Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben een abonnee van Viaplay en heb mij aangemeld onder de belofte dat alle Premier League-wedstrijden live te zien zouden zijn. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn, aangezien het voor de zovee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kijk na een hele tijd weer eens F1 op Viaplay. Er is nog niets veranderd. Reclameblokken er tussendoor. Het commentaar is nog steeds enorm veel slap gelul. En om dan hierop een abonnement te nemen is... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag getracht de GP van Hongarije te kijken op viaplay pfff 1 ster is nog veel te veel je zou - 3 sterren moeten kunnen geven!! Het ene moment wel geluid maar geen beeld of 2 minuten late... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,1

Tous les avis

(5 272)

254 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Streams worden afgekapt

Een heel duur abonnement betaal ik om via Viaplay formule 1 te kijken. Vandaag (27 mei 2026) kijk ik "In de slipstream" en na het "blijf kijken" wordt de uitzending afgekapt (zowel via Ziggo, als de app).

En waarom kan ik formule 1 uitzendingen vaak maar 2 dagen terugkijken? Dat heel erg dure abonnement is niet in overeenstemming daarmee.

En hoezo moet ik bij het begin van een uitzending iedere keer minutenlang doorspoelen?

27 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een ongelooflijk dieptepunt weer!

Wat een ongelooflijk dieptepunt weer van Viaplay. Eerst lokken ze je met de belofte dat je hier alle Premier League-wedstrijden kunt kijken, om vervolgens de boel achter je rug om door te verkopen aan Amazon Prime.
In het begin ging het zogenaamd alleen om de vroege zaterdagwedstrijden van 13:30 uur (al erg genoeg), maar inmiddels lappen ze alle regels aan hun laars. Nu worden zelfs topwedstrijden zoals Bournemouth tegen Manchester City doodleuk van het platform gehaald en achter een extra betaalmuur bij Amazon gegooid.
Het is echt ongekend hoe je als streamingdienst zo met je betalende abonnees kunt omgaan. Je betaalt de hoofdprijs voor een abonnement, maar je krijgt er steeds minder voor terug. Dit voelt gewoon als pure diefstal.
Ik hoop oprecht dat deze tent zo snel mogelijk failliet gaat en dat Ziggo de rechten snel weer terugkrijgt. Dan kregen we tenminste nog fatsoenlijke kwaliteit en waar voor ons geld. Waardeloos bedrijf, trap hier niet in!

F…Play

F…Play: Bournemouth - Man City… premier league staat op springen… en de klanten van Viaplay kunnen ook deze match weer eens níet zien. Hoe verschrikkelijk kun je je klanten behandelen?!! Via via kun je jouw engelse wedstrijden bekijken. Lelijk en vooral ook onsportief spel!
Kan er een rechtszaak tegen ViaPlay worden opgestart?! Elke klant geld terug voor n heel voetbalseizoen.
MISLEIDING, grove overtreding, informatie in heeeele kleine lettertjes is willens en wetens!
Geld verdienen over rug van klanten mag niet/nooit op deze wijze. Degraderen maar!

Waardeloos

Dit is ongekend. Welgeteld 19.99 per maand betalen en dan word de wedstrijd Bournemouth - Manchester city niet eens uitgezonden, wat gaat om het kampioenschap van de premier league. Als je deze wedstrijd wil zien moet je naar Prime video toe. Viaplay schaam jullie diep, dit is meer dan waardeloos en dan hou ik het nog netjes.

Betalen voor saus

Dan betaal je voor alle wedstrijden van de premier league, en kan je de seizoensontknoping niet kijken omdat ze een deal met Amazon Prime gemaakt hebben. Er zijn weinig bedrijven die ik liever de afgrond in zie verdwijnen dan Via Play.

Wat een akelige streamingsfienst

Wat een akelige streamingsfienst. —Wedstrijden die niet worden uit gezonden( hele belangrijke).
Slechte kwaliteit.
Oorschade door de commentatoren.
Beeld wat op slowmotion gaat en het geluid wat wel door gaat.
Commentatoren die door prachtige clubliederen heen blèren. En nog veel meer akeligheden.

3 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

F1 is gedegradeerd tot kleuterschool…

F1 is gedegradeerd tot kleuterschool niveau.... wat een stelletje kleuters die commentaar geven. Elke race hebben ze een nieuw woord geleerd.
De week is het woord: oplijnen!
Slechter dan slecht kan het niet.
Jammer als je race fan bent en je Engels niet echt goed is. Je bent tot viaplay veroordeelt.

3 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vastlopend/zwart beeld premier legue live uitzendingen

⁹Bij live uitzendingen premier legue nu soms zelfs zwart beeld tijdens wedstrijd. Reclameblokken, interviews en omschakelingen gaan allemaal gepaard met steeds vaker vastlopend beeld.
Bijzonder irritant, zeker gezien de prijs van het abonnement wat ik betaal.
I.p.v. dààr de consument tegemoet te komen, krijg je dooddoeners via de email met oplossingen die een ICT-er benodigd. Geen enkele streamingdienst heeft echter verder dit probleem...........
Prime video moet maar snel alle rechten krijgen, kunnen we viaplay snel opzeggen als zo blijft!

25 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Reactie op commentaar voetbalwedstrijd Machester City tegen Arsenal

Gisteren weer zitten kijken naar Engels voetbal in de Premier League. De topwedstrijd Manchester City tegen Arsenal. Prachtige wedstrijd maar de wedstrijd werd alweer verziekt door de Nederlandse commentator. Net een spraakwaterval doe geen moment rustig commentaar kan geven. Alles herhaalt wat ik zie en daar zijn eigen mening nog moet bij geven. Hij blijft maar praten en vaak over de dingen en zaken die met de wedstrijd zelf niets te maken hebben. Zet het stadiongeluid dan wat luider en dan geeft dat meer sfeer in de huiskamer dan slechte en vaak luide commentaar.

19 avril 2026

slechtste streamingdienst

- slechte beeldkwaliteit, ondanks uitstekende wifi is het een drama om viaplay te gebruiken. enige streamdienst met dit probleem
- regelmatig komt er een foutmelding waardoor het opnieuw gestart moet worden
- het voelt als een budget dienst terwijl ze een van de duurste zijn
- ik heb de dienst al langer vanwege engels voetbal maar het is er in al deze jaren 0% op vooruit gegaan. alle problemen hebben ze nog steeds

17 avril 2026

Monopolises the sports market

Monopolises the sports market. I can’t watch ice hockey, my favorite sport without buying a subscription for their full package. I can’t watch it sport any other way. All other countries outside the US and Canada get access via DAZN at half the cost but Viaplay are screwing us in Finland and Sweden.

19 avril 2026

Te veel reclame

Verschrikkelijke viaplay app, met voetbal kijken wordt er gewoon reclame afgespeeld in de 2de helft van de wedstrijd.
Betaald je gewoon scheel voor zo’n app.

18 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een lopend contract van VIAPLAY…

Ik had een lopend contract van VIAPLAY tot April 2026, wilde deze in Maart verlengen maar dat lukte niet.
Aanbieding was toen € 179.00 ik kon 2 weken voor einde contract verlengen. Nu ben ik 2 weken voor het einde van het contract en kan ik deze actie niet meer opvolgene en moet € 199.00 betalen.
Wat een stel schurken.
Contrct maar opzeggen lijkt me.

2 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Too many devices connected..

Too many devices connected... except I am only connecting with one device. and when you get past this frustration, the screen just hangs trying to load. Customer support is of course "something wrong with your laptop, internet etc". So sad that there is no alternative because I would switch immediately if I could.

20 mars 2026

Commentaar eikels viaplay

Zit een mooie pot premier league voetbal te kijken gaat die derde rangs commentator uitslagen zeggen van andere Engelse wedstrijden die ik later wil kijken. Weg spanning. Wat een kloot die ook nog eens te veel overbodige info geeft. Wat een popi jopies geven commentaar bij viaplay. Verschrikkelijk!! Weg met die kloot.

15 mars 2026

Schande!

Wilde gaan zitten voor de GP van China. Maatje van mij kijk mee op het andere device.... kwam er niet in... teveel streams.. 2 mensen wilden kijken... alle uitgelogd en verwijderd... maar nee... niets deed het... verdorie en ander email adres moeten gebruiken voor een abo bij f 1 tv.... kansloos. Kansloos kansloos en schofterig bedrijf

15 mars 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus