Dansk Venecenter Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fagligt dygtig behandling og en behagelig atmosfære. Meget fin information om behandlingen både før og under behandling. Fin kommunikation efter behandling så man føler sig tryg og i gode hænder hele... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ümit og Eva var super professionelle. Hurtig og god skumbehandling af en vene under knæet. Bedste anbefaling herfra Vh Mikael Norgaard

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var til en ultralydsscanning i går, hvor jeg fik at vide, at min ene vene/åreknude kunne fjernes ved hjælp af laser og skumbehandling. Jeg fik tid til behandlingen allerede dagen efter, og n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget i mødekommende og venlige , de gjorde en tryg. , følte de havde et høj fagligt niveau, alt i alt en rigtig god oplevelse . Kan kun anbefale klinikken.

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig behagelig og dygtig kirurg og…

Utrolig behagelig og dygtig kirurg og sygeplejerske. Kan kun anbefales, følte mig i trygge hænder 😊

29 octobre 2025

Hej Laila,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord. Vi er meget glade for at høre om din oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

tryg atmosfære, god behandling

Meget venlig, rar og tryg atmosfære. Hurtig behandling, god vejledning.
Eneste minus er hjemmesiden inden besøget.

Hej Inge,
Tak for din anmeldelse og din tid.
Vi er glade for at høre at du har opleveret en rar og tryg atmosfære, det er meget vigtigt for os.
Vi er kede af at høre at du oplevede et minus ved vores hjemmeside. Vi vil gerne blive bedre hele tiden og derfor vil vi også meget gerne høre mere om din oplvelse med vores hjemme side. Du er velkomme til at give os et kald på 44 22 50 70.

Noté 5 sur 5 étoiles

Følelsen af: Der er den tid man har brug for

Jeg gik ind med mega nervøsitet. De fik mig igennem det med sådan ro og professionelt tilgang. De er så dygtige, og der er en dejlig ro på dem. Ingen følelse af der er en tid, til næste patient. Men den tid man skal have. Virkelig en go oplevelse

26 octobre 2025

Hej Sarah,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod. Vi ved, at det kan være nervepirrende at komme ind, og derfor gør vi vores bedste for at skabe en rolig og behagelig oplevelse – så det glæder os meget, at det mærkes. Tak fordi du tog dig tid til at dele det 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Venligt og meget professionelt…

Venligt og meget professionelt personale.

25 octobre 2025

Hej Klara,
Tak for din fine anmeldelse og de 5-Stjerner!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fjernelse af åreknuder

Venlig behandling og gode information i hele forløbet.

23 octobre 2025

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at give os feedback.
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! :)
Lad os endelig høre hvis der er noget vi kunne havde gjort for at komme helt op på de 5 Stjerner.

Behandlingen var hurtig

Behandlingen var hurtig, smertefri og helt igennem professionelt udført.

Det var en god, afslappet og meget venlig stemning.

Jeg er meget tilfreds med behandlingen.

Mvh.,
Lisbeth Tang

20 octobre 2025

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig tryg og godt behandlet.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Du er altid hjertelig velkommen tilbage! 💫

Virkelig en god oplevelse

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos Dansk Venecenter.
Jeg blevet taget godt imod, da jeg ankom og behandlingen gik over al forventning.
Alle der arbejder her er utrolig søde og behagelige.
Vil anbefale Dansk Venecenter til enhver tid.

20 octobre 2025

Kære Stine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de dejlige ord!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig godt taget imod. Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os – det betyder virkelig meget for hele teamet hos Dansk Venecenter.
De bedste hilsner
Dansk Venecenter

Åreknude behandling

De var gode og er fortælle om hvad der skulle ske til behandling af Åreknude og sige når der kom bedøvelse og og små stik til varmebehandling.

Hej Heidi,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du følte dig velinformeret gennem behandlingen.

Tak for fantastisk god behandling. Til dansk Venecenter Lind

Jeg vil endnu en gang give Dansk Venecenter en god anbefaling, 😍I dag venstre ben behandlet med Laser, skum og blodårer trukket ud. Samme smilende og venlige og godt samarbejdende personale som sidst.
Tak for god behandling. ❤️❤️❤️
Kærlig hilsen Inger Bidstrup Jensen

Kære Inger,
Tusind tak for din dejlige hilsen og de flotte ord! 🥰
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med behandlingen og vores team.
Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du deler din anbefaling.

