1. Boutique de produits diététiques

Unique "Ready-to-eat" protein fueled vegan products and supplements from across the world now available in DK. Our product categories are bars, powder, snacks and breakfast!

4,4

Rigtig god kundeservice

Jeg bestilte et økologisk proteinpulver fra Vegan Active sidst på eftermiddagen og næste morgen, da jeg stod op, var det allerede leveret udenfor min dør! Virkelig god kundeservice. Skønt med en hjemmeside, hvor alt er vegansk, så man ikke behøver at være ‘på vagt’ overfor animalier. Jeg er hvert fald en tilbagevendende kunde

27 février 2025

Spændende veganske produkter

Lille, men spændende udvalg af produkter jeg ikke har fundet andre steder i Danmark. Mega fedt med en smagskasse med veganske proteinbarer blandet fra flere virksomheder fra forskellige lande. Hurtig levering med dao.

24 mars 2024
Logo de Vegan Active

Réponse de Vegan Active

Hej Maria!
Mange tak for at dele din oplevelse. Den sætter vi stor pris på! 😍✨🌱📦
Vh Anders

Lækre produkter, god service og åben for inputs

Jeg bestilte to af deres protein granolaer. De var begge super gode! 👌🏼 Webshoppen er nem at finde rundt på og servicen er i top. Jeg kunne hente den her i Odense, hvilket er super nemt. Yderligere kan man altid komme med forslag til nye tiltag eller ny produkter på webshoppen. Da alt smagstestes er man også sikret gode smagsvarianter 👌🏼 Vil helt klart anbefale Vegan Active til enhver 🤩

9 juin 2023

Nem betjening og hurtig levering

Nem betjening på hjemmesiden og vildt hurtig levering. Jeg tog 2 forskellige ret out pakker og har ikke prøvet de forskellige barer endnu, men flere af dem kender jeg. Har smagt de raw cookies, der var med, som jeg ikke er vild med, da det minder for meget om en müslibar, men min dreng på 1 1/2 år spiser dem gerne :-D

Alt i alt god side

5 août 2023

Varmeste anbefaling

Virkelig hurtig og god betjening. Jeg hentede på hjemmeadressen - virkelig behagelig mand bag virksomheden. Mine varmeste anbefalinger!
OG så må jeg bare sige, at den blå Moonvalley proteinbar nok er den bedste proteinbar jeg nogensinde har smagt - den nyder man rent faktisk, den smager slet ikke melet og super lækkert med kokosflagerne og den mørke chokolade😍

20 juin 2023

Hurtig servicekvalitet i produkter

Hurtigste afsendelse af en ordre jeg nogensinde har oplevet, samme dag var det afsted, dagen efter var min bestilling fremme. Og, produkter jeg kender og har savnet i DK.

5 juin 2023