Super goede service gehad! Helaas een stom foutje gemaakt maar daarna direct contact opgenomen en ben zo onwijs goed door het team maar vooral door Martin geholpen! Top bedrijf🫶!
Lisez les avis des autres
Ik had per ongeluk hier ingediend op 24 sept. Ik heb paar minuten na indiening ingetrokken via mail en op hun website in voorwaarden staat dat je dat binnen 14 dagen kan doen. Nu krijg ik week later o... Voir plus
Verkeersboete.nl reageert ontzettend snel op acties van mij als klant. Daarnaast stellen ze de klant vragen, waarvan de antwoorden behulpzaam kunnen zijn voor het voeren van een succesvolle procedur... Voir plus
Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is echt uitstekend. Mijn zaak is gewonnen en ik ben ontzettend blij met de manier waarop zij dit hebben aangepakt. Verkeersboetes kunnen tegenwoordig enorm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Juridische hulp bij verkeersboetes
Coordonnées de contact
Centrum West 31 , 2711 AA, Zoetermeer, Pays-Bas
- p.vandenaarsen@verkeersboete.nl
- verkeersboete.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vind de uiteindelijke compensatie
Vind de uiteindelijke compensatie, gewonnen maar krijg maar klein deel boete terug, niet in verhouding met tijd/energie die je er in steekt.
Meerdere keren boetes gekregen alles gewonnen
Meerdere keren boetes gekregen. Tot nu toe alle zaken gewonnen. Done deal🤝
Geweldige zaak
Makkelijk, en snel bezwaar.
Binnen 5 minuten alle data ingevuld met mijn beredenering, vervolgens van het OM bericht gekregen dat de boete kwijtgescholden wordt, en tenslotte krijg ik nog geld toe. Kortom, dit heeft me veel geld bespaart!
Ik heb en paar keertje door jullie…
Ik heb en paar keertje door jullie laten op sturen w dat heeft geleid tot positief uitslagen
Zaak gewonnen!
4 zaken lopen via verkeersboete.nl vandaag al één van de zaken gewonnen. Op naar meer winsten! Jullie zijn toppers! 🏆
Als jij op tijd bent met juiste info…
Als jij op tijd bent met juiste info dan besparen ze je zo 400 euro :)
Uitstekend geholpen!
Gewonnen!!
Gewonnen!!
Een boete is nooit leuk, maar aanvechten en dan winnen geeft een goed gevoel...bedankt mensen, die 14,95 is op 17feb al betaald door mijn vrouw...met alle plezier betaald, ongeacht de uitslag van mij. Deze dienst moet blijven bestaan...
Dit bedrijf heeft mij geholpen met het…
Dit bedrijf heeft mij geholpen met het aanvechten van mijn parkeerboete en heeft hem ook nog gewonnen. Het minste ik wat ik kan doen is een review schrijven. Thanks mannen!
Superblij met resultaat
Er was bijzonder onduidelijk aangegeven dat de parkeergelegenheid viel onder betaald parkeren omdat de bebording niet goed was aangebracht. Verkeersboete.nl heeft mijn zaak op mijn verzoek overgenomen. Het heeft ongeveer 6,5 maanden geduurd maar ik heb het betaalde bedrag van de gemeente Gouda teruggestort gekregen. Ik ben er dankbaar voor en heb met heel veel plezier vrijwillig 14,95 als bedankje gedoneerd.
Helemaal top,ze zijn…
Helemaal top,ze zijn duidelijk,overzichtelijk en communiseren goed, ik had dit niet verwacht. Zij hebben een paar rechtzaak voor mij gewonnen echt ongelofelijk goed. Ik geef verkeersboete.nl een dikke 10+ 👍🏼👍🏼
Ik heb twee moeders ingediend maar op…
Ik heb twee moeders ingediend maar op één heb ik binnen een week antwoord op gekregen dat het gewonnenzaak was. Wel is waar heb ik nog niet het geld binnen
Parkeerbon ben heel goed geholpen en parkeerbon wordt terugbetaald door de gemeente
parkeerbon
Ik heb mijn bekeuring van het “een mobiel apparaat in mijn houden houden”
Ik heb mijn bekeuring van het “een mobiel apparaat in mijn handen houden” ingediend.
Na 6 weken kreeg het goede nieuws dat ze voor mij de zaak hadden gewonnen!
Ik ben dus super blij en opgelucht dat schild weer €450.
Na ruim drie jaar op toevallige wijze…
Na ruim drie jaar op toevallige wijze er achter gekomen dat mijn zaak was ingetrokken, zonder enige communicatie en al totaal geen overleg of uitleg.
Deze organisatie pretendeert vooraf grote successen te boeken, maar is in mijn opinie een luchtkasteel dat af en toe een succesje behaald met standaard briefjes.

Réponse de Verkeersboete
Gewoon goed werk geleverd
Gewoon goed werk geleverd. Fijne en snelle communicatie ook bij vragen tussendoor of achteraf. Ze hebben ons een hoop werk, stress en tijd bespaard.
L’expérience Trustpilot