Var forbi Velo94 første gang i start december, da jeg skulle have skiftet gear på min cykel. Jeg ledte efter et sted, hvor man fik en lånecykel, imens de kiggede på min - og det gør man hos Velo94! M... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er SÅ imponeret over Velo 94! 🙌 Jeg kom forbi med min lille elcykel med tykke hjul, som jeg havde købt på en webbutik – og her lykkedes det Matt Jebro at montere både en forsikringsgodkendt lås o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er loyal kunde hos VELO94, fordi - det faglige niveau er meget højt, og derfor passer til mit behov. - vejledningen er målrettet mig, hvor der ikke forsøges mersalg, men gerne siger mig imo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har haft en fin oplevelse der før, men der er godt nok en af medarbejderne som ikke er særlig serviceminded, da jeg afleverede cyklen. Kan godt være jeg ikke ved noget om cykler men kunne være rart at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
God betjening hele vejen fra indlevering af cykel til modtagelse af cyklen igen.
Reparationen i top.

Réponse de Velo94
Super søde og hjælpsomme.
Fik at vide der ville gå 1 uge før min cykel var færdig, men gik kun 2 dage, så hurtig og go service

Jeg er loyal kunde hos VELO94, fordi
- det faglige niveau er meget højt, og derfor passer til mit behov.
- vejledningen er målrettet mig, hvor der ikke forsøges mersalg, men gerne siger mig imod, når de har et bedre bud.
- om det er en hasteopgave, eller en simpel justering, så får jeg altid et kompetent bud på løsning og tidshorisont.
Så uanset hvor man er i cykeluniverset, kan jeg varmt anbefale VELO94.

Réponse de Velo94
Jeg oplever forretningen som unødvendigt smålig og føler mig ikke værdsat som kunde. Jeg købte reservedele for mange hundrede kroner, og ekspedienten insisterede på at tage et kvarters arbejdsløn for at løsne kassetten på mit medbragte hjul, på trods af det tog 10-15 sekunder.

Réponse de Velo94
Haft problemer med mine bremser. Hvorvidt det har været luft, trængsel til at blive blødt eller udskiftet ved jeg ikke. Kom derned, og havde allerede besøgt ét cykelværksted som “forbedrede” mine bremser, hvor denne forbedring kun bares den enkel køretur, også var håndgrebene så slatne som før. Nå, jeg kommer ind til velo med et andet problem, og nævner at de også gerne må kigge på bremserne, da det virkelig har irriteret mig. Det andet problem fiksede de virkelig fint, og det ender med jeg får blødt mine bremser, og blødningen selv kostede omtrent 900 - også fint. Men der sker det samme som sidst, de er gode i en køretur i byen, og venstre bremserne er så slapt som før. Jeg kommer ind igen og de tager den ind og justerer forbremse endnu engang uden betaling (fedt!), hvorefter den virker langt bedre end før. Hvorfor det ikke blev gjort på bagbremse ved jeg ikke. I sidste ende er begge bremsegreb lige så slatne som de var til at starte med (altså vandringen), og jeg er bare 900 kr fattigere. Kunne have givet en lille sjat penge mere og fået helt nye bremser til prisen:(
Edit: fik besøgt butikken igen, og fik en fin forklaring, samt fikset problemet. Tak!

Réponse de Velo94
Tusind tak for god service af min cykel.

Réponse de Velo94
Jeg har fået repareret og serviceret vores Christianiacykel flere gange hos Velo94. De er super imødekommende og har altid hjulet os med en hurtig service. Priserne er konkurrencedygtige og det er klart det bedste cykelværksted vi har brugt. 5 stjerner til hele teamet hos Velo94 :-)

Réponse de Velo94
Jeg brugte dem, men de har aldrig tid til at tage en ladcykel ind, selvom man ringer om morgenen samme dag. Når de endelig har tid, får man cyklen tilbage hvor kun halvdelen af det aftalte er lavet.
Jeg var egentlig tilfreds, men nu har jeg fundet mig en anden.

Réponse de Velo94
En noget lunken oplevelse. Personalet virker lidt utilfredse med det hele.

Réponse de Velo94
Blev ringet op og orienteret om at de var nød til at skifte hele bremsesystemet på en El-cykel med kasse, som har været til løbende service 2 gange årligt. Der var ikke noget galt med bremsen, da cyklen blev indleveret. Lugter langt væk af at, man lige kan skrive en regning på 3700.
Når man ikke kan få dagligdagen til at hænge sammen uden cykel, så han man jo ikke et valg.
Så skal vi spise pasta med ketchup resten af måneden, mens ham der går under navnet Ken står i baggrunden med hænderne i lommen og ser til at dem der arbejder ikke siger noget og han selv kan få sin del af overskudet.
En ubehagelig presset stemning i den butik.

Réponse de Velo94
Absolutely awful. I have used Velo 94 out of convenience (it's yards away from where I live) even though the general attidude of the employees is condescending, diffident and rude. 9 months ago, I bought a bicycle seat from the shop for my cargo bike. It snapped in half two days ago as I was riding it. Even though Velo 94 sold it and installed it, the manager refused to replace it, saying "Something must have happened to it," "this is the first time we've seen it," "look at the plastic, it's strong," "your warranty doesn't cover this," etc. etc. Go somewhere else - these macho clowns don't deserve your money or your time.

Réponse de Velo94
Har lige fået service på min cykel. Fra dag til dag.
Den kører som en drøm nu

Réponse de Velo94
Jeg havde en meget positiv oplevelse da jeg ville have en vare retur.
De var meget imødekommende, smilende og venlige.
Super service

Réponse de Velo94
Har fået både super service og god vejledning ifm køb og reparationer.
Kommer gerne igen.😀

Réponse de Velo94
Jeg fik lavet et meget dyrt tjek af min el-cykel, men gearene bliver ved med at hakke. Jeg har nu været dernede 3 gange efterfølgende, og de hakker mere end nogensinde. De virker flinke, men det undrer mig, at det skal være så svært at reparere gear. Én medarbejder har en mærkelig attitude - hilser ikke og kigger ikke på mig, når jeg hilser. Det var også denne medarbejder, jeg engang overhørte meget højt omtale en anden kunde som retarderet, lige efter hun var gået.

Réponse de Velo94
Har i to omgange fået superservice, god pris, - tid og - vejledning ved cykelkøb hos Velo 94. TAK!
Tilføjelse 16. maj 2024.
Det var Lennart, som var skyld i den fine anmeldelse, I fik.
Ked af at høre, han ikke er hos jer mere.