Den var jättelätt att ta på och av mjuk och skön men en sak jag köpte strumpa med brodyr vilket gjorde att trådar som var ini fastnade i naglarna på tån Köper nog fler men utan brodyr... Voir plus

Köpte tidigare väldigt bra "gympa " skor. Ville nu ha ett par sandaler, missade att de var med gummisula närmast foten. Sköna men blir varmare. Kommer dock köpa skor hos er igen. Stödstrumporna gil... Voir plus
Smidig shopping och fina saker. Beställde en namnskylt och den blev bra. Upplevde dock texten som tydligare på webben än vad som blev resultatet i verkligheten på min namnskylt. Men det är läsligt och... Voir plus
Supernöjd! Fina och färgglada grejer som piggar upp på jobbet. Köpte en snygg penna, super sköna strumpor och en praktisk nyckelhållare. Snabb leverans och bra kvalitet.
Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.
Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.
Oktanvägen 17, 31132, Falkenberg, Suède
Demande des avis aux clients
Superbra skor, goa å mjuka. Snabb leverans å enkelt samt bra pris.
Mvh Gunilla

Réponse de Vårdväskan AB
Västen är bra men knapphålen lite slarvigt sydda. Den var för stor för mig och med tanke på den långa leveranstiden vågade jag inte chansa att byta till en mindre storlek.

Réponse de Vårdväskan AB
Bra storleksguide som visar plaggets mått. Det gör att kläderna passar.

Tog 9 dgr för en mössa !
Kunde läggas i brevlådan men skickades till box på HM 🤨

Réponse de Vårdväskan AB
Snabb leverans av strumpor med hög kvalitet, och att man börjat med säsongs motiv på strumporna. Men även andra roliga motiv.

Réponse de Vårdväskan AB
Snabb o effektiv service. Bra o roliga produkter. Tyvärr har ni ingen utlandsservice.Tack för hjälpen

Réponse de Vårdväskan AB
Denna byxa är super bra. Lite tråkigt att den tappar färg efter några tvättar

Réponse de Vårdväskan AB
Snabb leverans, bra pris!
Skön sko, många färger att välja på!
Var tvungen att ta en storlek större och det blev perfekt!