Varsoviamoda Avis 96

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Noté 3 sur 5 étoiles

Zakupy w porządku, choć z drobnymi uwagami. Drapowane bluzki i sukienki maxi wyglądają elegancko, ale jedna sukienka kopertowa miała nieco dziwny krój. Kurtki i płaszcze są funkcjonalne, choć nie robi... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Całkiem przyzwoicie, choć nie bez wad. Bluzki i sukienki pasują, ale jedna sukienka maxi była trochę za długa. Płaszcz i kurtka są praktyczne, ale mogłyby być cieplejsze. Buty codzienne są wygodne, al... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jedno wielkie oszustwo. Bluzka nie odpowiada zamówieniu ani wygląd ani rozmiar (XL to w rzeczywistości S)Prośbą o adres zwrotu to wymiana kilkunastu e-maili poczym okazuje się że najpierw trzeba wys... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Highly recommended

I recently purchased a pair of pants and I couldn't be happier with my choice. The fit is perfect!
Also the service was excellent. Highly recommended.

7 mars 2026

Bought pants recently

Bought pants recently, the fit is great. The service was solid as well.

10 mars 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że spodnie dobrze leżą i że cały proces zakupu przebiegł sprawnie. Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem.

Noté 2 sur 5 étoiles

I bought the womens ortho pedic…

I bought the womens ortho pedic loafers, in a green colour. They are not very comfortable but there customer service was friendly and helped me to return it.

9 mars 2026

Dziękujemy za opinię!
Przykro nam, że buty nie spełniły oczekiwań pod względem wygody. Cieszymy się jednak, że kontakt z obsługą klienta przebiegł sprawnie i że mogliśmy pomóc w rozwiązaniu sprawy.

Wygodne buty

Wygodne buty, redukują zmęczenie.

5 octobre 2025

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że buty dobrze sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Takie informacje są dla nas bardzo wartościowe.

Gdyby mogła to dałabym 0 gwiazdek

Gdyby mogła to dałabym 0 gwiazdek - to są oszuści i złodzieje - towar tandetny, źle uszyty, na innych podobnych portalach te same produkty sprzedawane są za 1/4 ceny. Maksymalnie przeciągają bezsensowną korespondencje, nie mam możliwości anulowania zamówienia, nie przyjmują zwrotów. Odesłanie przesyłki na adres jaki podają do zwrotu do Chin nie ma sensu bo to podnosi tylko stratę. Pseudo promocje jakie oferują wymigując się od podania adresu do zwrotu - są żenujące i śmieszne ale to jedyne wyjście żeby choć trochę zmniejszy kwotę na jaką klient jest oszukany. Są też plusy - tandetny towar nie adekwatny do ceny dochodzi, odpowiadają na maile.

9 décembre 2025

Réponse : Varsoviamoda

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Przykro nam, że doświadczenie z zamówieniem nie spełniło oczekiwań. Zależy nam na rzetelnym wyjaśnieniu każdej sytuacji oraz znalezieniu odpowiedniego rozwiązania.
Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta wraz z numerem zamówienia – sprawdzimy sprawę indywidualnie i postaramy się zaproponować możliwe rozwiązanie zgodnie z obowiązującą procedurą.

Noté 3 sur 5 étoiles

Suknia dobrze sie uklada.

17 février 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że sukienka dobrze się układa i spełnia oczekiwania podczas użytkowania.

Stylowa torebka

Stylowa torebka, praktyczne przegródki.

5 février 2026

Dziękujemy za opinię!
Miło nam słyszeć, że torebka przypadła Pani do gustu. Praktyczne przegródki i przemyślany design sprawiają, że świetnie sprawdza się na co dzień.

Noté 3 sur 5 étoiles

Doceniam profesjonalne podejście do…

Doceniam profesjonalne podejście do klienta. Po złożeniu zamówienia otrzymałam potwierdzenie oraz informacje o wysyłce. Produkt dotarł w nienaruszonym stanie i spełnia moje oczekiwania.

23 février 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że cały proces zamówienia przebiegł pomyślnie i że otrzymany produkt spełnia oczekiwania. Staramy się, aby każdy etap – od potwierdzenia zamówienia po dostawę – był jasny i bezproblemowy.

Noté 3 sur 5 étoiles

Komplet bluzy z kapturem i dresu jest…

Komplet bluzy z kapturem i dresu jest wygodny i ciepły, dzięki czemu nadaje się na nieformalne weekendy. Po kilku praniach nadal trzyma fason, choć jakość wykonania wydaje się raczej przeciętna niż wyjątkowa.

11 décembre 2025

Dziękujemy za podzielenie się opinią!
Cieszymy się, że komplet sprawdza się podczas codziennego użytkowania i dobrze zachowuje swój fason po praniu. Dziękujemy również za szczerą uwagę dotyczącą wykonania – takie opinie pomagają nam lepiej oceniać oferowane produkty i wprowadzać ulepszenia.

Noté 3 sur 5 étoiles

Otrzymany trencz leży idealnie i…

Otrzymany trencz leży idealnie i wygląda bardzo elegancko. Jest lekki, ale nadal zapewnia ciepło w wietrzne dni, dzięki czemu idealnie nadaje się do noszenia na co dzień.

7 janvier 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że trencz spełnia oczekiwania pod względem kroju i wyglądu. Miło słyszeć, że dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu.

Noté 3 sur 5 étoiles

Sukienka midi wygląda elegancko i…

Sukienka midi wygląda elegancko i dobrze leży, choć materiał nie jest tak wysokiej jakości, jak początkowo myślałam. Dobrze sprawdza się zarówno do pracy, jak i na kolacje, ale ogólnie jest po prostu przyzwoita.

6 novembre 2025

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że sukienka dobrze się układa i sprawdza się przy różnych okazjach. Dziękujemy również za szczerą uwagę – takie opinie są dla nas cenne i pomagają nam dalej ulepszać ofertę.

Noté 5 sur 5 étoiles

I bought a purse for my girlfriend and…

I bought a purse for my girlfriend and it came pretty fast, the quality was good and the delivery was super fast, I would definitely recommend again.

25 février 2026

Dziękujemy za podzielenie się opinią!
Cieszymy się, że torebka dotarła szybko i że jakość spełniła oczekiwania. Miło nam również słyszeć, że cały proces dostawy przebiegł sprawnie.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ubranie prezentuje się dobrze i…

Ubranie prezentuje się dobrze i odpowiada opisowi. Proces zamawiania był prosty i przejrzysty

5 décembre 2025

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że produkt odpowiada opisowi i że proces zamawiania był prosty oraz przejrzysty. Dokładamy starań, aby zakupy przebiegały możliwie wygodnie.

Noté 4 sur 5 étoiles

Pretty mary jane shoes

I got a pair of brown mary jane school girl shoes, they are so pretty and I’ve gotten so many compliments on them, they arrived in time, the whole shipping and tracking process was so easy, I do wish the shoes were softer but if you wear them with socks it’s totally fine!

19 janvier 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że buty przypadły do gustu i że dotarły na czas. Miło słyszeć, że proces wysyłki i śledzenia zamówienia był przejrzysty. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą wygody – każda opinia jest dla nas cenna.

Nice jacket

I made a purchase of an aviator model jacket and I was surprised I feel that it looks much better than in the photos on the page just as I wanted it and it arrived in the stipulated time

22 février 2026

Dziękujemy za podzielenie się opinią!
Cieszymy się, że kurtka w modelu aviator spełniła oczekiwania i że wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Miło nam również słyszeć, że zamówienie dotarło w przewidzianym czasie.

Noté 3 sur 5 étoiles

Spódnica ma standardowy fason i układa…

Spódnica ma standardowy fason i układa się poprawnie, nic nadzwyczajnego.

9 janvier 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że spódnica spełnia oczekiwania pod względem fasonu i układania się. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam dalej rozwijać ofertę.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jakosc wykonania jest w porzadku

Jakosc wykonania jest w porzadku, wszystko zgodne z opisem, ale nic nie wyroznia sie szczegolnie.

2 janvier 2026

Réponse : Varsoviamoda

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jakość wykonania oraz zgodność z opisem spełniły oczekiwania. Doceniamy również szczerą uwagę — takie opinie pomagają nam stale udoskonalać ofertę. Pozdrawiamy, Zespół Varsovia Moda

Zwrot do Chin

Sklep dopiero po zakupie informuje o adresie do zwrotu - a jest to adres w Chinach.

Jest to niezgodne z prawem, bo firma jest zarejestrowana w UE. Po wielu mailach jedynie zaproponowano mi obniżenie ceny.

Na szczęście płaciłem kartą i jestem w trakcie procedury "chargeback" w moim banku.

26 janvier 2026

Réponse : Varsoviamoda

Dziękujemy za opinię i przykro nam, że ma Pani/Pan takie odczucia związane z procedurą zwrotu. Rozumiemy, że sytuacja jest dla Pani/Pana niekomfortowa.
Chcemy wyjaśnić tę sprawę i sprawdzić szczegóły zgłoszenia. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli ponownie zweryfikować sytuację i przekazać konkretne informacje dotyczące dalszych kroków.
Pozdrawiamy

Daleko od nich!

Daleko od nich!
Chińskie szmaty które kolorystycznie i rozmiarowo nie pasują! Zamówiłam sukienkę w rozmiarze S. Dostałam S ale to chyba w Chinach znaczy Słoń! Ten worek nawet wody nie wchłania!!! Kombinują ze zwrotami. Proponują 10%, 20% zwrotu, albo wysyłkę do Chin. Na stronie pod zakładką zwroty jest darmowy zwrot ale wymagają wysyłki doChin na koszt własny! Paczka 1kg do Chin to 70 zł! Kompletna porażka! Sugerują na stronie że firma ma siedzibę w Holandi. Ale to tylko zmyłka. Wszystko wysyłają z Chin!
Na moją opinię dostałam odpowiedź ale to tylko chatbot. Więc jest to tylko złudzenie chęci pomocy aby poprawić sobie opinię!

13 février 2026

Réponse : Varsoviamoda

Dziękujemy za opinię i bardzo nam przykro, że otrzymany produkt oraz cały proces nie spełniły Pani oczekiwań. Rozumiemy frustrację związaną z rozmiarem, jakością oraz procedurą zwrotu.
Chcemy wyjaśnić tę sytuację i sprawdzić szczegóły Pani zamówienia. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli zweryfikować zgłoszenie i przekazać konkretne informacje dotyczące dalszych kroków.
Pozdrawiamy
Zespół Varsovia Moda

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus