11 dagen na bestelling blijkt de keet failliet en kreeg ik bericht van de curator. Ik ga de moeite niet nemen om een formele vordering in te dienen voor die € 50,61, aangezien we allemaal wel weten... Voir plus
Lisez les avis des autres
verspullen.nl is helaas één grote teleurstelling. Volgens de website worden bestellingen nog dezelfde dag verzonden. 8 dagen later heb ik nog steeds geen goederen ontvangen. De communicatie is een tot... Voir plus
Ook ik ben er ingetrapt; een bestelling gedaan, bevestiging gekregen en vervolgens niets meer gehoord. Geen reactie op mail, zeker 20x gebeld maar er wordt niet opgenomen. Heel frustrerend dat dit kan... Voir plus
Bestelorder ORD150** Bestelling 3 blikken Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans Teak. Na de online bestelling werd ik gebeld door een medewerker van Verfspullen.nl. Vanwege een ict probl... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Niets op aan te merken
Goede service, snelle levering en bij (lever)probleem telefonisch contact.
1 verfkleur was niet leverbaar in mijn bestelde merk verf (daar kan verfspullen nl zelf niets aan doen, ligt aan de mogelijkheden van het merk verf), prima overleg en advies voor ander (vergelijkbare) alternatief.
Slechte levering
Levering is een drama
Gaat van alles fout
Staat er een telefoonnummer bij en wordt niet opgenomen .
Je mag blij zijn dat je de spullen ontvangt.
Niet bestellen bij dit bedrijf
Een paar dagen geleden verf besteld
Een paar dagen geleden verf besteld. Bedrijf belde me keurig op dat er meer levertijd op zat dan was beloofd, met de vraag of ik daarop wilde wachten, maar ze gaven mij ook de gelegenheid om de order te annuleren. Dit noem ik nog eens klantvriendelijk!! Ik heb voor het laatste gekozen en kreeg snel mijn geld weer teruggestort.
Ander merk product geleverd dan…
Ander merk product geleverd dan besteld. Verder alles netjes bezorgd dat wel.
Klantgerichte Aanpak
Bestelorder ORD150**
Bestelling 3 blikken Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans Teak.
Na de online bestelling werd ik gebeld door een medewerker van Verfspullen.nl. Vanwege een ict probleem bij de leverancier, kon Verfwinkel.nl mijn bestelling de volgende dag niet leveren. Werd mij een alternatief aangeboden.
In samenspraak werd besloten mijn bestelling/levering over het weekend heen te trekken.
Na aanbieden aan vervoerder, werd ik opnieuw door de medewerker van Verfspullen.nl gebeld, dat mijn bestelling verzonden was.
Resumé.
Online bestellen is vaak een 'droge' handeling op laptop/smartphone. Dat ik gebeld werd door Verfspullen.nl heb ik als erg prettig ervaren. Even als het bieden van een alternatief.
Vandaar dit positieve review!
Alles perfect. Heel goede service.
Ik geef niet snel 5 sterren, want er is altijd wel wat te verbeteren. Echter in dit geval is het wel terecht. Het assortiment is goed, de prijzen zeer redelijk. De bestelde verf werd snel en goed verpakt bezorgd. Omdat het steeds regende heeft de verf bij mij wel 5 weken ongeopend gestaan. Bij openen bleek de verf niet helemaal goed. Telefonisch contact (waar kan dat nog) gezocht met verfspullen. Geholpen werd ik door een specialist, Robert. Al gauw gaf hij aan wat er aan de hand kon zijn met de verf. Stuurde vrijdag een nieuwe bus op, die ik maandag binnen had. Het oude blik kon ook meteen met de koerier mee terug. Perfecte service. Ik zal hier zeker weer terugkomen.
Goede prijzen en snelle levering
Zeer goed assortiment, goede prijzen, en echt erg snelle levering. Echt top. Volgende keer weer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.