Min veninde og jeg har haft en fantastisk miniferie med ophold og spisning i Generalen. Super service og fantastisk mad. Kan varmt anbefale...
Bare en lille tak fra Hobro. 2 dejlige dage i Tranekær - forkælet med lækker mad og utrolig stor gæstfrihed. Alt fungerede og værelser og lejlighed var helt som forventet. Håber at vi får mulighed f... Voir plus
Vi har netop tilbragt små 2 døgn på Langeland hos Pichardt bed and breakfast, hvor vi har indtaget alle vores måltider i deres top lækre restaurant Generalen, der er bygget op inde i båsene i slottets... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Venligheden og maden
Bare en lille tak fra Hobro
Alt fungerede og værelser og lejlighed var helt som forventet. Håber at vi får mulighed for at vende tilbage på et tidspunkt.
Tak endnu engang til Jer begge.
Dejlig atmosfære - skøn mad - go service
Vi havde den bedste oplevelse på stedet. Et rigtigt behageligt og hyggeligt sted i fantastiske omgivelser. Fin fin betjening og service og rigtig god mad. Til kaffen fik vi sørme et lille fad med chokolader og jordbær👏👏. Kan så meget anbefales.
Super god mad og betjening
Jeg har været hos generalen 2 gange og nyder maden. mega god betjening og rigtig god mad, det kan kun anbefales.
Fantastisk mad
Fantastisk mad - Waow
Servicen er i top.
En klar anbefaling
Vi var på ophold med 3 overnatninger
Vi var på ophold med 3 overnatninger. Lejligheden fin størrelse. Men hele badeværelset var befængt med skimmelsvamp. De prøvede at gøre lidt ved det da vi var ude af huset, men det var slet ikke nok🤬 maden super lækkert🤩 servicen var helt i top af nogle meget søde piger.
Dårlig oplevelse
Lørdag 22/7 2023
Var på generalen her til aften, med fruen. Vi havde forventning om lidt god mad og vin. Vi blev slemt skuffet
Vi bestilte en 2 retters og en 3 retters menu. Gris på bøgehatte og dansk landkost mørbrad/chorizo pølse/svinekæbe med kartofler. Men så startede problemerne, vi bestilte en flaske Zinfandel tjeneren kom så tilbage og sagde den havde de ikke flere af. Vi bestilte så en fransk vin og igen kom hun tilbage og sagde at den havde de heller ikke. Så den 3 gang lykkedes det med en italiensk la strada.
Men det stoppede ikke her, forretten kom uden brød som først kom senere. 1 time efter kom hovedretten med kartofler i en skål på 6x6 cm og i den var mindst 14 oliven og få kartofler, vi snakker dansk landkost.
Desserten kom aldrig og efter halvanden time, hvor vores tallerkner fra hovedretten ikke blev fjernet, gad vi ikke vente mere og ville betale. Da lederen, som tog imod betalingen, sagde om det den som kører i køkkenet, sjov bemærkning da hun lige var kommet 5 min før og havde sine 3 børn med på mellem 8-12 år med som ovenikøbet hjalp med at servere.
Yderligere er der problemer med at holde hoveddøren lukket og flere kunder fryser og er nød til at rejse sig og lukke døren hver 5 minut. På toiletterne som der er 4 af, er der kun 2 håndklæder som var sjaskvåde
Alt i alt en dårlig oplevelse som jeg fraråder.
Utroligt dejlig mad
Utroligt dejlig mad, god betjening og hyggelig atmosfære.
Topklasse
Som altid fint wekkend ophold.
Pænt og rent.
Altid god service.
Skøn sød vært der er rap i replikken og glimt i øjet.
Maden er i topklasse som altid.
Altid skønt komme tilbage.
En gemt og unik perle.
Hilsen kokken
Træt vært - dårlig service
Vi spiste en frokost på Generalens dejlige terasse udendørs. Vi bestilte drikkelse og mad, det var ikke muligt at få den fadøl som stod på menukortet, så måtte finde et alternativ som var desværre var noget dyrere. Det tog lang tid før drikkelsen kom og endnu meget længere tid før maden kom, det var to meget simple retter.
Maden var ok, dejligt sprødt brød dertil.
Da vi ville betale fik vi at vide at det skulle vi altså gøre indenfor, da vi jo var på landet og betalingsterminalen ikke kunne række så langt. Der blev ikke spurgt på hvilken måde vi ville betale - kontant eller kort. Vi skulle betale kontant, det kunne så godt lade sig gøre at betale udendørs.
Vi så beløbet på regningen og hun fik et par sedler - hun tog regningen og sedlerne med sig. Vi fik aldrig byttepenge og regningen retur. Vi gik fra bordet efter en god tid for at se om hun kom retur. Det skete aldrig.
