Vildmedlys Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilfreds kunde! Bestilte hos Vild med lys nogle lamper til nedsat pris. Jeg fik leveret forkerte lamper, men på mindre end en uge er de rigtige lamper leveret + en mindre kompensation for min ulejlig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det virkede lidt som en shady side, og hele oplevelsen af shoppen kunne godt være bedre. Men får man fat i dem, så får man heldigvis en meget anden oplevelse, de vil gerne gå langt for kunderne og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige købt et sæt spisebordslamper hos Vildmedlys og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hjemmesiden er nem at navigere i, og det var enkelt at finde præcis den type lampe, jeg ledte efter.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig dårlig service. Bestilte en lampe den 2/2, måtte rykke for den, så den kom 13/2 - men i forkert farve. Jeg udfyldte en reklamation på deres hjemmeside, ingen respons før jeg ringede til kundes... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

Vild Med Lys er din ultimative destination, når det kommer til lamper i en klasse for sig selv. Vi er en passioneret lampeforretning, der er dedikeret til at bringe skønhed og funktionalitet ind i dit hjem med vores imponerende udvalg af designerlamper af høj kvalitet til gode priser. Vores mission er enkel: Vi ønsker at gøre din belysning til en ægte oplevelse. Hos Vild Med Lys er vores produkter mere end blot lamper; de er kunstværker, der tilføjer karakter og atmosfære til ethvert rum. Vi forstår, at belysning er en afgørende del af enhver indretning og kan transformere et rum fra almindeligt til ekstraordinært. Derfor har vi sammensat en nøje udvalgt samling af lamper fra nogle af de mest anerkendte designere og brands i branchen. Vores sortiment spænder fra moderne og minimalistiske lamper til klassiske og vintage designs, så uanset din stil og præference vil du finde noget, der passer perfekt til dit hjem hos Vild Med Lys. Vi prioriterer også kvalitet højt, og sikrer at hver lampe vi tilbyder, lever op til de højeste standarder for håndværk og holdbarhed. Hos Vild Med Lys er vores team sammensat af dedikerede fagmænd og kvinder med ekspertise inden for belysning. De er altid klar til at rådgive og guide dig gennem vores sortiment for at hjælpe dig med at finde den ideelle lampe, der opfylder dine behov og ønsker. Vi tror på, at god service er nøglen til tilfredse kunder, og vores team stræber altid efter at levere den bedste oplevelse. Besøg Vild Med Lys i dag, og lad os hjælpe dig med at lyse op i dit liv med vores smukke og funktionelle designerlamper i topkvalitet til skarpe priser. Gør belysning til en kunstform med Vild Med Lys.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering .
Det er anden og med garanti ikke sidste gang vi køber hos Vildmedlys .

5 février 2024

Hej Finn

Vi ser frem til at handle med jer en anden gang.

Hurtig levering.

5 février 2024

Hej Per

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner du har givet os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb af lampe

Bestilte en lampe, hvor der står 1-3 dages levering på hjemmesiden og på lager. Der er nu gået 10 dage, og jeg har stadig ikke set skyggen til lampen eller hørt fra virksomheden. Kan ikke anbefale at købe her.
Ordre #143042

10 février 2024

Super kundeservice omkring tilbud

Super kundeservice omkring en udstillingsmodel. Jeg skrev med dem i chatten, og af egen drift tilbød de mig en helt ny lampe til samme pris. Kan varmt anbefales.
/Sofie

15 janvier 2024

Hej Sofie

Mange tak for den fine anmeldelse på Trustpilot.

Mvh
Natalie

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik min lampe lynhurtigt

Jeg fik min lampe lynhurtigt. De havde dog fejl (en glaskuppel var smadret), og de fik sendt en reservedel. Jeg er meget taknemlig for, at jeg ikke behøvede at sende hele lampen tilbage, da jeg allerede havde hængt lampen op før jeg åbnede kassen med glaskuplen :P

27 décembre 2023

Hej Ida

Mange tak for anmeldelsen.

Virkelig hurtig levering

En virkelig hurtig levering. Bestilte den ene dag, og dagen efter kunne jeg hente den. Så dejlig

5 janvier 2024

Hej Karin

Mange tak for anmeldelsen.

Mange hilsner

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside, søde og behjælpsomme.

8 janvier 2024

Hej Andrea

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

SERVICE

Gav forleden kun en stjerne, fordi en forkert vare var leveret (julegave).
Påtalte det i går. Et meget venligt menneske undskyldte, og i dag har jeg fået den korrekte vare sammen med returlabel.
Mere kan man ikke ønske sig.😊

28 décembre 2023

Hej Ulla

Tak fordi på har anmeldt os på ny.

Vi er glade for at vi måtte rette vores fejl og skal endnu engang beklage.

Claus

Noté 4 sur 5 étoiles

God hurtig levering og prismatch med…

God hurtig levering og prismatch med markedet

14 décembre 2023

Hej Henrik

Mange tak fordi du har anmeldt os på Trustpilot.

Vi er glade for de 4 stjerner og vil forsøge at gøre alt for at opnå 5 stjerner en anden gang.

God kundeservice

God kundeservice, som ringede til mig fordi jeg havde skrevet forkert om afhentning eller levering. Hurtig og
præcis levering

27 novembre 2023

Hej Tonny

Tak for anmeldelsen på Trustpilot.

Vi er glade for at kunne nå at ændre i ordren.

Julie

Billige priser

Billige priser, forhåbentlig hurtig levering :) Vi har lige bestilt.

24 novembre 2023

Hej Patrick

Mange tak for anmeldelsen på Trustpilot.

Det er vi super glade for.

Julie

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus