Banner for Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk

Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk Avis

Bedrijfsweg 17, 5061 JX Oisterwijk, Nederland, NL

Rond 15.00 op donderdag 20 aug j.l. redelijk in paniek naar de dichtstbijzijnde vw garage gereden - van Mossel Oisterwijk - omdat het panoramadak van mijn T-Roc dienst weigerde en de druppels al... Voir plus

Ik ben op donderdag halverwege de middag nog net voor mijn vakantie nog even langs Van Mossel in Oisterwijk gereden omdat ik een dag daarvoor had gezien dan mijn remblokken achter bij versleten ware... Voir plus

Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn wij op vriendelijke en kundige wijze geholpen door dhr. H. Brands. Bij de aflevering van de auto zeer goede uitleg gekregen over de vele functies van de au... Voir plus

Bij Van Mossel Outdoor Occasions Oisterwijk (onderdeel Van Mossel Volkswagen) een schitterende Subaru Outback gekocht. Bleek helaas een aanhoudend "hikje" te hebben op kruissnelheid. Ze hebben kosten... Voir plus

1. Concessionnaire Volkswagen
  6. Vendeur de voitures d'occasion

À propos de Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Bedrijfsweg 17, 5061 JX, Oisterwijk, Nederland, Pays-Bas

• 013 528 3226
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Bien

Demande des avis aux clients

339 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Top service!

Hele vriendelijke verkoper! En lekker transparant waar wij van houden. Zou zeker terug gaan voor aanschaf van een andere auto. Kortom hele fijne service

8 septembre 2025

Goed voor een bandenwissel, overige zaken doen ze niet

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is alleen teleurstellend dat men naast de bandenwissel niets aan de problemen in mijn auto Audi Q4 kan doen omdat daar de kennis niet voor is. Ik moet dan een aparte afspraak maken in Tilburg. Bij de serviceaanvraag heb ik de zaken die nodig waren benoemd en daar is ook de ruimte om dat aan te geven. Ik krijg hier geen reactie op en bij aankomst blijkt dan dat er niets aan gedaan wordt.

6 juillet 2025

Leermoment voor hen, frustratie voor mij!

Beide partijen zijn akkoord gegaan met de eerder opgestelde offerte. Op de dag van de reparatie werd echter telefonisch gemeld dat de werkzaamheden aanzienlijk uitgebreider waren dan oorspronkelijk ingeschat — met meer dan 150% extra kosten. Dit werd door hen omschreven als een "leermoment", maar ik ervaar het als onprofessioneel en als een ernstige schending van het vertrouwen.

28 mai 2025