L'entreprise a répondu
Na een forse schade linksvoor was ik kritisch op het herstel. Juist daarom waardeerde ik de open communicatie en de uitgebreide fotodocumentatie van het herstelproces. Het eindresultaat mag er zi... Voir plus
L'entreprise a répondu

Demande des avis aux clients
Kwaliteit van het resultaat en de snelheid van de afhandeling

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Zeer competente medewerkers, goede ontvangst en behandeling schade. Ben heel blij met mijn als nieuw uitziende jonge auto.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
De schade waarvoor de auto is gebracht is nog steeds hetzelfde.
Ik krijg gezien de situatie dat er in het geheel niets aan is gedaan.
Het lijkt alsof de auto daar alleen maar heeft gestaan er er totaal niets aan is gedaan en vervolgens weer is terug gebracht.
Er zijn totaal geen aanwijzingen dat er ook maar een minuut aan is gewerkt.
Heel teleurstellend!!!

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Van begin tot einde goede heldere communicatie.
Alles verlopen als afgesproken.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
De auto is goed en schoongemaakt!
Echter wat veel beter kon in de communicatie en telefonisch bereikbaarheid.
De reparatie heeft 10 dagen geduurd zonder enige vorm van communicatie

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Prima bedrijf die de auto netjes gerepareerd heefd . Goed communiceert wanneer de auto klaar is en een mooie leenauto beschikbaar stelt, als je verzekering dit aangeeft. Was wel een betaling nodig achteraf van eigen risico. Nog bezig om dit terug te krijgen via mijn verzekering.
Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie de boel geannuleerd! Ik ben naar van Mossel in Middelburg gegaan. Binnen 2 weken was mijn auto hersteld! Klasse van Mossel! Zo kan het dus ook.

Erg tevreden!
Zowel met hoe de schade hersteld is als met de vriendelijkheid van het personeel!!

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijk, fantastische service, deskundig, duidelijk en de auto weer als nieuw!

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Je word goed ontvangen en geholpen. Echter met afleveren (uitdeuken en spuiten) teveel nevel/blanke lak op de overige gespoten orginele lak waardoor vele wazen. Ze probeerde ons nog goed klantvriendelijk te helpen door deze uit te polijsten.
Maar bij thuiskomst nog vele plekken gevonden. Dus niet echt tevreden. Maar wij moeten het er maar mee doen. Want zo blijf je bezig. Wij hebben al genoeg op ons dak. Even rust zou fijn zijn ipv. Geregel en gedoe allemaal..

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Goede service, snel geholpen, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Auto op woensdag om 8 uur moeten brengen dan gaan we er meteen mee aan de slag! Alleen bumper spuiten.
Vrijdag mail auto vanmiddag gereed, nou dat was niet zo. Ik had telefoontje af moeten wachten dus stond er voor niks. Maandag na 5 uur ophalen en toen was de auto net klaar. We hebben 2x moeten spuiten en nog blabla. De mensen aan de balie zijn top maar de man uit de garage echt niet top dus ga nooit meer naar Van Mossel.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijke ontvangst, ik had een flinke kras over mijn auto ( 3 panelen als ik het goed zeg) en ze hebben mooi vakwerk geleverd!! Prachtig,ik ben er heel blij mee!! 😍

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Top service en duidelijke communicatie, schade is tiptop afgehandeld

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijk personeel, veel verstand van waar ze over spreken. Veel geduld voor vele vragen.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
En savoir plus sur les différents types d'avis.