DHL har felsorterat försändelsen och inte viste när skulle kunna leverera den och efter att jag kontaktat säljaren då skickade han omgående en ny försändelse så att jag inte behövde vänta för... Voir plus
Hittade vad jag behövde för däckreparation och montage i lagom stora förpackningar för "avancerat" hobbybruk. Här finns det mesta som kan behövas i den mindre bilverkstaden som lägger på däck och laga... Voir plus
Snabbt och smidigt när man behöver fylla på lagret. Bra inköpsställe för lilla verkstaden eller "hobby-däckverkstaden" med anpassade volymer. Lättnavigerad webshop. Snabb leverans till rimligt pris.
Skickar varorna ganska snabbt, tyvärr kan man inte välja mellan olika leverantörer, för mig är postnord snabbast på att leverera och DHL absolut sämst.
Här finner Ni hög kvalitet till låga priser, snabba leveranser och alltid tillgänglig support. I vårt sortiment finns det mesta som behövs för en däckverkstad. Det finns t ex många olika sorter balanseringsvikter, däckreparations produkter, Rema Tip Top kemikalier, däckpasta, trycklufts verktyg och annat tillbehör. Viktab AB riktar sig till små som stora kunder, företag och privat personer.
Sandliden 2, 44534, Bohus, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Alltid haft bra erfarenheter kring handla med Viktab. Tidigare även kontakt med ägaren. Hur bra som helst. Denna gång var det otroligt snabbt med frakten. Rekommenderas varmt.

Réponse de Viktab AB
Framför allt snabb leverans , sen får vi se hur varan fungerar efter ett tag

Réponse de Viktab AB
Snabb leverans och rätt vara till ett bra pris, nöjd!

Réponse de Viktab AB
Snabb leverans och bra information, även på en helgdag.

Réponse de Viktab AB
Mycket nöjd med viktab, har bestält balanseringssand från dom till mina hjul. har fått grejjerna innom 48h båda gångerna o de funkar kanon

Detaljerad information om varan och snabb leverans. Smidig beställning. 👍

Réponse de Viktab AB
Väldigt snabb leverans inte provat dom på bilen än men det blir garanterat bra

Réponse de Viktab AB
Bra kundservice, ringer och kontrollerar beställning och säkerställer leveransönskemål. Snabb leverans.