Veldig kort leveringstid etter bestilling. 4 dager . Prøvde den ut nå i helgen på et meditasjons-kurs. Sitte på gulvet i ring har alltid vært utfordrende for meg pga. ryggproblemer. Nå gikk det helt f... Voir plus
Rask leveringstid. Overraskende nok, meget behagelige stoler. Bonus for at de ikke veier mye, og lett å rulle dem sammen.
Écrit par l'entreprise
Vidda Of Norway tilbyr turutstyr men er kanskje mest kjent for en av Norges mest populære turløsninger - Vidda Camper
Norvège
- viddaofnorway.no
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Elendig leveringstid og vanskelig å få…
Elendig leveringstid og vanskelig å få kontakt.
Rask levering
Stolen innfridde forventningene
God beskrivelse av produktet - stolen innfridde i henhold til forventningene. Rask levering
Rask levering og kvalitet som annonsert
Rask levering og et fantastisk produkt😊
Vidda sin tursti svarte til forventningene
Bestilte en vidda turstol, leveringen kom raskt, forsvarlig pakket og produktet svarte til forventningene.
Sitte rygg stolen fungerer meget bra
Sitte rygg stolen fungerer meget bra. Bra konstruksjon og reimer..
Rask levering av godt produkt
Rask levering av godt produkt. Fint også med fri frakt og rabatt ved kjøp av flere sitteunderlag.
Raskt svar på at bestillingen var…
Raskt svar på at bestillingen var mottatt og rask levering. Produktet var lett å bruke og ga den støtten det lovte.
Ikke med trekk som i annonsen
Ikke med trekk som i annonsen. Å ikke svar på henvendelser ang det.
Stolen revolusjonerte turlivet mitt
Så enkelt, så effektfullt. Stolen har rett og slett revolusjonert turlivet for meg. Å ha ryggstøtte gjør at jeg kan nyte kaffekoppen og soloppgangen mye lenger. Ikke minst er den fantastisk i teltet - jeg kan sitte oppreist og lese; det er helt knall! God kvalitet, enkel å montere, enkel å rulle sammen.
Svært rask levering
Skuffet over kvalitet og manglende kundeservice
Stolen er god og lett å pakke i sekken. Jeg har hatt stolen i et par år, men ikke brukt den mange ganger. Jeg har også en billig utgave, som er like mye brukt. Vidda-stolen gikk opp i sømmene, slik at spilene i rygg og sete kommer ut. Jeg sendte mail til Vidda for et par uker siden, for å høre om dette er normal slitasje eller reklamasjon. Jeg har imidlertid ikke hørt noe fra dem.
Rask leveringstid, behagelige stoler
Rask levering