We hebben ontzettend genoten van de prachtige reis naar Indonesië. 5 dagen Java/Jogyakarta en daarna 3 weken Bali. Hele fijne informatie vooraf ,prima vervoer met leuke gids en een heel mooi hotel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Grandioze reis gehad via Van Verre naar Bali, Gili Meno. Samen perfect afgestemd en geweldige locaties. Enorm genoten. Heel erg bedankt!
Goede contacten, perfecte communicatie enalles tot in de puntjes geregeld. Eens op reis vertrokken nergens een probleem gehad. Alles voldeed 100% aan o,ze verwachtingen en in sommige gevallen overtrof... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Voir plus
L'entreprise a répondu
Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.
Écrit par l'entreprise

Noordeinde 5, 1141 AE, Monnickendam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
De reis was uitstekend georganiseerd. We hoefden on nergens zorgen over te maken.

Top reis gehad !
Er is tijdens de reis goed rekening gehouden met wat leuk is voor de kinderen.
Op alle plekken die we bezocht hebben waren de accommodaties uitstekend en hebben we overal bijzondere dingen meegemaakt !

Réponse de Van Verre Reizen
Het contact met van Verre was goed en makkelijk. Ze reageerden snel. Ze dachten met ons mee en hebben een mooie reis voor ons samengesteld. Contact tijdens de reis (met lokale organisatie, via van Verre) was ook uitstekend. De accommodaties waren qua ligging perfect, goede afwisseling van hotel, boot, homestay. De excursies waren heel goed verzorgd. Transfers goed geregeld. We werden volledig ontzorgd!

Een uitzonderlijke reis
Wij hebben een fantastische reis gemaakt tijdens onze zomervakantie met onze dochter.
De communicatie met Gionne verliep erg goed. Na wat gepuzzel qua bestemmingen in combinatie met vluchten en de dagplanning hebben wij een uitzonderlijke reis geboekt, helemaal naar wens, door vier verschillende landen: Maleisië, Brunei, Singapore en Indonesië.
Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij een zorgeloze reis hebben kunnen maken. Wij hadden fijne chauffeurs, hele goede gidsen, leuke excursies en een afwisselend programma.
Via een link krijg je toegang tot alle benodigde boekingsinformatie en je krijg een programma boekje met de reis van dag-tot-dag beschreven, netjes via de post. Hierin staat alle benodigde informatie, zoals contactgegevens, vluchtinformatie, geldzaken, vaccinaties en reisdocumenten.
Vragen worden snel beantwoord, zowel telefonisch als per mail. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Van Verre is zeker een aanrader, als je een mooie reis wilt boeken, waarbij alles vooraf vast staat van dag tot dag.

Réponse de Van Verre Reizen
Bij Van Verre heb ik een 20-daagse reis naar Japan geboekt voor 3 personen. De reis wordt standaard aangeboden, maar het is ook mogelijk om hem aan te passen naar je eigen wensen. En dat is wat ik heb gedaan: één bestemming eruit, twee dagen langer verbleven op een andere bestemming. Verder heeft Van Verre vliegtickets, hotels en treintickets uitmuntend geregeld. En dat was heel fijn zodat ik me kon focussen op de uitstapjes op de bestemmingen zelf.

Réponse de Van Verre Reizen
We wilden een rondreis maken door Sri Lanka en dan nog een paar dagen naar de Malediven. Onze reisadviseur Chantal heeft goed geluisterd naar onze wensen vooraf en kwam met met een mooi reisvoorstel. Allemaal netjes in een webomgeving waar je rustig alles door kon lezen, dag voor dag, en de voorgestelde hotels kon bekijken. Altijd snel en duidelijke antwoorden bij vragen via de mail. Of telefonisch.
De benodigde papieren en een boekwerkje van onze reis werden ruim op tijd thuis gestuurd. Dit was ook allemaal via de website te bekijken. Alles was erg goed geregeld, ook ter plaatse met de lokale agenten.
Een tip: wij wilden graag zien hoe de rondreis eruit zag op de landkaart. Dat hebben we zelf gemaakt via Google Maps. Misschien goed om dat ook mee te sturen of in de webomgeving te zetten.

Réponse de Van Verre Reizen
Onze reis naar Kenia is door Van Verre perfect georganiseerd. De door Van Verre ingeschakelde lokale partners waren "By far the best" zoals onze gids het omschreef, en daar sluiten we ons volledig bij aan. Schone gastvrije accommodaties op toplocaties en stuk voor stuk geweldige safari's met een sympathieke en goed opgeleide gids.
We zijn super tevreden over de service van Van Verre, zowel voorafgaand aan onze reis, als tijdens de reis. De reis verliep volledig zoals gepland, geen onaangename verrassingen. De hotels waren zoals geboekt en de roadtrip was perfect uitgestippeld. Wanneer we extra vragen hadden waren ze steeds bereid om ons hierbij te helpen!

Réponse de Van Verre Reizen
We hebben met ons gezin (twee dochters uit 2006 en 2008) de 'culturele rondreis' door Thailand gedaan en zijn daar zeer tevreden over. We hebben ons bij andere reisorganisaties weleens een nummer gevoeld, maar dat was bij Van Verre nooit het geval. Er werd snel gereageerd op vragen en toen zich slechts de mogelijkheid van een staking van onze luchtvaartmaatschappij voordeed, werd meteen pro-actief de vlucht omgeboekt. Ook toen er onrust was bij de grens met Cambodja, kwam er een update per mail, zonder dat wij hierom gevraagd hadden. Dit voelt als 'de extra mijl gaan' en dat maakt het zeer aangenaam. De reis zelf verliep vlekkeloos, de accommodaties waren heel sfeervol en comfortabel, de activiteiten erg leuk. Een 9+ ervaring zou ik zeggen!

