L'entreprise a répondu
Goed contact met fijne mensen. Er zit duidelijk een goede organisatie en structuur in het bedrijf. Wij zijn pas sinds kort klant bij dit bedrijf. Onze eerste contacten en met name met de verkoper Stei... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Stephensonstraat 3, 4004 JA, Tiel, Nederland, Pays-Bas

Prettige ontvangst, goed meegedacht met onze wensen, fijne auto voorgesteld en geregeld. Goede inruilprijs voor de achtergelaten auto.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Goede service, en er wordt met jou meegedacht. En Sam is een uitstekende en meedenkende verkoper.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Goed geholpen bij besluit, de Volvo
Te kopen, alleen de laatste puntjes, moeten nog afgewerkt worden, de digitale functies moeten nog afgewerkt worden, het is namelijk een import auto, verder rijd de auto prima

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Vriendelijke mensen en een goede service, aanrader voor als je een auto wilt kopen.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
De verkoper is op zijn vrijen dag zaterdag terug gekomen om ons de auto te overhandigen.
Dat vonden wij heel fijn.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Vandaag terug geweest met mijn aangekochte ford kuga 2023 bij van mossel tiel .er zat een storing in .en een sleutel werkte niet. Vanmorgen 8 uur in tiel en aangemeld .ik werd heel goed ontvangen .er stond een prachtige renault senic vol elec voor mij klaar . Smiddags de kuga weer opgehaald en alles netjes opgelost. Van mossel tiel hartelijk bedankt gr fam waalder

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
We zijn heel.vriendelijk ontvangen door de verkoper. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons goed te helpen.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
een goede Feedback naar een controle en of onderhoud beurt en daarom zijn wij nu nog te meer tevreden met onze net aangeschafte Renault Scenic

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
De aflevering was oké maar de poetsbeurt was niet goed gedaan daar ook melding van gedaan met de foto's erbij netjes opgelost krijg nu daarvoor een lak pen en een Nederlandse beschrijving van de auto .Deze hebben ze netjes thuis gebracht fijn service en zeer tevreden zijn we over de auto.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Prima geholpen door een nog jonge verkoper. Zeer correct maar zou iets terughoudender mogen zijn. Service prima want een klein issue werd door de verkoper snel opgepakt en ik werd gebeld door de vestiging bij mij in de buurt voor een afspraak.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Vorig jaar een nieuwe jogger gekocht. Helaas konden wij niet aan deze auto vinden en hebben we gezocht naar een mooie oplossing. Sinds vorige week een mooie megane voor de deur en wat een verschil

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
In de eerste instantie blij dat ik er een auto kocht. Nu hevig teleur gesteld door van mossel tiel. Kom je met je 3 maanden oude renault austral terug omdat je steenslag hebt gehad op je panorama dak, wat denk je gat erin. Ik naar de dealer, daar gewoon slecht en belabberd geholpen en gewoon weg gestuurd van ga maar een ander zoeken voor dit karwei. Wij doen dit NIET in onze organisatie. Succes bij een ander elders en dag hoor. ( nee voor mij geen auto meer van van mossel. ( en ja dit was de 12 de renault maar ook de aller laatste, never nooit meer) ben gewaarschuwd.
Toch te bezopen dat een renault dealer niet helpt met reparatie en eventueel mee te bedenken wat te kunnen doen.
Prima service en geholpen door Albert-Jan en een hele mooie auto gekocht 👍

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
Al ruim 10 jaar maken zij mij blij met goede service en adviezen, ook als het hen minder oplevert, maar voor mij beter is. Ook na de overname door van Mossel blijven de mensen van v/h Kerkhof Visser de verwachtingen iedere keer weer waarmaken of overtreffen.

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
De verkoper was zeer behulpzaam en legdealles.goed uit en.kan hem altijd.bellen

Réponse de Van Mossel Renault - Tiel
En savoir plus sur les différents types d'avis.