Dansk Venecenter Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fagligt dygtig behandling og en behagelig atmosfære. Meget fin information om behandlingen både før og under behandling. Fin kommunikation efter behandling så man føler sig tryg og i gode hænder hele... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ümit og Eva var super professionelle. Hurtig og god skumbehandling af en vene under knæet. Bedste anbefaling herfra Vh Mikael Norgaard

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var til en ultralydsscanning i går, hvor jeg fik at vide, at min ene vene/åreknude kunne fjernes ved hjælp af laser og skumbehandling. Jeg fik tid til behandlingen allerede dagen efter, og n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget i mødekommende og venlige , de gjorde en tryg. , følte de havde et høj fagligt niveau, alt i alt en rigtig god oplevelse . Kan kun anbefale klinikken.

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kirurgen og sygeplejersken var mega…

Kirurgen og sygeplejersken var mega gode til at få mig til at slappe af, da jeg skulle have ordnet mine ben!

14 septembre 2025

Hej Katja,
Tak for din fine anmeldelse og de 5-Stjerner! Vi er meget glade for at høre om din gode oplevelse!

Topprofessionel behandling.

Jeg følte mig i topprofessionelle hænder fra den indledende undersøgelse til selve indgrebet. Forbilledligt samarbejde mellem læge og sygeplejerske, endda med overskud til at holde mig grundigt orienteret og tryg under hele indgrebet. Stemningen var ligefrem både afslappet og hyggelig.
Jeg er meget tilfreds med både behandling og resultat.
Jeg kan kun give Dansk Venecenter, København min varmeste anbefaling.
Tak.

4 septembre 2025

Kære Berit,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og i professionelle hænder gennem hele forløbet. Vi lægger stor vægt på både det faglige samarbejde og den menneskelige omsorg – derfor er det dejligt at høre, at det har gjort en forskel for dig.
Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet, og vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Professionel og god oplevelse

Jeg er blevet mødt med meget stor imødekommenhed og venlighed. Og under hele forløbet med at få fjernet åreknuder, blev jeg guidet igennem, så jeg vidste, hvad der foregik. Det var en tryg og god oplevelse. Og resultatet er super-fint!

16 septembre 2025

Hej Jonna,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet hele vejen igennem forløbet. Vi gør os umage for at skabe en professionel, venlig og imødekommende atmosfære – derfor betyder det meget for os at få den slags tilbagemeldinger.
Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet og oplevelsen hos os.

“En rigtig god oplevelse

“En rigtig god oplevelse – alt gik hurtigt og uden smerter. Jeg er meget glad for resultatet og kan klart anbefale Dansk Venecenter.”

24 septembre 2025

Hej Janie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌸 Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du er tilfreds med resultatet. Det betyder meget for os, at du vil anbefale Dansk Venecenter videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået fjernet åreknuder på begge…

Jeg har fået fjernet åreknuder på begge ben. De har været gode til at fortælle, hvad der blev gjort hele tiden, så man føler sig tryg. Det var en god oplevelse, lige fra modtagelsen, sygeplejersker og lægerne. Jeg kan varmt anbefale dem.
Vh Anne-Marie Kjellesvik 🙂

27 septembre 2025

Kære Anne-Marie,
Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod hele vejen igennem – både af læger og sygeplejersker. Det betyder meget for os, at patienterne oplever netop dette, så din anbefaling varmer ekstra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde den sødeste sygeplejerske…

Havde den sødeste sygeplejerske Christina på jeres center i Århus
Hvor jeg fik kar behandling på mine ben

29 septembre 2025

Réponse de Dansk Venecenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Århus – og ikke mindst med Christina. Hun er virkelig dygtig og engageret, så vi er glade for, at det skinnede igennem i din behandling.

Super god behandling 👍

30 septembre 2025

Hej Mads,
Tak for de 5-stjerner, vi er glade for at høre at du er glad for din behandling!
Vi ønsker dig et flot resultat

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i dag været på Dansk…

Jeg har i dag været på Dansk Venecentertet I Herning .Der blev jeg mødt af den sødeste Sygeplejerske,der behandlede mine karsprængninger ,hun tænkte at jeg måske skulle have 2 behandlinger.
Men det bliver så godt det jeg i dag har fået fortaget
Jeg kan kun varmt anbefale den sødeste Sygeplejerske,der i dag fortog
min behandling af karsprænger

25 septembre 2025

Hej Annalisa,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og fået et resultat over forventning. Christina og resten af teamet sætter stor pris på din anbefaling 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Resultat over alt forventning efter to mikrosklerosering behandlinger

Jeg har fået mine karsprængninger behandlet med mikrosklerosering to gange i Dansk Venecenter Herning, hos Christina Sasser. Resultat har været over alt forventning. Christina er meget dygtigt og behandling forsætter med at virke i flere uger efter. Udover det, er Christina meget sød og rar. Så der er altid dejlig at komme til behandling hos hende. Jeg vil klar anbefale Dansk Venecenter i Herning og Christina.

