bij het vervangen van bepaalde onderdelen was het niet mogelijk daar plaatselijk op te wachten. ter plekke geen ov. service: de auto werd 's morgens op gehaald en 's avonds weer thuis gebracht

Lisez les avis des autres
Een Peugeot 208 Gt line uit 2020 gekocht bij Van Mossel Peugeot Hillegom/Lisse. Tot een goede deal gekomen en keurig netjes afgeleverd lijkt wel splinternieuw en rijd als een zonnetje, wat een gave au... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik wil graag mijn enthousiasme delen over onze nieuwe Peugeot 508! Wat een geweldige auto! Het rijcomfort, het design en de technologie zijn werkelijk top. We zijn supertrots op deze aanwinst en kunne... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire Peugeot
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Écrit par l'entreprise
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Coordonnées de contact
Arnoudstraat 18, 2182 DZ, Hillegom, Nederland, Pays-Bas
- 088 001 4800

Profiteer nu van topdeals!
Demande des avis aux clients
goeie service!
ter plekke geen ov.
service: de auto werd 's morgens op gehaald en 's avonds weer thuis gebracht
Kleine onwetenheid bij nieuwe auto
Kleine onwetenheid bij nieuwe auto. Afspraak gemaakt. Werd direct en zonder kosten geholpen. Goede service. Ed
Ze zijn veel vriendelijker als ergens…
Ze zijn veel vriendelijker als ergens anders!
Alleen een tip als je afrekent bij de Bali voor beurtje auto het bedrag zeggen! Ik moest eerst vragen hoeveel is het bedrag dan?
Was zeer prettig geholpen en fijne…
Was zeer prettig geholpen en fijne medewerker
Remschijven vervangen
Remschijven vervangen. Intussen in de mooie ontvangstruimte kunnen lezen en koffiedrinken. Vriendelijk personeel.Bij ophalen auto was, tot mijn verbazing, de auto naar de carwash geweest.
Peugeot 2008 gekocht bij Paul
Peugeot 2008 gekocht bij Paul
Profecioneel geholpen en hij nam alle tijd voor ons.
De auto snel en op en top afgelevrd
Onderhoud prima, service helaas minder
Onderhoud aan de auto zelf was prima, echter de algehele service voor ook de hogere prijzen zijn helaas niet wat je verwacht van Van Mossel.
Ik had snel een nieuwe auto nodig
Ik had snel een nieuwe auto nodig, Ik belde sochtend voor een proefrit en kon de nieuwe auto de volgende dag al ophalen! Wat een TOP service.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus

Réponse de Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
De auto werd na afloop van de…
De auto werd na afloop van de servicebeurt gewassen. Ik was erg verrast.
Ik vind het wel heel goede dealer
Ik vind het wel heel goede dealer. Ik ben erg blij mee. De kwaliteit en de behandeling is heel erg chique.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Mijn bijzondere goede ervaring met van Mossel Hillegom.
Mijn ervaring met van Mossel Hillegom, is perfect!!!!
Met name de relatie met Eveline van de receptie is bijzonder fijn.
Ze heeft altijd een luisterend oor.
Edwin van de werkplaats is zeer kundig.
Dus ik ben heel blij met van Mossel Hillegom.

Gewoon een fijne garage
Van Mossel Peugeot in Lisse-Hillegom onderhoudt onze camper al 6 jaar vanaf de aankoop. Al die jaren was het prima in orde. Punctueel, meedenkend, en monteurs hebben er plezier in om eens een camper onderhanden te hebben. Als je moet wachten is er een uitstekende zithoek met prima catering. Vooral die madeleines... :). Kortom, voor ons een fijne garage.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Klantcontact en service zijn goed
Klantcontact en service zijn goed. Er wordt meegedacht bij onverwachte reparaties.