Ik ben een abonnee van Viaplay en heb mij aangemeld onder de belofte dat alle Premier League-wedstrijden live te zien zouden zijn. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn, aangezien het voor de zovee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kijk na een hele tijd weer eens F1 op Viaplay. Er is nog niets veranderd. Reclameblokken er tussendoor. Het commentaar is nog steeds enorm veel slap gelul. En om dan hierop een abonnement te nemen is... Voir plus
Vandaag getracht de GP van Hongarije te kijken op viaplay pfff 1 ster is nog veel te veel je zou - 3 sterren moeten kunnen geven!! Het ene moment wel geluid maar geen beeld of 2 minuten late... Voir plus
F…Play: Bournemouth - Man City… premier league staat op springen… en de klanten van Viaplay kunnen ook deze match weer eens níet zien. Hoe verschrikkelijk kun je je klanten behandelen?!! Via via ku... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Slechte streaming
Zit f1 te kijken komt er reclame die duurt zo lang dat het niet vanzelf terug komt fijn als het spannend is gewoon waardeloos het wordt tijd dat viaplay zijn abonnees tegemoet komt.
Wel alles duurder maken maar de kwaliteit is gewoon slecht 😤 geen wonder dat abonnees weg gaan.
Reklame Ja toch
wat ging er mis, ik betaal voor GEEN reklame, krijg continue reklame door mijn strot geduwd, gewoon belachelijk.
STOP ERMEE
Na reclame blijft het viaplaylogo staan…
Na reclame blijft het viaplaylogo staan en moet ik terug gaan naar het menu en de race opnieuw starten.
Wat een gepruts!!
Wat een slechte streamer is dit
Wordt tijd dat viaplay lekker failliet gaat wat een slecht bedrijf hun app is poep traag en voordat je stream live ia ben je een halve dag verder, hoe kan je als bedijf wat zoveel voor wwn abbo vraagt zo een slechte app in de markt zetten?😂 Dit hele viaplay (vooral de app) is om te janken. Maar ze hebben wel een mooie studio bij de fornule1. Kwa commentaar missen ze mensen zoals Olad Mol en zijn kompaan.
Stream loopt elke keer vast
Stream loopt elke keer vast! Betaal elke maand een hoop geld om f1 te kijken. Dan verwacht ik dat het gewoon werkt zoals zou moeten. Helaas elk f1 weekend weer die viaplay ellende die vastloopt, hapert of helemaal niet werkt!
Te duur voor wat geleverd wordt
Wij hebben viaplay sinds ze de NL rechten voor F1 hebben. Sinds dien is het alleen maar slechter geworden. Er komt steeds meer reklame tijdens de uitzending en vaak midden in een zin van de commentatoren of je komt terug van reklame midden in een zin van de commentatoren. Dus slechte regie en techniek. De app van viaplay moet ik iedere keer dat ik hem gebruik (en dat is alleen tijdens een F1 weekend) reseten om dat de bij het opstarten "iets mis ging" en niet kan herstellen. Alle andere apps die ik opdezelfde tv top ox heb (o. a. Netflix, Disney+) moet ik dat nooit doen. Ik denk dat dit de laatste seizoen viaplay voor ons is. Genoeg is genoeg en wij gaan straks gratis kijken, dan wel met reklame.
Waarom krijg ik reclame terwijl ik…
Waarom krijg ik reclame terwijl ik betaal zonder reclames......na Q1 gaat de officiële F1 uitzending gewoon door terwijl ik op Viaplay reclame krijg alvorens Q2 begint. STOP DAARMEE!! Dit slaat echt nergens op. Wederom echt zooooo slecht!!!!
In één woord drama
In één woord drama! Super duur, slechte streaming die vaak uitvalt en vastloopt, alleen maar gezeik. Tegenwoordig ook reclame die dwars door de uitzending heen wordt gespeeld voor straf als je niet nóg meer betaalt. Ga je schamen Viaplay!
Wat moet ik er van zeggen
Wat moet ik er van zeggen. Elke maand een rib uit je lijf en ook nog reclame moeten kijken. Jammer
Worst type of streaming app
Worst type of streaming app. Paying €19 each month to watch F1. And get spammed with multiple blocks of adds. Really annoying 😑
Het is jullie weer gelukt Viaplee!
Het is jullie weer gelukt Viaplee. Abonneetje treiteren. Commentator staat nog te praten en hup middenin een zin gewoon reclame er overheen, je gelooft je eigen ogen niet. Nog geen volle minuut de race normaal kunnen zien! Laden,laden,laden en vergeet vooral de reclame niet LOSERS! Het laden begin al op vrijdag met de eerste vrije training,laden,laden,laden. Amateurs doen het nog beter.
Waardeloos viaplay
Betaal je keurig voor een abonnement, zit je midden in je sportwedstrijd verplicht naar van die … reclames te kijken. Het beeld van de reclame is groter dan van de wedstrijd, commentaar is weg en bovendien duren de reclames veel te lang. Hoop snel op een grote concurrent voor viaplay en dat ze zo snel mogelijk kapot gaan.
Wedstrijd spontaan onderbroken voor een…
Wedstrijd spontaan onderbroken voor een reclame blok, voor en na de reclame blijft het logo van viaplay te lang in beeld. Loopt te vaak vast. Geen 4K beeld. Ellende
Wat een bagger die viaplay..kijk je f1…
Wat een bagger die viaplay..kijk je f1 vandaag heb je constant storing.schijtziek word je ervan..
Haperende uitzending kwalificatie
Waardeloze uitzending beeld en geluid blijft maar haperen niet te volgen wat er gebeurt
Altijd slecht
Altijd slecht, en maar blabla over dit herstarten of er is dit teveel. Het doet het haast nooit. Niet via telefoon. Niet via laptop. Vandaag alleen haperingen via telefoon en via laptop hoorde ik meerdere commentaren doormekaar met haperingen!! Top ! Goed besteed die €17,- per maand voor een bron van ergernis keer op keer weer!!!
Waardeloos
Samenvattingen PL missen goals? Live uitzendingen worden in de blessuretijd afgebroken? App werkt erg slecht op ieder device. Zelfs het klachtenportaal waarnaar wordt verwezen op de website is er niet? Mag ik mijn veel te veel betaalde geld terug?
Stream werd beëindigd terwijl de…
Stream werd beëindigd terwijl de wedstrijd nog bezig was!!!!!!
Ongelofelijk… Kijk ik de wedstrijd…
Ongelofelijk… Kijk ik de wedstrijd Newcastle - Arsenal, het is spannend en het staat 1-1 met 8 minuten extra tijd. Nog 7 minuten te spelen en de uitzending stopt gewoon. Krijg een “mooi” Viaplay scherm dat me bedankt voor het kijken…. Pfff (en ja, het werd dus 1-2 een paar minuten later). Waardeloos
L’expérience Trustpilot