Viktab AB Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

DHL har felsorterat försändelsen och inte viste när skulle kunna leverera den och efter att jag kontaktat säljaren då skickade han omgående en ny försändelse så att jag inte behövde vänta för... Voir plus

Hittade vad jag behövde för däckreparation och montage i lagom stora förpackningar för "avancerat" hobbybruk. Här finns det mesta som kan behövas i den mindre bilverkstaden som lägger på däck och laga... Voir plus

Snabbt och smidigt när man behöver fylla på lagret. Bra inköpsställe för lilla verkstaden eller "hobby-däckverkstaden" med anpassade volymer. Lättnavigerad webshop. Snabb leverans till rimligt pris.

Skickar varorna ganska snabbt, tyvärr kan man inte välja mellan olika leverantörer, för mig är postnord snabbast på att leverera och DHL absolut sämst.

1. Magasin de pneus
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Fournisseur de pièces de carrosserie
  4. Magasin d'accessoires automobiles
  5. Magasin de pièces détachées automobiles
  6. Prestataire de transport automobile privé

Här finner Ni hög kvalitet till låga priser, snabba leveranser och alltid tillgänglig support. I vårt sortiment finns det mesta som behövs för en däckverkstad. Det finns t ex många olika sorter balanseringsvikter, däckreparations produkter, Rema Tip Top kemikalier, däckpasta, trycklufts verktyg och annat tillbehör. Viktab AB riktar sig till små som stora kunder, företag och privat personer.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

322 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans

18 août 2026

Réponse de Viktab AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

Det funkar bra

Det funkar bra, och det var en liten present påse med i paketet ..

12 août 2026

Réponse de Viktab AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att allt fungerade bra och att den lilla presentpåsen uppskattades. Varmt välkommen tillbaka!

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt när man behöver fylla på lagret.

30 juillet 2026

Réponse de Viktab AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att du uppskattar vår webshop, våra priser och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

Bra service

Bra service. Snabb leverans.

17 juillet 2026

Hej Sören :)
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att leveransen kom fram snabbt ⭐ Varmt välkommen åter.

Riktigt bra service!

14 juillet 2026
Avis spontané

Hej Kim :)
Va fint att du är nöjd med vår service! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Välkommen åter ⭐

Mycket snabb leverans

9 juillet 2026

Hej Martin :)
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för det fina betyget. Vad bra att leveransen var snabb!

Varmt välkommen åter

Kundeservice langt ud over det sædvanlige! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg stod og skulle bruge en specifik vare, som jeg ikke umiddelbart kunne opstøve på nogen danske hjemmesider. Til sidst fandt jeg den hos svenske Viktab AB.
Selvom der ikke umiddelbart stod på siden, at de sender til Danmark, har hele forløbet været en absolut mønsteroplevelse:

*Sublim kommunikation:
Jeg skrev til dem og fik lynhurtigt svar. De undersøgte straks mulighederne med deres fragtfirma og vendte hurtigt tilbage med en positiv besked om, at de godt kunne levere til Danmark mod et yderst rimeligt og fuldt forståeligt fragtgebyr.

*Høj tillid og tryghed:
Da betalingen skulle ske via bankoverførsel, var jeg indledningsvist en smule betænkelig. Men enhver bekymring blev hurtigt gjort til skamme – alt forløb fuldstændig professionelt og efter bogen.

*Unik opfølgning:
Som prikken over i'et sendte de en personlig opfølgning på mail, da de kunne se, at pakken var leveret, for at sikre sig, at alt var i orden.

Man skal lede længe efter så engageret og professionel en kundeservice. Fem stjerner er næsten ikke nok – stor anbefaling herfra!

13 juillet 2026

Réponse de Viktab AB

Varorna är levererade och kunden är nöjd.

Hej Lars! Tack för det trevliga telefonsamtalet där du bekräftade att vikterna/varorna faktiskt har kommit fram och att du är nöjd med vår service. Vi är dock ledsna över att leveransen drog ut på tiden och att det varit strul med leveransen. Vi har lyft det vidare med fraktbolaget, då vi från vår sida skickade varorna dagen efter att beställningen gjordes. Vid liknande situation är det av vikt att man hör av sig till oss, så att vi kan försöka lösa det så smidigt som möjligt.

Tack för att du handlat och välkommen åter.

bra repsatser

4 juin 2026

Hej Erland 😊
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för det fina betyget. Vad bra att du är nöjd, varmt välkommen åter.

Snabb leverans, bra kvalitet.

29 mai 2026

Hej Mikael!
Tack för det fina omdömet 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. Välkommen åter!