Ik ben een abonnee van Viaplay en heb mij aangemeld onder de belofte dat alle Premier League-wedstrijden live te zien zouden zijn. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn, aangezien het voor de zovee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kijk na een hele tijd weer eens F1 op Viaplay. Er is nog niets veranderd. Reclameblokken er tussendoor. Het commentaar is nog steeds enorm veel slap gelul. En om dan hierop een abonnement te nemen is... Voir plus
Vandaag getracht de GP van Hongarije te kijken op viaplay pfff 1 ster is nog veel te veel je zou - 3 sterren moeten kunnen geven!! Het ene moment wel geluid maar geen beeld of 2 minuten late... Voir plus
F…Play: Bournemouth - Man City… premier league staat op springen… en de klanten van Viaplay kunnen ook deze match weer eens níet zien. Hoe verschrikkelijk kun je je klanten behandelen?!! Via via ku... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Gokreclame in F1 commentaar?
Maken nu zelfs via F1 commentaar reclame om te gokken. Zielloze en verstandloze ezels. De wereld is beter af zonder nederlands F1 commentaar als jullie dit als best haalbare zien.
Reclame blokken tijdens f1 worden…
Reclame blokken tijdens f1 worden steeds langer.
Enkel een pressie middel om duurder abonnement te nemen.
F1 kijken
F1 kijken, en elke keer reclames tussen, wij moet allemaal abonnement betalen en nog
reclames tussen, dit is niet ok
Zo slecht
Viaplay maakt abonnement minder waard
Wij kijken Viaplay om alle wedstrijden van Liverpool te kijken. Blijkt dat Viaplay wedstrijden doorverkoopt aan Amazon. Binnen een paar weken nu 3 van Liverpool.
Abonnement
Wil om 21.00 uur Liverpool kijken is deze weer alleen op Amazon terwijl gezegd is dat alleen de wedstrijden van 13.30 uur worden uitgezonden op Amazon.
Veel teveel reclame bij formule1 uitzendingen binnenkort zeg ik mij abonnement op en ga volgend seizoen naar F1 pro om te formule1 te kijken
Tussenstanden vermelden
Kunnen jullie de commentatoren vragen om geen tussenstanden van andere wedstrijden te geven , dit is zeer irritant voor mensen die integraal die wedstrijd later willen zien.
Wat een drama commentaar weer bij 1e…
Wat een drama commentaar weer bij 1e vrije training in Mexico.
Ontsla die man
Ik zou elke maand 2 keer zoveel betalen…
Ik zou elke maand 2 keer zoveel betalen om dit bedrijf binnen een jaar failliet te zien gaan
Stap over op F1Tv!!
Lees steeds dat iedereen klaagt, mensen stap over naar F1Tv is goedkoper en heeft meer voordelen, je kan live pauzeren, geen reclame, zelf je commentaar kiezen, duidelijke website, terug kijken geen probleem en veel achtergrond informatie en documentaires.
Halve F1 race gezien, andere helft was reklame
Treurig.
Halve f1 race gezien, andere helft was reklame.
Gauw op zoek naar een beter alternatief, dit is één brok irritatie en daar betaal je dan ook nog de hoofdprijs voor.
Wat een ergernis
Wat een ergernis. Reclame. Stilstaand beeld. Nog 10 rondes te gaan. Flikkert de hele boel uit. Schandalig gewoon
Beeldkwaliteit van PL wedstrijden om te…
Beeldkwaliteit van PL wedstrijden om te janken! Met samenvatting van sprint kwalificatie stopt de uitzending in de laatste meters van de 3e sessie waardoor je de winnaar miste! En reclame op de meest onmogelijke momenten! Wordt met de week slechter!
Viaplay waardeloos
Viaplay je betaald meer als 20 euro, en wat krijg je reclame midden in de F1 Race. wat een onzin Hoop dat ze snel de rechten kwijt raken, kan ik viaplay ook weer opzeggen.
Slechtste streamingdienst ooit altijd…
Slechtste streamingdienst ooit altijd haperinge blokkerig beeld tijdens wedstrijden of races. Het is nooit een keer goed. En nee het ligt niet aan me internet want als er reclame is doet alles het perfect. Kan nu nergens meer voetbal kijken door dit …. Bedrijf
alles slecht
Wat een ontzettend slechte streamingsdienst is dit..
Ik zit Liverpool-Man United te kijken en alles doet het niet. Beeld stoort continu, geluid hapert. Jullie maken de ervaringen die leuk horen te zijn kapot! En maar doen alsof de klant bovenaan staat en "bij ons zie je alles"..Het lijkt wel alsof dit kwaliteit is wat je bij gratis streaming services ziet. Niet bij services waar je netjes 12 euro per maand voor moet betalen.
Neem geen premium abonnement
Nu al een aantal keren wat mis met Viaplay streams.
Maakt niet uit of het F1, voetbal of een serie/film is. Hij blijft haperen.
Vraag je Viaplay ernaar, geven ze je internetsnelheid de schuld.
Dit terwijl Prime, Netflix, Disney en HBO het gewoon wél doen.
De conclusie is simpel.
Viaplay heeft de rechten voor Premier League, F1, etc. en kiest ervoor om de kwaliteit van streams zo laag mogelijk te houden.
Uiteraard om de kwaliteit te verlagen en zo de winsten te kunnen maximaliseren.
Absurd teveel geld betaalt voor de rechten, veel verlies geleden en dan maar kiezen om je klanten uit te knijpen.
Ze weten dat je, legaal, nergens anders heen kunt.
Triest...
Lousy picture
Lousy picture, keeps stopping, bad sound, bad synchronisation, crappy app. Please someone else buy Pl rights
Viaplay stelt keer op keer teleur
Viaplay stelt keer op keer teleur
Slechte beeld kwaliteit
Haperend beeld
Geluid loopt niet gelijk
Keer op keer is het weer raak
Slechtste streamingdienst die ik ooit gehad hebt
En dat voor 21,99 per maand
Oplichterij
Viaplay moet zich schamen
Voor de prijs/kwaliteit verhouding
Verbinding om te janken
Verbinding om te janken. Kwaliteit matig. Aanbod aanpassen. Waardeloze app.