vond en de service top was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat u ons bedrijf en onze service waardeert.

Noté 3 sur 5 étoiles

Zeer slecht tijdens het maken van de…

Zeer slecht tijdens het maken van de afspraak, ze gaf veel te hoge kosten door waardoor ik daar een ander ging kijken. Toen ik toch bij mossel kwam bleek op de rekening dat ie helemaal niet zo hoog was als zij gezegd had. Het lijkt wel of ze de klanten weg willen jagen.

10 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wij betreuren het misverstand rond de kosten bij het maken van de afspraak. Het spijt ons dat dit u het gevoel gaf dat wij klanten wegjagen. Wij zullen dit intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen en onze communicatie te verbeteren.

Goed betrouwbaar en snel

Goed betrouwbaar en snel. helemaal perfect

9 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Men luistert naar een klant en komt met…

Men luistert naar een klant en komt met een oplossing

18 juin 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zich gehoord voelt en dat we een passende oplossing hebben kunnen bieden! Dank u wel voor uw positieve feedback.

Super Service

Ik ben erg goed geholpen door Lola. De communicatie was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Ze nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en hield me goed op de hoogte gedurende het hele proces. Dankzij haar fijne service heb ik een zeer positieve ervaring gehad bij Mercedes Dordrecht. Zeker een aanrader!

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw positieve ervaring!

Wat fijn om te lezen dat Lola u zo goed heeft kunnen helpen en dat u de communicatie als duidelijk, vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We geven uw complimenten met veel plezier aan haar door.

U bent van harte welkom als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen!

Noté 2 sur 5 étoiles

Top chef en gemiste kans

Na mijn review van 7 mei jl werd ik gebeld door Martijn van de werkplaatsreceptie mbt het onopgeloste probleem na uitlijnen.
Afspraak gemaakt want ik ben van mening dat bedrijven en medewerkers de kans moeten krijgen hun fouten te corrigeren.
Sinds 2 maanden is er in Oud-Beijerland een nieuwe werkplaatschef aangesteld en ik moet zeggen deze man verdient alle lof. Is echt bezig met zijn vak en doet er alles aan de klant van dienst te zijn. Na 3x uitlijnen en proefrijden is een deel van het probleem (blijft maar naar rechts trekken) opgelost door de stuurhoek sensor opnieuw in te lezen waardoor bij een rechte stuurstand de auto ook rechtuit blijft rijden. Maar bij stuur loslaten de auto sterk naar rechts blijft gaan ondanks dat alle waardes volgens fabrieksgegevens zijn ingesteld.
Het advies van van Mossel blijft andere banden aan te schaffen. Jammer dat ondanks mijn verzoek vooraf het hernieuwde garagebezoek geen ander ste banden/wielen beschikbaar was bij wijze van test. Nu kon wederom niet worden vastgesteld of de banden inderdaad de oorzaak zijn.
Maar goed zodra er over enige tijd een nieuwe setje banden onder gaat gaan we het wel zien. Tot die tijd neem ik het trekken van de auto maar voor lief.
De gemiste kans bij dit bezoek gaat naar de dame van de werkplaatsreceptie welke mij vorige keer nogal klantonvriendelijk behandelde.
Geen groet of blik richting mij kon er vanaf.
Excuses waren minimaal op zijn plaats geweest waardoor ik wellicht klant zou blijven maar de cursus klantgericht werken staat voor haar waarschijnlijk later dit jaar pas op de agenda.
Ik zou zeggen “DOEN”

Mij zijn ze iIg kwijt als klant maar of ze daar überhaupt slechter van slapen….

Noté 5 sur 5 étoiles

Met de MB app is het eenvoudig om…

Met de MB app is het eenvoudig om afspraken in te plannen voor onderhoud en evt. reparatie / softwareupdate. Dit werkt prima en de auto was aan het eind vd middag gereed.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat het inplannen van afspraken via de MB app zo soepel verliep en dat uw auto op tijd klaar was. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Personeel is erg vriendelijk en…

Personeel is erg vriendelijk en deskundig, service is uitstekend.

1 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk en deskundig is, en dat u de service als uitstekend heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

prima geholpen

prima geholpen, en goede terugkoppeling van wat er gebeurd is aan de auto. En auto word schoon opgeleverd.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de terugkoppeling en de schone oplevering van uw auto. Graag tot een volgende keer!

Werkplaats afspraak

Werkplaats afspraak, Prima geholpen

3 juin 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen tijdens uw werkplaatsafspraak. Graag tot een volgende keer!

Klantvriendelijkheid behulpzaam op…

Klantvriendelijkheid behulpzaam op lossingen zoeken is goed gelult

4 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zo waardeert! We doen ons uiterste best om altijd met goede oplossingen te komen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en erg vriendelijk…

Top service en erg vriendelijk personeel 👍

5 juillet 2026

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u onze service en ons personeel zo waardeert! We zijn erg blij met uw positieve feedback.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus