Restaurant Villa-Gallina Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Villa Gallina er i dag både en a la carte - restaurant, en selskabsrestaurant og et meget yndet udflugtsmål. I det hyggelige bindingsværkshus serverer vi kvalitetsmad med inspiration fra både det traditionelle danske-, italienske- og franske køk

Bien

TrustScore 4 sur 5

16 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Glimrende forhold og glimrende buffé.

26 voksne, 7 børn.
Glimrende buffé, friske vare, lokaler fine med fin akustik.
Dygtigt imødekommende personale.
Maden inde og kaffen serveret på terrasse.
Masser af oplevelser for børn som legede ved søen, befriende at se børn lege frit tros 3 forskellige sprog.
Nyudsprunget bøgeskov, sø og sol gjorde det ikke bedre.

9 mai 2026

Vi kommer ikke igen

Vi, som så mange andre, stødte på Villa Gallina i “Sæt pris på DK”. Så skulle da prøves. Kort og godt. Betjening 2/5 stjerner. Ligegyldig og uinteresseret betjening fra personalet. 2x “Sæt pris på Danmark” platter bestilt. 300 kr. stk. halvdelen var godt. Halvdelen totalt ligegyldig. Tørt brød, smørpakkerne var smurt ind i snask og havde tydeligvis været på bordet tidligere. Den bedste oplevelse ved Villa Gallina er placeringen. Super smuk.

Gør nu jer selv den tjeneste at gør lidt ekstra ud af det Villa Gallina. I har fået kunderne serveret på et sølvfad. Få personalet til at tage ordentligt hånd om jeres gæster og smil lidt ægte og lidt mere. Spørg ind til maden. Sørg for detaljerne. At der er salt og peber på bordet og alt det der…

45 kr. for 33 cl danskvand. Alt for dyrt. Platter aaaalt for dyrt. Pris og kvalitet hører slet ikke sammen.

9 août 2025

Holdt fødselsdag alt var godt.

Holdt fødselsdag for det meste af 30 mennesker. Fik brunch. Huset, placeringen, maden og alt var til 5 stjerner. Servering, betjening og i det hele taget personalet var til 6 stjerner. Utrolig søde, opmærksomme og hjælsomme. Det var iøvrigt til at betale.

22 juin 2025

Super venlig og personlig betjening hos Villa-Gallina.

Vi besøgte Villa Gallina søndag eftermiddag med min 95 årige demente mor. Vi fik en meget lækker rabarberlagkage, god kaffe, hyldeblomstsaft og isvand. Der blev taget fint hensyn til min dårligt gående mor, alt var perfekt og betjeningen meget fin og venlig. Et besøg i den lille hyggelige butik ved siden af, var prikken over i’et for min mor. En fin oplevelse med super venlig og personlig betjening. Tusind tak!

18 août 2024

Påskebuffet - Frikadellerne var gode

Vi var til påskebuffet, som umiddelbart så rigtig flot ud. Og som vi, med vanlig kendskab til Villa Gallinas mad, og til en pris på 345kr pr. person, havde høje forventninger til.
Desværre bar retterne præg af fortravlethed - kartoffelsalaten smagte som var der brugt skrællede kartofler fra glas, salaterne var vandede, sildene højst sandsynligt hældt direkte fra glasemballage over på et fad og pyntet med rødløg.
Men frikadellerne var gode, personalet venligt og omgivelserne smukke.

1 avril 2024

Total dårlig service

Total dårlig service
Står og venter i deres fine ishus, ringer flere gange på klokken uden held.
Går til sidst i baren efter 15 min, hvor fire fnisende piger siger, der er lukket der er ikke mere is i - på trods der er fyldt med is, skiltet er ude med åben. Dårlig kundeservice

28 mai 2023

Det skrabet og kedeligt der d

Vi var der d. 25.5.2023.
Vi fik en ostetallerken der var 4 små trekanter ost 6 kiks og en skive brød til hver ingen smør eller pynt så var der en lille portionsglas med oliven og en med syltetløg. Har aldrig fået så lidt og kedeligt serveret det var dyrt og vi lægger aldrig vores penge der mere.
Ninna og Jens Jørgensen

25 mai 2023

For lang vente tid på mad bestillingen

Synes det var et dejligt sted, havde kendt dette i over 40 år.
Min oplevelse i går var ikke tilfredsstillende, vi kom kl 13, hurtig fik vi noget at drikke, men efter 45 minutter måtte vi tage fat i en tjener for at bestille mad, så gik der yderligere 20 min før maden kom.
Rigtig god og dejlig platte.
Men for lidt betjening.
Mvh. Lillian Henriksen

21 juillet 2022

Ringe service

Ringe service. Et fortravlet personale glemte bestik, servietter, brød, smør, salt og peber til frokosten. Vi rykkede efter det vi manglede og fik som svar at tjeneren jo kun havde to hænder. Maden var fin.

6 juillet 2022

Dejlig mad!

Dejlig mad! Hønsesalaten kan specielt anbefales!
Ikke sidste gang jeg kører 50 minutter i bil, for at spise deres lækre Frokostplatte.

8 novembre 2021

et besøg værd

Dejlig frokostbuffet med alt hvad man kan forlange 😁 og ikke at forglemme prismæssig attraktiv 🇩🇰 Og rigtig sødt personale

9 septembre 2019

Den mest fantastiske oplevelse meget …

Den mest fantastiske oplevelse meget længe. Min kommende mand og jeg har besluttet os for den store dag skal foregå på Villa Gallina. Vi valgte at lave en prøvemiddag med vores bryllups menu derude et stykke tid i forvejen, for at se om menuen faldt i god jord. Og sikke en service! En betjening! Noget vidunderligt mad! Helt igennem en helt speciel og gennemført middag i utrolig smukke omgivelser. Jeg kan kun anbefale Restaurant Villa Gallina og vil håbe at stedet her bliver opdaget af flere. Ingen tvivl om vi føler os i trygge hænder til vores kommende bryllup sommeren 2017 hos Lise og Nicholas

10 avril 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit