Super goede service gehad! Helaas een stom foutje gemaakt maar daarna direct contact opgenomen en ben zo onwijs goed door het team maar vooral door Martin geholpen! Top bedrijf🫶!
Lisez les avis des autres
Ik had per ongeluk hier ingediend op 24 sept. Ik heb paar minuten na indiening ingetrokken via mail en op hun website in voorwaarden staat dat je dat binnen 14 dagen kan doen. Nu krijg ik week later o... Voir plus
Verkeersboete.nl reageert ontzettend snel op acties van mij als klant. Daarnaast stellen ze de klant vragen, waarvan de antwoorden behulpzaam kunnen zijn voor het voeren van een succesvolle procedur... Voir plus
Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is echt uitstekend. Mijn zaak is gewonnen en ik ben ontzettend blij met de manier waarop zij dit hebben aangepakt. Verkeersboetes kunnen tegenwoordig enorm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Juridische hulp bij verkeersboetes
Coordonnées de contact
Centrum West 31 , 2711 AA, Zoetermeer, Pays-Bas
- p.vandenaarsen@verkeersboete.nl
- verkeersboete.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ze doen altijd wat ze beloven
Alles word je uit handen genomen 👊
Uitstekend bwerk
Wat een top bedrijf! Als je zorgt dat je de stukken goed aanlevert, voorzien van de nodige foto’s en toelichting verrichten zij nog net geen wonderen. Nou ja, misschien iets overdreven maar wel top werk. Hartelijk dank.
Boete van €180 gekregen voor mobiel…
Boete van €180 gekregen voor mobiel gebruik op de fiets op een lege straat met niemand in een 1km radius. Ingediend bij verkeersboete.nl. Half jaar later geld teruggestort gekregen
Perect geregeld
Voor het eerst gebruik gemaakt van de…
Voor het eerst gebruik gemaakt van de service en gelijk goede resultaat,
parkeerboete kwijtgescholden!
Je moet wel geduld hebben
Je moet wel geduld hebben. Maar het is eerlijk gedaan . Ik ben nooit daar geweest en was ook mijn auto niet. . Goed af gehandeld
In mijn geval zeer slecht geholpen
In mijn geval zeer slecht geholpen. Ik heb aangegeven wat de situatie was en ze hebben een zaak gestart en iets geheel anders gezegd als wat mijn verweer was. Ze hebben gewoon een standaard structuurtje wat ze telkens oprakelen en winnen daar af en toe wat zaken mee. In dit geval totaal de plank mis geslagen.
Ik kreeg een boete voor roodlicht met mijn motor maar ben naar voren gereden bij het stoplicht en niet door rood gereden. Als dat niet mag moet ik daar een boete voor krijgen en niet voor roodlicht, maar er werd een totaal ander verweer gevoerd.

Réponse de Verkeersboete
Zeer positieve ervaring
Heel blij dat m’n bezwaar is gehonoreerd. Het was makkelijk om je gegevens bij verkeersboete.nl in te vullen
Bekeuring parkeren bij blauwe zone
Ik kreeg bekeuring omdat ik bij een blauwe zone geparkeerd stond zonder kaart, ik dacht laat ik verkeersboete.nl is proberen, het was echt super simpel om het aan te leveren en daarna heb ik niks meer hoeven en kreeg ik na een maand of 7 te horen dat de boete vervallen was dus vanaf nu dien ik alles in want het werkt echt! Super bedankt verkeersboete.nl van mij krijgen jullie een dikke 10
oplichtpraktijken
geven aan dat boete verholpen is en dat ik terug zou ontvangen maar is nooit gebeurd, wel het dubbele bijna aan verkeersboete.nl moeten betalen. dat gaan we natuurlijk niet doen. (beter gewoon zelf bezwaar maken met chatgbt, of de boete accepteren)
afzetters hiero. Geloof dat het ze soms lukt maar houdt er ook rekening mee dat ze je zomaar gactuur gaan opstellen.

Réponse de Verkeersboete
Tevreden
Ik zou het zelf niet beter kunnen doen.
Soms dacht ik, " géén schijn van kans", en het lukt jullie wel!!!
Goede communicatie en snelle aanpak
Aanrader!
Ik heb uitstekende ervaringen met Verkeersboete. Eerder heb ik hun hulp ingeroepen voor een boete wegens dubbel parkeren. Het ging om slechts twee minuten tijdens het laden en lossen, met knipperlichten aan. De politie vond dat we in een parkeervak hadden moeten staan – terwijl er geen vak aanwezig was – en gaf een boete. Dankzij de professionele aanpak van Verkeersboete is de zaak volledig gewonnen en de boete ingetrokken.
Onlangs ontving ik opnieuw een boete, ditmaal voor het vasthouden van een telefoon op de fiets. In werkelijkheid hield ik mijn portemonnee vast. De agent wilde mijn uitleg niet horen en noteerde ten onrechte dat het om een iPhone ging, terwijl ik een Samsung bij me had. Ondanks deze foutieve waarneming heb ik er alle vertrouwen in dat Verkeersboete ook deze zaak correct zal afhandelen.
De service van Verkeersboete is betrouwbaar, deskundig en zorgvuldig. Ze weten hoe ze feiten overtuigend kunnen presenteren en ondersteunen hun cliënten effectief bij elke stap. Absoluut een aanrader voor iedereen die een verkeersboete betwist!
Vanaf moment 1 wist ik dat de boete…
Vanaf moment 1 wist ik dat de boete niet deugde. Via een vriend uitgekomen bij verkeersboete.nl. In 5 minuten formulier ingevuld en binnen 5 maanden is het beroep gegrond verklaart.
Dank jullie wel
L’expérience Trustpilot