Vestjyllands Højskole Avis

1. Salle de spectacles
  2. Cours
  3. Troupe d'arts scéniques
  4. Production théâtrale

Informations provenant de diverses sources externes

Vestjyllands Højskole er almen-kreativ med dans, musik, sanger, teater, kunst, forfatter, kokkeri, økologi. Altid kreativ, levende og åben. Besøg os!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Kajakkursus på Vestjyllands Højskole

Vestjyllands Højskole er en virkelig god højskole, hvor alt spiller sammen. Ida skaber som forstander en fantastisk god stemning, hvor man føler sig velkommen. De fysiske rammer er virkelig gode og der er stor variation i måder, man kan bo på lige fra enkeltværelser til telt eller tipi i deres skønne have. Alle skal have råd til at tage på højskole, siger Ida. Det er virkelig sympatisk og der er hjerterum. Maden er fantastisk, økologisk med masser af grøntsager fra deres egen have. Det er en integreret del af højskolens kurser. Jeg havde til tider brug for anden kost end den, man fik og personalet i køkkenet var utrolig søde og hjælpsomme. Det er længe siden, at jeg har spist så meget og så godt i løbet af en uge. Kajakkurset, som jeg deltog i, var bare så sjovt. Tre instruktører havde fuldstændig styr på os 20 deltagere, så vi alle fik noget individuelt med hjem, der svarede til det niveau, vi nu var på. En på alle måder utrolig dejlig uge, som jeg stærkt kan anbefale.

14 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

En sommeruge i salsadansens, musikkens og sangens tegn

Første gang i en meget moden alder på højskole og en uges Salsakursus, altså 3workshops hver dag..

Derudover daglige, meget inspirerende, til tider også bevægende morgen-og aftensamlinger- og dans, dans,dans om aftnen…også med band og kursisternes egne fremvisninger.

Og en danse- spille trommer- og badetur til Vesterhavet i aftensol.

Meget dygtige, af hjertet engagerede og inspirerende
undervisere, tak for Jer allesammen🙏
Samtidig med en stor gruppe af livsglade, dejlige mennesker på kurserne…

Nød også veltillavet mad,dog manglede der desværre næsten dagligt ekstra påfyldninger.

Boede ugenert i tinyhus med veninde i den store økohave med blomster og grøntsager.

Jeg kommer igen til næste år.

Vibeke Fabrin Lund

12 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

For en som aldrig har været på højskole…

For en som aldrig har været på højskole før var det super godt , masser af gode oplevelser og blandt mange inspirerende mennesker og ikke mindst underviser her tænker jeg på Danny som er en af de bedste til at finde de bedste og smukkeste vandreture 👍👍👍👍og en dram 👍
Maden var til UG meget forskelligt 😋 og gode senge faldt hurtigt i søvn 🛌 måske det skyldes de 12 til 20 km

Hilse den glade vandre Jens

27 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Fagligt totalt i top - forplejning ikke som forventet

Jeg ville gerne give højskolen topkarakter - for det faglige var suverænt, stemningen var god, og faciliteterne var ok. Men maden var ikke som jeg havde forventet. For meget kål og kikærter, for lidt dessert og kage - og alt for mange gange med for lidt i det hele taget. Måske er det, som man synes, at det skal være - men så ville det være godt at informere på hjemmesiden om at det er linjen, så man ikke kommer til med forventninger (for mit vedkommende grundlagt ved erfaring fra andre højskoler)
Personalet var engagerede og søde og venlige og gjorde deres bedste.

23 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Unik højskole med fantastisk stemning

Vestjyllands Højskole er et skønt sted. Værelserne er hyggelige, pyntet med blomster og har gode senge og gode tykke hovedpuder. Maden og de mange kager er virkelig lækker, også til veganere. Højskolen ligger i smukke omgivelser tæt ved fjorden, og haven og selve skolen er virkelig fin og hyggelig. Vigtigst af alt er underviserne inspirerende og engagerede, og der hersker en særlig ånd over personalegruppen og de kursister, højskolen tiltrækker. Aldrig har et foredrag om Luther været så sjovt, og aldrig har et sankhansbål været så stort. En helt igennem anbefalelsesværdig oplevelse! Kh Emilie og Marie

27 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt vildt dejlig højskole!

Helt vildt dejlig højskole!
Brugte foråret her, og selvom jeg kiggede på mange forskellige højskoler, er jeg så glad for at jeg endte i Vestjylland. Inspirerende undervisning, dejligt fællesskab, mums mad, gode faciliteter og værksteder. På Vestjyllands har ingen travlt, og hvis man leder efter et kreativt og naturglad fællesskab, er det helt klart her man skal tage hen.

16 juin 2025

Den dejligste højskole

Den dejligste højskole. En særlig ånd og en skøn stemning i personalegruppen og imellem os kursister og personale. Ligger meget smukt mellem Ringkøbing fjord og Shuberts Plantage. Smukt, velsmagende økoligisk mad med masser af grønt

13 juillet 2024

En virkelig bundskraber.