Réponse de Van Verre Reizen
De reis was goed georganiseerd en verliep geheel volgens planning. Medewerkers waren enorm vriendelijk en behulpzaam en de accommodaties waren prima.

Réponse de Van Verre Reizen
Onze reis met Kidsreizen door Noord-Vietnam was een geweldige ervaring voor ons als gezin. Wij zijn begonnen in Hanoi. Wat een levendige stad vol cultuur, geschiedenis en heerlijk eten. Mai Chau voelde als een verborgen parel, de rust en groene rijstvelden gaven ons een gevoel van ontspanning. Ninh Binh was indrukwekkend met zijn rotsformaties en boottochtjes tussen tempel en grotten, een avontuur voor jong en oud. En Ha long Bay was echt magisch, varen tussen de eilandjes , genieten van het uitzicht. Zoals altijd was ons reis perfect geregeld door Kidsreizen, waardoor we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Een reis vol mooie herinneringen!

Réponse de Van Verre Reizen
Vanaf begint tot het einde was het zeer prettig om met KidsReizen samen te werken. We waren met een groep van 9, waarvan de jongste 13 is en de oudste 74 en alles klopte. Een fantastisch programma is er samengesteld, de mooiste hotels en alles verliep zeer soepel, en dat is toch fijn als je zo'n intensieve mooie lange reis maakt. We gaan echt vaker bij KidsReizen boeken en kan het een ieder aanraden die onbezorgd op reis wil.

Réponse de Van Verre Reizen
In de zomer van 2025 ben ik op reis gegaan naar Java en Bali. Een reis naar het onbekende, maar meer dan geslaagd. Samen met een lokale chauffeur heb ik zoveel gezien en beleefd. Ik heb genoten van de prachtige natuur (watervallen, vulkanen, de bergen, de rijst- en theeplantages,...), de vele tempelcomplexen en de vriendelijke mensen en hoe ze daar leven ook.
Een prachtige reis die ik iedereen kan aanbevelen en die je niet zal vergeten. Een avontuur op zich.

Réponse de Van Verre Reizen
Goed uitgewerkt reisplan dat in de praktijk ook klopte. Prijs kwaliteitverhouding was goed en we hebben een goed georganiseerde en gevarieerde reis gehad.

Réponse de Van Verre Reizen
We hebben een prachtige reis gemaakt naar Thailand met ons gezin (kids 17, 15 en 9). Van te voren werd heel goed geluisterd naar onze wensen en samen hebben we er een heel mooie trip van gemaakt. De hotels, de activiteiten, de prachtige natuur en cultuur en hele fijne mensen maakten dat we een onvergetelijke ervaring hebben gehad. Ik vond het heel fijn dat alles goed was geregeld, ook van hotel naar hotel en naar de activiteiten. 1 keer hadden we een mindere ervaring met een chauffeur (was echt gevaarlijk) maar daar is super op gereageerd en is niet meer gebeurd daarna. Bedankt!!

Réponse de Van Verre Reizen
Fantastische reis naar Japan gehad met mijn dochter (17 jaar). Vanaf het begin een heel fijn contact, wensen doorgenomen en een hele mooie reis is voor ons samengesteld. In de informatie ook handige tips voor bezienswaardigheden. Duidelijke, correcte communicatie zowel voor, tijdens als na de vakantie. Heel fijn dat Evelyn ook zelf in Japan is geweest en dat zij vanuit ervaring kan aangeven welke mogelijkheden er zijn. Ik merkte gewoon dat er over alles goed is nagedacht: de reistijden, de hotels, keuze in activiteiten. Hiermee heeft ze ons ontzorgd en gezorgd voor een unieke ervaring!

Réponse de Van Verre Reizen
Fijn reisbureau met persoonlijk contact. Reageren snel op je mails en luisteren goed naar je wensen. Geen wachttijden aan de telefoon, snelle service.

Réponse de Van Verre Reizen
Bij Vanverre hebben ze goed geluisterd naar onze reiswensen en een prachtige maatwerkreis door Indonesië voor ons samengesteld. Communicatie tijdens het boekingsproces met Tessa verliep heel prettig. Zeer duidelijke reisbeschrijving en tijdens de rondreis was ook alles perfect geregeld! We werden compleet ontzorgd zodat het enige wat wij hoefden te doen was genieten en dat hebben wij dan ook met volle teugen gedaan.

Réponse de Van Verre Reizen
De persoonlijke intake, de aanbieding en de reisbescheiden waren goed verzorgd en duidelijk. Evelyn wist prima aan te sluiten op onze persoonlijke interesses en vragen, mede omdat zijzelf in Maleisië heeft gewoond. Een groot pluspunt!
Wij hebben ervaren dat bij calamiteiten, Van Verre en de lokale agent, meedenken en adequaat handelend hebben opgetreden. Dat geeft een veilig gevoel.
In de toekomst zullen wij zeker Van Verre weer benaderen voor nieuw te ontdekken landen en reizen.

Réponse de Van Verre Reizen
We hebben vanVerre benaderd om een deel van onze reis mee invulling te geven. Onze vliegtickets hadden wij zelf geboekt met als doel rond te reizen over Java en Bali. Uiteindelijk toch voor een deel van onze reis voor een reisorganisatie gekozen. Hierbij werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over verschillende mogelijkheden en opties. Het contact verliep voornamelijk via de mail, maar dat ging allemaal erg snel en vlot. We hebben echt een super mooie en fijne vakantie gehad!
Wij zouden zeker nogmaals bij vanVerre boeken!

Réponse de Van Verre Reizen
En savoir plus sur les différents types d'avis.