Eerst telefonisch contact gehad en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Daarna besteld via de website en mijn bestelling gedaan tegen goede prijs. De dag daarna de verf netjes verpakt door PostNL b... Voir plus
Goede ervaringen met verf.nu Altijd snelle en keurige levering. Altijd scherp geprijsd en kleuren zijn altijd perfect ook bij nalevering nog nooit een kleurverschil meegemaakt. Tevens prima site... Voir plus
Bij het bestellen van de verf goed op de leverdatum gelet. Op basis van deze leverdatum ook een planning gemaakt. Uiteindelijk is de verf niet geleverd en ook niks te horen gekregen dat het vertraagd... Voir plus
Bedrijfsweg 13, 2404CB, Alphen aan den Rijn, Pays-Bas
- 0172-423 323
- customerservice@verf.nu
- verf.nu
Super snelle levering
Super snelle levering, alles netjes en correct afgehandeld, top!

Réponse de Verf.nu
klant wordt nog eens netjes ouderwets geholpen zoals het hoort
Bestelling gedaan voor bijna 400 euro maar in de eerste instantie de helft van de order ontvangen na een informatief telefoontje bleek er het één en ander niet geheel te zijn goed gegaan. Echter werd dit geheel netjes geregeld. Werd zelfs na werktijd nog terug gebeld om te melden dat de andere helft van de order de volgende dag alsnog geleverd zou worden. Er zat zelfs nog een net briefje bij. Hier is klant nog koning.

Tevreden klant!
Heb de verf in de avond besteld en het werd meteen de volgende ochtend al thuis bezorgd.
De juiste verf en toebehoren!
De juiste bezorgdienst!
Snel in huis!
Kortom zeer tevreden!

Al meerdere malen besteld
Al meerdere malen besteld, fijn bedrijf, goed advies, duidelijke website.

waarheid van de slogan
vandaag besteld, morgen in huis.
Klopt helemaal, slogan wordt waargemaakt.
VIRMAR

Réponse de Verf.nu
bestelling heel correct en snel…afgehandeld zeker voorn herhaling vatbaar. heb inmiddels vandaag nog meer verf besteld
bestelling heel correct en snel afgehandeld.
zeker voor herhaling vatbaar.
heb inmiddels nog meer verf besteld

Prima service
Prima verf, prima service. Vooral dat ze ook snel leveren in la douce France!!