Jeg var på Vestjyllands Højskole 22.-28. juni, 2024 og det var en kummerlig oplevelse. Første indtryk var et nusset værelse og en hovedpude med 3 knolde døde høns, højst ulækker. Jeg var lykkelig over at have medbragt min egen hovedpude. Første aften blev der serveret kylling, ovnkartofler og salat. Vi sad 10 mand ved hvert langbord. Kyllingen blev placeret - vedlagt fjerkræsaks - for bordenden og så måtte kursisterne ellers selv finde ud af at dele én kylling mellem 10 mand og oveni købet selv partere den!! Ikke så sært, at kartofler og salat heller ikke helt slog til. Det var træls, at sidde sidst i raden. Vi fandt hurtigt ud af, at der IKKE blev fyldt op - heller ikke selvom fadene var slikkede. De to borde der stod nærmest køkkenet var reserveret til personalet, fik vi oplyst. Vi forstod allerede næste dag hvorfor. Der blev holdt en "tale"/præsentation af maden hver dag, og så snart den endte med ordet "Velbekomme" VUPTI, så stod hele personalet omkring bordet, så de i hvert fald fik, hvad de ville have. Flere kursister spurgte, i deres naivitet om at få en skål med salat eller kartofler fyldt op og svaret var: "Der er det der er, så må du vælge noget andet". Det skal siges, at der generelt ikke var for meget/nok. Jeg har aldrig før spist noget sted, hvor de BETALENDE gæster måtte vente med at tage, til værten/personalet havde fået. Et højst besynderligt koncept. Der var ikke adgang til spisesalen før et lys, som stod på et bord ved døren, var blevet tændt og der måtte IKKE spises, før der var blevet holdt "lovprisningstale" over maden. En dag stod der suppeterriner på bordet og vi var tre ved bordet der tog suppe, så blev vi irettesat, som om vi ikke var opdraget hjemmefra. Vi var 3 pænt voksne damer, som fik en skideballe af en køkkenhjælp midt i tyverne - helt sort. En kursist på mit hold boede, som jeg på eneværelse med bad, til den overpris det koster. Hendes toilet var forstoppet og hun måtte rykke flere gange før det blev forsøgt, at genetablere normale tilstande. "Så kan du jo bare bruge naboens toilet" - jo tak, mon naboen er vild med at blive vækket, hvis man f.eks. skal på toilet midt på natten og tidligt i morgenstunden?? En anden kursist kunne ikke lukke sit vindue og rykkede forgæves i 3 dage for at få hjælp. Til sidst kom en rengøringsdame og pressede vinduet i udefra. Det var meget varmt i den uge vi var der, og det var ikke muligt for min medkursist at åbne vinduet for at lufte ud resten af tiden. Heldigvis havde vi en spændende underviser, men højskolen er en decideret dødssejler. Jeg har afleveret stort set samme beskrivelse i højskolens postkasse, og jeg tænker ikke jeg er den eneste. Det siger sig selv, at jeg aldrig kommer der mere.

22 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et ugekursus i december…

Jeg bestilte et ugekursus 1december 2023 for uge 25 i 2024 med titel og indhold "vandringer i Vestjylland" - - 5 uger før start opdager jeg så, at kursets titel og indhold nu er ændret til "Vandinger, Outdoor og udeliv med fokus på til dig der gerne vil mere end gå i naturen!!" Det er ikke ok at sælge et ophold og ændre det undervejs, så skal højskolen ikke udbyde det før de er sikre på indholdet. og ikke mindst underrette deltagerne.

21 mai 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke godt

Gardinerne dækker overhovedet ikke for solen. Madrassen er så blød, så når du sætter dig i midten, klapper den sammen om dig. Hovedpuden - er der nogen? Den er så flad, så man opdager den slet ikke. Døre med gamle låse, som smækker HØJLYDT. Den ene dame der arbejder i køkkenet, tager rugbrød til dig, uden handsker eller sprit af eller tang, næh det bliver da bare taget med hånden. Brusere hvor man skal stå sammen med flere. Andre højskoler har da adskilte brusere, så man kan gå i bad alene, selvom man ikke har egen bruser.
Fantastisk super dygtig og flink underviser.

27 mai 2021

Vestjyllands Højskole

Vestjyllands Højskole
Jeg ringede i midten af december 2017 Dengang sagde I, at i ville sende mig besked medio januar 2018.
Da jeg intet hørte ringede jeg, fik at vide at I havde megen travlhed, I starten af februar ville i helt sikkert sende mig mail.
Jeg ventede tålmodigt!!!
Start februar ringede jeg, igen var i fulde af beklagelser om travlhed, Hmm!!
Ringede igen sidst februar - samme svar!! Helt ærligt, hvad er I dog for et sted??

Så gik jeg på jagt efter en anden højskole. Den er fundet, tilmeldt, betalt despotisum. Ikke så meget vrøvl og rod.

Gæt engang om jeg fortryder??

HELD OG LYKKE MED JERES MÆRKELIGE PROJEKT

17 mars 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus