Banner for Vårdväskan AB

Vårdväskan AB Avis

2 622
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Den var jättelätt att ta på och av mjuk och skön men en sak jag köpte strumpa med brodyr vilket gjorde att trådar som var ini fastnade i naglarna på tån Köper nog fler men utan brodyr... Voir plus

Köpte tidigare väldigt bra "gympa " skor. Ville nu ha ett par sandaler, missade att de var med gummisula närmast foten. Sköna men blir varmare. Kommer dock köpa skor hos er igen. Stödstrumporna gil... Voir plus

Smidig shopping och fina saker. Beställde en namnskylt och den blev bra. Upplevde dock texten som tydligare på webben än vad som blev resultatet i verkligheten på min namnskylt. Men det är läsligt och... Voir plus

Supernöjd! Fina och färgglada grejer som piggar upp på jobbet. Köpte en snygg penna, super sköna strumpor och en praktisk nyckelhållare. Snabb leverans och bra kvalitet.

1. Service e-commerce
  2. Matériel et équipement d'hôpital

À propos de Vårdväskan AB

Vi sätter färg på vården

Hos Vårdväskan hittar du allt du behöver för att göra din arbetsdag inom vården både smidigare och mer inspirerande. Vi erbjuder ett brett sortiment av färgglada, funktionella och prisvärda produkter som kombinerar kvalitet med personlig stil. Oavsett om du letar efter stetoskop, stödstrumpor, arbetsskor eller praktiska tillbehör, har vi något som passar just dina behov. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta produkter som inte bara fungerar i din vardag, utan som också låter dig uttrycka vem du är.

Ett färgstarkt team med vården i fokus

Vårdväskan är mer än en e-handel – vi är en del av vårdens hjärta. Vi förstår de utmaningar och behov som finns i yrket och arbetar varje dag för att bidra till en bättre arbetsmiljö för vårdpersonal. Genom att erbjuda ett brett utbud av arbetskläder, skor och accessoarer vill vi skapa en arbetsdag som känns både bekväm, professionell och personlig.

Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.

Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 622)

2 047 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

28 août 2026

Réponse de Vårdväskan AB

Härligt att leveransen gick snabbt! 😊 Tack för din recension.

Skorna ok väntat på leveransen 1 vecka

Skorna ok väntat på leveransen 1 vecka

4 septembre 2026

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för din återkoppling. Fint att höra att skorna känns okej, men tråkigt att leveransen tog en vecka. Vi hoppas att du ändå blir nöjd med skorna i användning.

Bra utbud och bra priser.

Bra utbud och bra priser.

4 septembre 2026

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt utbud och våra priser. Vi är glada att du är nöjd! 😊

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med våra produkter. Vi uppskattar verkligen din återkoppling. 😊

Jättebra

Snabb frakt och bra kvalitet. Jättebra

28 août 2026

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba frakten och den goda kvaliteten. 😊

Jätte mjuka

Jätte mjuka, fina och bekväma bh.

27 août 2026

Réponse de Vårdväskan AB

Vad roligt att höra att behåarna är så mjuka, fina och bekväma! 😊 Tack för din fina recension.

Beställning av vara

Beställningen blev skadad på vägen otur , långsam återkoppling på mail.

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att beställningen skadades under transport och att återkopplingen via mejl upplevdes som långsam.

Vi förstår att det är frustrerande när något går fel med leveransen och man behöver vänta på svar. Vi tar med oss din feedback och beklagar att hanteringen inte blev så smidig som vi önskar.

Kundtjänst

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och snabb leverans

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt utbud och den snabba leveransen. 😊

Superskönt sömlös bh!

Superskönt sömlös bh!
Köpte en svart och en vit!

Réponse de Vårdväskan AB

Så härligt att höra att du är så nöjd med den sömlösa BH:n! 😊 Extra kul att du valde både svart och vit. Tack för din fina recension.

Trasig produkt

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har mottagit en trasig produkt, det ska självklart inte hända.

Kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer och en bild på felet, så kan vi titta närmare på ärendet och hjälpa dig vidare med din reklamation.

Kundtjänst

Réponse de Vårdväskan AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och det bra priset! Tack för din recension. 😊

Fina saker och snabb leverans

Fina saker och snabb leverans

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både de fina sakerna och den snabba leveransen. 😊

Sköna skor.

Sköna skor.

31 août 2026

Réponse de Vårdväskan AB

Härligt att höra att skorna känns sköna! 😊 Tack för din recension.

Billigt och bra

Man kan beställa snabbt och billigt

Réponse de Vårdväskan AB

Vad roligt att höra att du tycker det är både enkelt, snabbt och prisvärt att beställa hos oss! 😊 Tack för din recension.

Kvalité - Sulan var hård

Sulan var hård, den var lite liten i storleken och den är inte så dämpande som beskrivningen tyder på. Jag lämnade tillbaka den.

Réponse de Vårdväskan AB

Tack för din återkoppling. Tråkigt att skorna inte motsvarade dina förväntningar när det gäller storlek, sula och dämpning. Vi tar med oss dina synpunkter kring passform och produktbeskrivning framåt.