Min veninde og jeg havde besluttet at…
Min veninde og jeg havde besluttet at forkæle os selv med en skaldyrsaften. Det blev en yderst skuffende aften. Suppen/østers var henrivende, store krabbekløer/Jomfruhummer var en noget blød og vandet oplevelse. Godt der var kraftige papirservietter.
Muslinger var melede og uden smag.
Krebs/Hummeren/stenbidderrogn var ok
Laks til den salte side. Ingen pilselvrejer (som annonceret) men lidt rejer i et glas. Blæksprutter Bob Bob
Dressing en blandet fornøjelse.
Brødet var tip top. Dårlig aften til en værdi af 2300 incl 4 glas vin🥴
Vi havde egentlig tænkt vi ville overnatte.... fik aldrig svar på dette😳
Jette Hintz
Førsteklasses påskefrokost
Påskefrokost på Generalen var en helt igennem positiv oplevelse - maden var simpelthen i top og betjeningen både sød og hjælpsom. Jeg så, der blev taget hånd om en lille fyr, der betuttet stod og så på den tallerken, der lige var smuttet mellem fingrene på ham. Den unge servitrice trøstede og beroligede ham i samme moment - og fem minutter senere var i gang med at fylde en ny tallerken.
God oplevelse
Vi er 2 vennepar som havde 2 overnatninger og med morgen- og aftensmad. Vi havde en fantastisk oplevelse med rigtig god mad både morgen og aften og en sød betjening hele vejen. Vore værelser/lejligheder er moderniseret - ikke luksus - men rene og pæne. Alt ialt en rigtig god oplevelse - vi kommer gerne igen!
Dejlig mad og god atmosfære
En TOP-KLASSE oplevelse!
Vi havde som virksomhed tilmeldt os Julefrokost-arrangement med musik og en overdådig buffet.
Vi blev budt hjertelig velkommen med et lækkert glas gløgg. Derefter kunne vi gå om bord i det helt store julebord, med alt hvad der dertil hører af fisk, lunt, samt ostebord og selvfølgelig ris a la mande :D
Kl. 21 spillede en DJ op til dans, og aftenen sluttede af med dejlig natmad.
Vi havde ikke en finger at sætte på noget som helst, det var en helt fantastisk aften.
Søde, rare, smilende personale - og ejer Jeanette gav os den bedste betjening <3
Vi havde lejet Pichardt's Bed&Breakfast lige ved siden af, med plads til os alle. Skønt og lækkert sted, hvor vi kunne hygge i det lækre sofa-arrangement både før og efter, samt dejlige senge om natten.
Næste morgen var Jeanette og de andre klar med den lækreste morgenbuffet til os.
I får vores VARMESTE ANBEFALINGER - og vi kunne SAGTENS finde på at komme tilbage til et nyt firma arrangement :D
Ingen god oplevelse
Lang ventetid på smørrebrød. Bestilte bl.a sild og fik efter nogen tid at vide, at de desværre var udgået for det. Bestilte i stedet hønsesalat, hvor det viste sig, at der kun var et stykke hønsekød i men meget salat. Sad i nederste halvdel af lokalet og måtte efter lang tids venten selv gøre opmærksom på, at vi gerne ville have anden servering. Skal lige nævne, at vi ikke kom til at betale for hønsesalaten, hvilket var fin service. Resten af maden var fin. For at opretholde den fine beskrivelse af restauranten, må det gøres bedre.
Super dejligt mad
Super dejligt mad, super god service og ikke mindst i smukke omgivelser, og vi kommer gerne igen til næste år.
Køreturen værd fra Nordfyn
Frokost på Generalen er køreturen værd fra Nordfyn. Jeg er super gluten sensitiv og multiallergiker og er udfordret ift at spise ude uden at blive syg. Jeg kunne vælge mellem hele 4 retter fordi de laver det meste fra bunden selv (færre e-numre og tilsætningsstoffer).
Jeg plejer at have højst 1 valgmulighed fra et menukort et hvilket som helst sted hvis noget overhovedet.
Betjeningen er som maden - god kvalitet og udvist interesse i at opfylde ens behov. Vi kunne også høre andre gæster ytre stor tilfredshed. Jeg gav dem et tip ift glutenfrit brød men man må gerne have eget med, fik jeg at vide. Det havde jeg ikke brug for - jeg var mæt og følte mig forkælet.
Lækker frokost
Lækker frokost - gode råvarer og god betjening. Høj kvalitet til en god pris.
Vi kommer helt sikkert igen 😍
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, med lækker mad og søde tjenere. Derudover er der en smuk udsigt til Tranekær slot fra terrassen. Klart et besøg værd!