Super goede service gehad! Helaas een stom foutje gemaakt maar daarna direct contact opgenomen en ben zo onwijs goed door het team maar vooral door Martin geholpen! Top bedrijf🫶!
Lisez les avis des autres
Ik had per ongeluk hier ingediend op 24 sept. Ik heb paar minuten na indiening ingetrokken via mail en op hun website in voorwaarden staat dat je dat binnen 14 dagen kan doen. Nu krijg ik week later o... Voir plus
Verkeersboete.nl reageert ontzettend snel op acties van mij als klant. Daarnaast stellen ze de klant vragen, waarvan de antwoorden behulpzaam kunnen zijn voor het voeren van een succesvolle procedur... Voir plus
Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is echt uitstekend. Mijn zaak is gewonnen en ik ben ontzettend blij met de manier waarop zij dit hebben aangepakt. Verkeersboetes kunnen tegenwoordig enorm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Juridische hulp bij verkeersboetes
Coordonnées de contact
Centrum West 31 , 2711 AA, Zoetermeer, Pays-Bas
- p.vandenaarsen@verkeersboete.nl
- verkeersboete.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Inmiddels mijn 2de case van de 3…
Inmiddels mijn 2de case van de 3 gewonnen, enorm te vreden en de communicatie is prettig.
In mijn optiek echt een aanrader, nooit geschoten is altijd mis
Ik ben enorm geholpen mat een
Ik ben enorm geholpen mat een, volgens mij, onterecht opgelegde boete van 139.00. Verkeersborden heeft de zaak namens mij aangevochten en gewonnen!!!
Very quick and efficient with a 100%…
Very quick and efficient with a 100% successful claim
Geen contact te krijgen
Misschien dat ik op deze manier een reactie krijg. Na 4 jaar krijg ik opeens berichten om een betaalverzoek te moeten betalen, probeer contact te krijgen met verkeersboete.nl maar dat lukt niet.

Réponse de Verkeersboete
Onterechte parkeerboete
Omdat de boete welke naar mijns inziens onterecht is opgelegd is niet gegrond verklaard zodat ik deze niet hoef te betalen .
Dankzij verkeersboete.nl die het volledige proces op zich hebben genomen en ervoor hebben gezorgd dat de boete ongegrond is verklaard.
Chapeau
Ron van de Velde
Je recht halen
Duurt wel lang maar zegaan je zaak aanspannen en proberen je recht te halen soms lukt helemaal soms voor 50% dat is ook bij mij het geval geweest
Duidelijke instructie
Duidelijke instructie hoe het bezwaar in te vullen. Afhandeling was sneller dan aangegeven.
Boete voor stilstaan op kruispunt en blokkeren overige verkeer.
Aanvankelijk heb ik zelf bezwaar aangetekend en de beschikbare dashcambeelden op verzoek ingediend. Deze beelden werden opgevraagd, maar desondanks werd mijn bezwaar afgewezen, gebaseerd op de verklaring van de betreffende agent. Zijn verklaring werd als doorslaggevend beschouwd.
Vervolgens heb ik de expertise van verkeersboete.nl ingeschakeld, die de zaak heeft overgenomen. Ook zij hebben de dashcambeelden opgevraagd. Kort daarna is de zaak behandeld en succesvol afgerond door verkeersboete.nl.
Momenteel wachten wij nog op de restitutie van het betaalde bedrag.
Als die juristen van verkeersboete.nl…
Als die juristen van verkeersboete.nl erin slagen om jouw zaak bij de rechtbank te winnen,dan zijn ze toch steengoed.Ze gaan echt door met procederen totdat ze winnen.Top hoor!
Gedeeltelijk terug gekregen!
Gedeeltelijk terug gekregen!! Beter iets dan niet.
Heel erg bedankt!
Boete is kwijtgescholden
Zeer tevreden over verkeersboete.nl
Zeer tevreden over verkeersboete.nl. Na een traject van 2 jaar hebben ze één van mijn zaken succesvol gewonnen. Professioneel gewerkt en echt het verschil gemaakt.
Snelheidsbekeuring met strafbeschikking…
Snelheidsbekeuring met strafbeschikking ontvangen. In beroep gegaan via Verkeersboete.nl. Na 10 maanden brief van het CJIB ontvangen en boete geseponeerd/zaak ingetrokken/onvoldoende bewijs.
Tip: luister goed wat de agent tegen je zegt betreft de staande houding. Soms kloppen de feiten niet en ga niet in discussie, geef ook nooit een eigen verklaring af als dit wordt gevraagd. Schrijf vervolgens zo snel mogelijk je eigen bevindingen op papier, dit is je geheugen steun voor als je in beroep gaat.
Aantal keren met succes een bezwaar…
Aantal keren met succes een bezwaar ingediend via Verkeersboete.nl. Goed dat dit er is tegen de dominantie van de overheid. Aanrader!!!!
Ik ben zeer tevreden over de hulp van…
Ik ben zeer tevreden over de hulp van deze bedrijf . In de afgelopen jaren hebben zij mij nu al drie keer geholpen en dankzij hun inzet zijn drie van mijn verkeersboetes succesvol ingetrokken.
De meest recente zaak betrof een boete die volgens mij onterecht was opgelegd door een politieagent. Tot mijn grote opluchting is ook deze zaak gewonnen.
Ik ben echt blij met het resultaat en waardeer hun professionele aanpak enorm. Deze organisatie is betrouwbaar, deskundig en weet duidelijk waar ze mee bezig is.
Ik kan hen dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij verkeersboetes.
Doen wat ze zeggen
L’expérience Trustpilot