verhuurwinkel.nl Avis 16

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Oplossingen/compensatie doet deze winkel niet aan

Tijdens een gender reveal een confetti kanon gehuurd. Alles verliep soepel en het contact was prima. Echter, tijdens het ‘afschieten’ van het kanon bleek dat 1 pijn/kanon maar voor een klein deel was afgegaan. Wij hadden stap voor stap de instructies gevolgd en alles bleek goed aangesloten. Na op en neer gemail en een filmpje te hebben gestuurd was de enige reactie dat de verhuurwinkel zag dat het kanon was afgegaan. Klopt, maar doordat zoals geschreven 1 pijp/kanon maar voor een klein deel was afgegaan was het effect minder groot/mooi. Domper!
Oftewel, alles loopt soepel in communicatie behoudens als hun spul niet in orde is dan houden ze de boot af.

10 janvier 2026

Super goede service

Super goede service. Alles was netjes ingepakt en goed op tijd op locatie. Ook de informatie voor en achteraf was goed. Er was iets kapot gegaan en daar werd heel coulant mee omgegaan doordat we dit hadden gemeld. Locatie was in België. We zijn heel tevreden.

15 juillet 2025

Goed en de goedkoopste!

Het is tegenwoordig uniek dat je een bedrijf belt en meteen een mens te spreken krijgt, maar hier gebeurt het nog!
Gezien het bedrijf voor mij zowat naast de deur is en ik niet kon thuisblijven voor bezorging heb ik gebeld met de vraag of ik het gehuurde apparaat zelf kon ophalen. Dit was geen probleem, ik kreeg aan de telefoon instructies hoe ik dit kon aangeven bij het reserveren en werd 5 minuten (!) na het reserveren nog even teruggebeld om de afspraak te bevestigen.
Het apparaat stond klaar voor afhalen op het afgesproken moment, ik kreeg een korte en duidelijke uitleg, het werd zelfs nog voor me in de auto getild en ik was zo weer op pad.
Het apparaat was schoon, direct bruikbaar en werkte heel goed. Inleveren na gebruik was ook zo gebeurd. Er was geen gedoe met borg terugstorten, want dat wordt niet gerekend. Zover ik kon vinden was verhuurwinkel.nl de goedkoopste optie en dan ook nog zo goed, complimenten!

24 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed advies, duidelijke uitleg en snelle service

Wij zijn ontzettend blij met het advies en de service van verhuurwinkel.nl. Ze hebben snel gehandeld en goed advies gegeven bij een last minute verhuurvraag voor een headset.

De headset konden we huren, deze werd geleverd en weer afgehaald en was voorzien van een hele duidelijke handleiding. Zodat deze zelfs voor ons (niet audiotechneuten) goed en snel te installeren was.

Dank jullie wel!

10 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima apparatuur en goede service

Gemakkelijke website, zo besteld en prima communicatie over het verloop van de bestelling. De Kärcher vloerreiniger heeft zijn werk prima gedaan. Maar bovenal complimenten voor het telefonisch contact. Had enkele vragen en kreeg gelijk iemand aan de lijn die super meedacht.

7 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima en snelle service Verhuurwinkel.

Net als andere reviews, een prima ervaring gehad met Verhuurwinkel!
Kort vooraf nog beamer en scherm gehuurd, kon gelukkig nog! Prima telefonische begeleiding, snelle levering, apparaat was compleet en werkte goed, en teruglevering via dhl werkte ook prima. Kortom prima bedrijf! Aan te bevelen!
Mvrgr Hans Knigge

26 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Zoek niet verder, dit bedrijf is echt top :-) !!!

Zoek niet verder. Wij hadden een professionele beamer nodig voor een bruiloft aan de andere kant van het land. Ruim op tijd geleverd, compleet met kabels en instructie en ook direct contact met de helpdesk toen we een vraag hadden. Wordt thuis geleverd in een stevige kunststof box met bescherming en borgclips voor verzending. Na afloop weer keurig opgehaald met info van de transporteur. Het kan bijna niet voor die prijs. In een woord "geweldig".

1 juillet 2023

Topservice

Wij hebben een Abraham gehuurd voor 24 juni, deze was de 17e al geleverd, ruim op tijd dus. Duidelijke uitleg om Abraham te installeren (ook de tip om hem al eerder uit te proberen, hebben wij ook gedaan op de echte verjaardag van mijn man). Het leveren via DHL punt vinden wij fijn. Prijs kwaliteit is super en een echte aanrader. Zoek nu verder maar boek hier.

21 juin 2023

Top(Laser)gun ;)

Heel veel plezier gehad met de laserguns. Alles deed het prima en er zaten meer dan genoeg extra batterijen bij om met een grote groep meerdere keren levend stratego te spelen.

17 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Was goed geregeld door bedrijf

Het contact was goed uitleg hoe het werkt meedenken om dat ik alleen zaterdag en zondag had om mijn tapijt te reinigen belde op donderdag kreeg meteen bericht dat de machine verstuurd was met DHL kon hem vrijdag rond 5 uur ophalen ben zaterdag mijn tapijt gaan doen dus zondag lekker andere dingen gedaan
Maandag volgens instructies retour gezonden.
Alles was top 10 plus zeker een aanrader voor iedereen
Geen gamma of praxis over andere bouwmarkten nodig met borg lang wachten in de rij voor je wordt geholpen door dat soort bouwmarkten

Nogmaals top
Met vriendelijke groet
Koning Haarlem

20 avril 2023

Super service!

De service van verhuurwinkel.nl is super! Zo heb ik met de technische man 20 minuten aan de lijn gehangen om een lichtstand uit te zoeken. Superaardig en geduldig. Een ophaaldienst kon door mijn fout niet doorgaan en zonder problemen kon ik het zelf weg brengen. Bezorg- en inlever tijden zijn ruim dus geen stress. Ze denken met je mee!

Ik zou als tip alleen nog willen geven: biedt bij de beamerverhuur ook de mogelijkheid tot het huren van een projectiescherm.

23 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en duidelijke instructies

Ik heb UV/blacklight lampen gehuurd voor mijn feest op zaterdag, deze kwamen op woensdag al binnen bij het locale pakket service point en ik hoefde maandag de lampen pas terug te sturen. De lampen waren geleverd in een stevige doos met allemaal schuim erin. In de doos zaten duidelijke instructies over het product en over het retourneren van het gehuurde product.

1 juin 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus