Verum Solution Avis

3,5

Legal company "Verum Solution" has been working in the legal services market since 2017. During this time we have helped more than 3500 clients solve their legal issues. Our team consists of highly qualified lawyers specializing in various branches of law. We are proud to have won more than 2000 cases and maintain a reputation as a reliable partner in the field of legal services.

Moyen

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ja sam Josip Tot građanin Hrvatske

Ja sam Josip Tot građanin Hrvatske. Godinama sam bio u kontaktu sa "refunderima" koji su mi obečavli znatne isplate mojih novaca , koje su mi uzeli scammery, na različite načine. Prije gotovo godinu dana kontaktirao sam gosp John Goldmana, koji me upozorio na refundere
koji mi samo uzimaju moj novac. Nisam mogao vjerovati, da je to moguče! Sada sam se uvjerio, da je gosp John Goldman bio u pravu, zbog čega sam i stopirao, gotovo sve kontakte sa bilo kojim refunderom.
I Josip Tot preporučujem svima,radeči sa profi odvjetnikom, nemojte nikome vjerovati, da ćete radeći sa Crypto dobiti bilo kakav novac!

16 août 2025

Ik heb het gevoel dat niet erg serieus…

Ik heb het gevoel dat niet erg serieus zijn, ik werd omgeleid naar online bank in Zwitserland en moest in Litouwen op bank betalen.wat ik zeker niet deed !!
Het gevoel dat ze samen werken met oplichters

20 mai 2026
Logo de Verum Solution

Réponse de Verum Solution

Dear Leon,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We believe there may be a misunderstanding, as the situation you describe does not relate to Verum Solution or the services we provide. Verum Solution is an independent law firm and has no affiliation with any Swiss online bank, Lithuanian financial institution, or any payment arrangements of the kind mentioned in your review.

We have never instructed clients to make payments to third-party banks in connection with our legal services, nor are we connected with any organization engaging in such practices.

It is possible that you have confused our firm with another company or entity. If you believe your review was intended for a different business, we kindly ask that you review the details and consider updating or removing your review to ensure it is directed to the appropriate company.

If, however, you believe your review genuinely concerns Verum Solution, we invite you to contact us directly with your full name and details of the matter so that we can investigate it promptly.

Verum Solution