Jag ställde några extra frågor i beställningsformuläret, och Linda som svarade visade sig ha all kunskap jag behövde för att känna mig helt säker på mitt köp. Nu har jag dessutom en kontakt via mejl s... Voir plus

Aggregatet jag köpt och fått installerat av en ventilationsfirma, dom fick lägga säkert en timma på bristfälliga instruktioner, och vi fick inte till det med att höja eller sänka temperaturen, kontrol... Voir plus

Mitt 4e byte av fläktmotor under de 42 år som jag ägt fastigheten. Dock det billigaste av dem alla cirka 20-30% billigare. Tidigare, utan internet, var dessa motorer relativt svåra att hitta, men med... Voir plus

Hej, Två saker, - mycket bra produkt, passar perfekt i Nibe F370, men jag klippte lite kortare (typ 25x310mm) och satte in i luftinsläppen i fönstren. Detta för att vi verkar få damm utifrån. Vi f... Voir plus

1. Maché en ligne

Informations provenant de diverses sources externes

Vi driver en webbshop som erbjuder allt inom ventilation. Här kan du hitta det mesta mellan ventilationsaggregat, köksfläktar, filter, till- och frånluftsventiler och reservdelsfläktar. Dessutom kan du prenumerera på filter om du har svårt att komma ihåg när de ska bytas. Det enda vi behöver veta är vilka filter du använder och vilken adress de ska till - så tar vi hand om hela processen. Är du osäker på vad du behöver? Kontakta vår support så hjälper vi dig vidare!

4,6

Répond généralement dans un délai d'un mois

Jag har skickat 10 mail

Jag har skickat 10 mail, ingen svarar!!

12 février 2026
Logo de Ventilationsshopen

Réponse : Ventilationsshopen

Hej Karl
Vi kan se att vi har haft mailkonversation med dig i oktober 2024 och augusti 2025. Men sedan dess har vi inga mail ifrån dig. Till vilken mailadress har du skickat alla dessa 10 mail?
Mvh, Ventilationsshopen.se

Lätt att beställa rätt prylar

Lätt att beställa rätt prylar. Snabb frakt.

1 mars 2026
Logo de Ventilationsshopen

Réponse : Ventilationsshopen

Hej Per-Inge.
Information om retur/reklamation hittar du på många olika ställen på vår hemsida. Det finns också med i den orderbekräftelse du fick efter lagd order. Om du mot förmodan har missat detta, så finns ju telefonnummer och mail till oss, så du kan få vidare instruktioner den vägen :) Här är en direktlänk till vårt returformulär om du fortfarande vill nyttja din ångerrätt: https://www.ventilationsshopen.se/se/rma/guest/login/
Mvh,
Ventilationsshopen.se