Dygtig behandler

Smukt resultat, mine ben ser 20 år yngre ud :)

6 octobre 2025

Hej Morten,
Tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for din anmeldelse og for at høre dine ben ser 20 år yngre ud.

Super venlig modtagelse

Jeg blev mødt af søde mennesker, som gav mig en rigtig god behandling. Er selvfølgelig spændt på resultatet.

Kære Jytte
Tak for din 5-stjerner og dine flotte ord. Dem er vi glade for.
Vi ønsker dig en god dag og et flot resultat.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg må være en rigtig kylling 😱 Jeg har…

Jeg må være en rigtig kylling 😱 Jeg har aldrig oplevet noget, der gjorde så ondt! 45 minutters konstante smerter - jeg mener jeg talte 14 smertefulde injektioner. Jeg fik laserbehandlet åreknuder i begge ben. Ikke nogen god oplevelse selvom personalet var meget søde. Gad vide hvad baggrunden for denne smertefulde behandling er? Man kunne jo lægge patienterne i narkose!
Venligst fra Lilian

5 octobre 2025

Kære Lilian,
Tusind tak for din ærlige feedback og for at dele din oplevelse. Det gør os ondt at høre, at behandlingen var så smertefuld for dig – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores patienter skal have.

Vi er glade for, at vi har haft mulighed for at tale sammen efterfølgende, og og høre at du overordnet er glad for dit forløb hos os. Ved laserbehandling af åreknuder bruger vi lokalbedøvelse, da det normalt giver en skånsom og sikker behandling med hurtig restitution – men vi ved, at smerteoplevelsen kan variere fra person til person, og vi er ked af at du blev hårdt ramt. :(

Endnu en gang tak for din tilbagemelding – den hjælper os med løbende at forbedre vores behandlinger og patientinformation.
Vi takker igen for snakken og ønsker dig et flot resultat.

Hurtig og smertefri behandling

Jeg kan kun anbefale at benytte Dansk Venecenter til at afhjælpe gener ved åreknuder.
For 15 år siden, fik jeg dem fjernet på den gammeldags måde, hvor de blev rykket ud, hvilket var et mariridt bagefter, så derfor har jeg også ventet et par år med at få det gjort igen.
Men den metode Dansk Venecenter bruger er helt anderledes, samtidig ingen ventetid på behandling.
Er meget tilfreds med det, jeg fik udført den 1. okt.
Og det kan kun anbefales.

1 octobre 2025

Kære Anna.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både behandlingen og forløbet hos os – og at du kunne mærke forskellen på den moderne metode.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive om det, og vi ønsker dig fortsat god bedring.

De bedste hilsner
Dansk Venecenter

Fagligt kompetent personale

Hurtig, kompentente, og meget venligt smilende personale.

Hermed mine bedste anbefalinger. 🙂

8 octobre 2025

Hej Jacob,
Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og vi ønsker dig et flot resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en god oplevelse!

Virkelig en god oplevelse!
Var hos Christina i Århus, som var både grundig og utrolig sød!
Vil helt sikkert anbefale hende og komme igen, hvis det bliver nødvendigt☀️

6 octobre 2025

Hej Tine,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌸
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Christina i Aarhus!
Vi sørger for at give din ros videre til hende – hun bliver helt sikkert glad for at høre det.
Du er altid hjertelig velkommen tilbage, hvis du får brug for os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået super god behandling nu 2…

Jeg har fået super god behandling nu 2 gange ved Dansk Venecenter i Lind, ved Herning. Martin og Kristina er super dygtige, søde og forstående.

1 octobre 2025

Hej Sara,
Tak for de 5-stjerner og din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse.

Venebehandling

Fik behandlet åreknuder i begge ben hhv. lørdag og søndag.
Det var en meget positiv oplevelse, hvor jeg under hele forløbet følte mig helt tryg og i kompetente hænder.

5 octobre 2025

Hej Thomas
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig tryg gennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at behandlingen levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel behandling som får min bedste anmeldelse.

Fik god information af receptionisten ved tidsbestilling. Grundig undersøgelse af karkirurgen, han lyttede og besvarede venligt alle spørgsmål om karsprængninger m.m. Sygeplejersken var informativ, beroligende og god professionel behandling.
Resultatet er bedre end forventet :)

21 août 2025

Hej "RS"
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt informeret og tryg gennem hele forløbet – både ved tidsbestillingen, undersøgelsen og behandlingen. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at resultatet blev bedre end forventet.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus