Loke Cykler Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jeg har købt 2 woom cykler hos dem, og fået repareret min elcykel, og det har bare været en super oplevelse.

Tre minutter i lukketid fredag eftermiddag kommer jeg ind i butikken med en eksploderet slange på min ladcykel. Logistisk er jeg temmelig afhængig af cyklen, så mit håb er, at de vil tage den ind og s... Voir plus

Jeg havde brug for ny cykel, da den gamle var gået akut i stykker (knækket stel). Jeg havde fået anbefalet Loke og de levede op til forventningerne. Var gode til at tale om behov, og effektive til at... Voir plus

Loke cykler leverer varen. Alle medarbejderne øser af deres store kundskab. Jeg hat været kunde hos Loke cykler i 10 år, og jeg har aldrig været skuffet over de produkter de sælger. Loke cykler fører... Voir plus

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Loke Cykler – din cykelforhandler med fokus på kvalitet og god service! Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetscykler, herunder elcykler, fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet, herunder Gazelle. Men det er ikke kun vores sortiment, der gør os til det oplagte valg, når det kommer til cykelkøb. Hos Loke Cykler sætter vi en ære i at tilbyde den bedste kundeservice og rådgivning, så du som kunde altid kan føle dig tryg og tilfreds med dit køb. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette cykel til dine behov og præferencer, og vores omfattende reparationsservice sikrer, at din cykel altid er i tip-top stand. Vi ved, hvor vigtigt det er at have tillid til sin cykelforhandler, og derfor har vi gjort det til vores mission at være den forhandler, du kan stole på. Hos Loke Cykler er vi passionerede omkring cykler, og vi glæder os til at dele denne passion med dig. Besøg vores butik eller shop online i dag, og oplev den gode service og kvalitetscykler, som vi er kendt for! Hos Loke Cykler møder du vores passionerede og fagudlærte personale, som brænder for cykler og elcykler. Vi har et hold af erfarne og kyndige medarbejdere, som alle deler samme interesse for cykling og ved alt om, hvad der gør en cykel eller elcykel til den bedste for dig. Vi ved, at det kan være en udfordring at vælge den rette cykel eller elcykel, der passer til dine behov og præferencer. Derfor står vores personale altid klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Med vores ekspertise og passion for cykler og elcykler kan du være sikker på, at du får den bedst mulige rådgivning og service, uanset om du er nybegynder eller en erfaren cykelentusiast. Vi tror på, at vores personales passion for cykler og elcykler er med til at gøre Loke Cykler til mere end bare en cykelforhandler. Vi er et sted, hvor du kan dele din interesse for cykling med vores passionerede medarbejdere og finde den cykel eller elcykel, der vil bringe dig glæde og tilfredshed i mange år fremover.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte en cykelhjelm sent tirsdag…

Bestilte en cykelhjelm sent tirsdag aften, som var klar til afhentning onsdag morgen ved åbningstid.
Nem proces og god kommunikation undervejs.
Forholdsvis simpel opgave, men løst upåklageligt.

4 mars 2026

En bagatel

Jeg bliver informeret om, at min cykel skal til 3. servicetjek og indleverer den. Ved indlevering bliver jeg spurgt, om der er noget specifikt, de skal være opmærksomme på, hvilket jeg afviser.
Ved afhentning oplyses jeg om, at bremseklodserne er blevet udskiftet til en pris på 600 kr. uden forudgående kontakt eller godkendelse. På min forespørgsel oplyses det, at dette anses som en “bagatel”, og at kunden derfor ikke informeres.
Det er min klare opfattelse, at det er kunden selv, der vurderer, om en udgift på 600 kr. er en bagatel, samt om arbejdet ønskes udført eller evt. indhentet til anden pris andetsteds. Virkelig svinsk og sidste gang jeg får et service tjek hos dem.

5 février 2026
Logo de Loke Cykler

Réponse de Loke Cykler

Hej Mirela
Tak for din anmeldelse, Mirela.

Vi er naturligvis ærgerlige over din oplevelse, men også ærligt talt overraskede over en 1-stjernet bedømmelse, når vi ser på hele forløbet.
Vi har en anden oplevelse af forløbet. Du indleverer din cykel til 3. Service dette koster 400,- + 15,- i miljøtillæg, ved indskrivningen spørger vi om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på, hvilket du svare nej til.
Da vi servicerer din cykel opdager vi at dine forbremse klodser er slidt helt ned, normalt vil vi ringe/sms for at høre om de skal skiftes. Dette bliver ikke gjort i dit tilfælde hvilket vi beklager, da du henter cyklen tilbyder vi at afmontere klodser igen, samt gør dig opmærksom på at bøden for ikke fungerende bremser er på 700,-
Du vælger at beholde klodserne så vi giver dig 10% rabat på service samt udskiftning af bremseklodser.
Dit regnestykke på 600,- for udskiftning af bremseklodser undrer os meget.

Henvend dig evt. i butikken for fuld refusion at det betalte.

Vi håber, du trods alt har fået en god weekend.

Med venlig hilsen
Loke Cykler

Professionelt og venligt personale - altid

Super venligt personale. De bruger tid på at sætte sig ind i opgaverne og kommer med gode råd. 100% profesionelle og vi er altid sikre på at reparationer udføres som aftalt og ingen pludselige ekstra udgifter som vi har oplevet andre steder. Bruger altid Loke.

22 septembre 2025

Loke har Loke har reddet min el-cykel!

Loke har reddet min el-cykel! Tusind tak for det!
Jeg har en ældre Mustang el-cykel, hvis motor gik i stykker. Garantien er udløbet, så jeg ringede rundt til forskellige cykelbutikker der har forstand på elcykler... Det kostede midst 3500 kr at få en ny motor :( Og hos loke fortælte medarbejderen mig, at Mustang kunne de ikke hjælpe med... Men det blev værre og værre at køre på cyklen, så jeg endte, lidt desperat, med at kigge forbi dem alligevel - jeg var heldig, the boss himself var på arbejde, og mente, at han gerne ville tage det hele fra hinanden, og hvis alt gik godt kunne vi nøjes med kun at udskifte nogle dele inde i motoren. Det gjorde han. I første omgang var der stadig lidt problemer med at den stoppede med at trække, så speedcenteret skulle også skiftes. Men WOW, nu kører den bare! Smooth, og uden at sige en lyd stryger jeg af sted :) :) Og det hele for under 2000 kr i det hele taget :) Tusind tak, og en stor anbefaling herfra :)

12 août 2025

Fremragende service og meget hjælpsomt personale

Jeg fik reel, ærlig og kompetent vejledning i forbindelse med køb af ny cykel. Personalet, især Kristoffer, var yderst overbærende og serviceminded, da jeg efterfølgende havde brug for at få justeret mine gear. Jeg kan varmt anbefale denne butik til alle, der skal købe cykel!

15 septembre 2025

God service og flinke mennesker

Medarbejderne hos Loke er altid virkelig effektive og hjælpsomme. Flere gange har jeg besøgt dem med et problem på min cykel hvor de har fikset det med det samme. Og når problemet har været større har de altid løst det uden nogen problemer.

21 août 2025

Poor Service and Unexpected Costs at This Bike Repair Shop

I brought my bike in to have the brakes adjusted and the rear tube replaced. They told me everything would be fixed for around 450 kroner. However, when I went to pick up my bike today, I discovered the repair actually cost 650 kroner, and the brakes still weren't working properly. On top of that, they didn’t offer me any solution.

7 août 2025
Logo de Loke Cykler

Réponse de Loke Cykler

Hi Pablo,

Thank you very much for your feedback. We’re truly sorry to hear that your experience with us did not meet your expectations. We always strive to maintain clear and transparent communication with our customers, and we regret any frustration this situation may have caused.

The final price was higher than initially estimated because we were unable to patch the tube and therefore needed to replace it. As for the brakes, we adjusted them to function as well as possible without replacing them, in an effort to avoid additional costs.

We truly appreciate your feedback and will use it to improve our service going forward. If you’d like, you’re very welcome to stop by the shop so we can have a chat and look at possible solutions together. We’d be happy to help.

Best Regards,
The Team at Loke Cykler