25 septembre 2025

Hej Christina
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft så gode resultater med behandlingen, og at du har følt dig i trygge og behagelige hænder hos Christina. Hun sætter en stor ære i sit arbejde, så din ros vil helt sikkert varme.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Dansk Venecenter

Nu er jeg hel tilfreds

Jeg har haft 2 gang behandling af begge ben og nu efter anden gang er jeg helt tifreds...begge ben ser perfekt ude. Tak til Martin Lawaetz og sygeplejererske i Herning.

19 mai 2025

Hej Denis.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glad for at du er blevet helt tilfreds med dine behandlinger hos os!

Mvh. Dansk Venecenter

Kompetent læge og sygeplejerske

Kompetent læge og sygeplejerske, indgrebet gik hurtig og smertefrit.

18 août 2025

Hej,
Tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner! Vi ønsker dig flot resultat og en god weekend.

Super god behandling

Super god behandling, sød sygeplejerske og læge som var meget stille og rolig og top professionel. Følte mig meget tryg. Så glæder mig til at se og mærke forskellen om nogle måneder

17 septembre 2025

Hej Nanna,
Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre at du har følt dig tryg og godt behandlet hos både sygeplejersken og kirurgen. Vi ønsker dig et flot resultat!

Noté 4 sur 5 étoiles

Stedet var fleksibel i forhold til…

Stedet var fleksibel i forhold til tider.
Virker meget kompetente.
Meget tilfreds med hele forløbet.
Jeg kunne dog godt bruge lidt mere forklaring omkring hvad det var de præcis gik ind og gjorde. Det hele gik så hurtigt.

18 août 2025

Hej Pia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med forløbet, og at du har oplevet vores team som både fleksibelt og kompetent.
Vi tager til os, at du gerne ville have haft mere forklaring undervejs – det er værdifuld feedback, som vi vil bruge til at blive endnu bedre.
Vi vil meget gerne tilbyde dig en mere detaljeret gennemgang af, hvad vi præcis har gjort i din behandling, er du meget velkommen til at kontakte os på 44 22 50 70, så tager vi gerne en uddybende snak.

Fantastisk oplevelse …

Fantastisk oplevelse næsten smertefrit - personalet er meget venlige og har høj faglighed.

Jeg kan kun anbefale klinikken! 5 stjerner herfra.

Hilsen
Marie

16 septembre 2025

Hej Marie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores personale har gjort indtryk med både venlighed og faglighed. Det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig godt behandling og veludført

Rigtig god behandling og veludført! Mine ben ser rigtig pæne ud igen.
Virkelig rart personale.

2 septembre 2025

Hej Lean,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med resultatet. Det betyder meget for os, at du fremhæver både behandlingen og vores personale – vi gør altid vores bedste for at skabe en tryg og behagelig oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig smertefri behandling som her 4…

Hurtig smertefri behandling som her 4 uger efter, har efterladt ben uden knuder.
Dejligt.
En yderst positiv oplevelse med hurtig resultater 👌🏻

13 août 2025

Hej Lars,
Tusind tak for din positive anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du allerede kan mærke så fine resultater. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse gennem hele forløbet. Tak fordi du deler din oplevelse!

Super god service og hurtig betjening

Super god service og hurtig betjening
Kan de se man har ringet hvor de ikke har svaret ringer de tilbage.
Jeg giver min bedste anbefaling herfra.

19 août 2025

Hej Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores tilbageringninger. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget hånd om. Tak fordi du giver din anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Noté 4 sur 5 étoiles

Imødekommende personale og god behandling

Inden behandlingen syntes jeg informationsmaterialet var virkelig godt, og det gav ingen anledning til yderligere spørgsmål.
Her efterfølgende syntes jeg dog at materialet udelod en del betragtninger om tiden efter indgrebet. Der stod intet om at man de første dage måske ville syntes det var rarest at sidde stille med benet oppe ...

27 août 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine tanker med os. Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende og at du følte, at informationsmaterialet var grundigt inden behandlingen.
Vi stræber altid efter at give så meget information som muligt, men vi er også meget taknemmelige for din feedback.

Vi tager din kommentar vedrørende information om tiden efter indgrebet til os, og vi vil helt sikkert overveje at inkludere flere detaljer omkring den første tid efter behandlingen – især når det gælder komforten ved at holde benet oppe. Din oplevelse er vigtig for os, og vi ønsker at sikre, at alle vores patienter føler sig helt forberedte på hele forløbet.

Tak for et godt arbejde.

Tak for et godt arbejde.
Nu efter en god måned er jeg helt uden gener.
Dansk venecenter får min bedste anbefaling.
I er alle bare gode 👏🙋‍♂️

5 septembre 2025

Hej Kurt,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du nu er helt uden gener. Vi sætter stor pris på din anbefaling – det betyder meget for hele vores team.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus