Ving Norge AS Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Et flott opphold. Rommet var litt slitt, men ikke så galt at vi ikke trivdes der. Dusjen måtte vi fikle litt med selv for å henge oppe på stangen. Renholder på rommet vi fikk gjorde sin flid i å gjøre... Voir plus

Hyggelig betjening. Veldig slitt kjøkken. Ødelagt skuff og dårlig kokemuligheter.setet på toalettet var helt løst. Dusjen liten og ingen mulighet å henge opp dusjhodet.Bra renhold. God seng. Ble mørk... Voir plus

Reist en del i 40 år, både m ulike charter selskap og rutefly. Kommer stadig tilbake til Ving da min opplevelse er at de gir meg mest og best for pengene. Liker at flytidene «gir» meg to dager, framfo... Voir plus

Alt var galt vi var på Galini sea view på Kreta . Dette er et 5 stjernes hotell men var veldig dårlig . Vi fikk forskjellig svar ettersom hvem vi snakket med fra ving . De mener vi lyver når vi prøver... Voir plus

1. Agence de voyages
  2. aussi dans
  3. Agrégateur de voyages
  4. Compagnie aérienne
  5. Site de recherche de vols

Écrit par l'entreprise

Ving er Norges ledende reisearrangør og har hjulpet mennesker med å skape sine beste uker i året i snart 60 år. Vi tilbyr charterreiser, pakkereiser og fleksible ferieløsninger til noen av verdens mest populære destinasjoner. For mange handler ferie om mer enn bare sol og hotell. Det handler om minnene man tar med seg hjem – og noen ganger om steder man egentlig ikke vil forlate i det hele tatt. Derfor jobber vi i Ving for å gjøre hele reisen enkel, trygg og virkelig minneverdig, fra bestilling til hjemreise. Hos oss finner du alt fra familievennlige charterreiser og populære Sunwing Family Resorts til voksenhoteller, weekendreiser og fleksible reiser med rutefly og hotell. Uansett om du reiser med barn, som par eller alene, ønsker vi å hjelpe deg med å finne den ferien som passer akkurat deg best. Med nøye utvalgte hoteller, personlig service og lang erfaring ønsker vi å skape reiser å glede seg til – og minner som varer lenge etter at ferien er over.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

101 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fast kunde i 20 år

Jeg har reist med Ving sikkert 50 gang over flere år. De sier at de kun har 2% reklamasjoner på sine reiser. Jeg har jobbet med mennesker og lederutvikling samt salg i mange år, og mtp hva vi i bransjen vet om reklamasjon som en mulighet for kundelojalitet, finner jeg det merkelig at Ving,- ikke bare er dårlig på dette, men faktisk både ubehagelig og frekk. Vi hadde benyttet oss av tilbudet de har om to ulike hotel i løpet av vår ferie. Siste uken hadde vi et ønske om å bo på et hotel noen andre venner skulle bo. Dette ble et mareritt og kostet oss flere tusen i form av ødelagt bagasje og opplevelse. Den fysiske og psykiske påkjenningen resten av ferien var slitsom. Vi skulle direkte til familie . Vedkommende jobber bl.a med skadedyr og vi hadde koffert ute, alt pga et rom som var skikkelig skittent.

Dette hotellet rates som 3+ på Vings egne sider. Prisen var litt lavere enn første hotel, men ikke så mye lavere at dette var forventet.
Tre gang gjorde Renhold et forsøk i løpet av 10 min, (før vi engang hadde satt fra oss bagasje) på å legge på rent sengetøy. Skiftene hun hentet var også skitne. Da ble vi selvsagt skeptisk og kikket litt ekstra, i skap og i kjøkkenbenk og bad.

Det var flekker som lignet avføring fra veggdyr, og vi fant insekt i sengetøy og skall fra typ biller /veggdyr i skap. Mugg under kjøkkenbenk og hudrester/sort kliss rundt fuger på badekar. Det verste var antagelig at håndklær stinket og det ene var fullt av hudrester ( bra håndklærne var blå så vi så dette) Vi ringte ving lokalt og her starter verdens verste kommunikasjon. Vi opplevde at de løy, feks fortalte oss at de hadde snakket med hotel om rombytte, men i resepsjonen hadde de aldri fått beskjed og det fantes ikke logg iflg hotellet.

Vi skulle få beskjed fra Ving innen 2-3 timer men ingen svar. De ga oss inntrykk av at hotellet var fullt når vi klagde, men det stemte heller ikke. Så da måtte jeg finne frem kluter, sprit etc å vaske bord , skap etc for å sette kofferter på. Klær vi trengte neste to døgn hang vi på bad ifall det var veggdyr her. Dagen etter våknet datter med utslett mellom oysj overdel/underdel. Nok fortalt , etter 2 1/2 dag / 2 netter fikk vi byttet rom. Det var renere, men håndklær luktet fremdeles så ille at vi brukte egne vi kjøpte. Vi fikk beskjed om å sende inn reklamasjon når vi kom tilbake. Så også gjort.
Synd jeg ikke kan legge ut bilder her. For det tok jeg en god del av.

Oppdatering: Ving mener de kan erstatte ett døgn. Noe som er ca 1/10 del av direkte tap.

17 décembre 2023

Feil info fra kundeservice

Feil info fra kundeservice, tapte mye penger og tid

Jeg bestilte en reise til Tenerife fra 10.12.2023 til 24.12.2023. Det er 2 flyplasser i Tenerife, en i sør og en i nord. Hotellet (La Quinta) vi hadde opprinnelig tenkt å bestille var nærmest flyplassen i nord, (ca. 15 min reise) og spurte kundeservice om hvilket flyplass vi lander på. Dama svarte med stor selvtillit at det er flyplassen i nord, noe som avgjorde at vi valgte La Quinta. Nå er vi i Tenerife, og vi landet på flyplassen i sør, og er 2 timer unna hotellet vårt. Hele reiselengden blir på ca. 3 timer. Dersom jeg visste at vi skulle lande på flyplassen i sør, hadde jeg så klart valgt et annet hotell som var nærmere. Men nå kaster vi bort både tid og penger pga. at kundeservicen hos Ving ikke ga oss riktig informasjon om reisen.

10 décembre 2023

Bestilte reise 26.11 til Tenerife…

Bestilte reise 26.11 til Tenerife avgang 7 januar 2024 betalte hele reisen samme dag. Den 29.11 får jeg beskjed om at reisen er kansellert pga for lite passasjerer på flyet. Jeg tar kontakt med kundeservice og da sier kundebehandler at de har kansellert alle flyvninger første halvår i 2024 . Spør så hva de har å tilby. Kundeservice er ikke imøtekommende , men spydig og frekk i tonen . Var ikke snakk om å hjelpe med evt ny reise. På Finn.no ligger det fremdeles reiser til Tenerife med ving. Dette svarer kundeservice at de ikke har noe med: Det er Finn.no som legger ut, men Finn.no må jo hente reisene fra Ving får så å legge de inn på Finn.no kundeservice fraskriver seg alt ansvar. Mitt valg her ble veldig enkelt. Pengene tilbake . Bestille fra et annet selskap. Det skal sies at jeg har brukt ving på tidligere reiser og vært fornøyd med de. Men tror jeg styrer unna her etter.

29 novembre 2023

Vi har booket en 3 uker ferie til Gran…

Vi har booket en 3 uker ferie til Gran Canaria med avgang 29 desember fra Kjevik.
Fikk vite ETTER vi betalt depositum på 4800kr att vi kun får ha med 15kg bagasje (for en 3 ukers reise???) heilt utan mulighet att få betale mer for ekstra vekt.

Vi blir senere kontaktet og får vite att vårt fly nå ska gå kl. 9.30 isteden for 11.40 på morgonen. Vi har en 3h reise med buss for å ta oss til flyplassen. Nå må vi reise dagen før og betale dyre penger for å bo på hotell i Kristiansand.

Som att ikke dette var dårligt nok så fikk vi så vite att vi må mellanlande i Danmark, vi ska då sitte stille i ett fly på en flyplass i 1h 20min. Tenker litt ekstra på de stakkars eldre folk med smerter og små barn med spring i beina.
Heile reisan til Gran Canaria pleiar ta ca. 5h fra Norge/Sverige. Vår reise ska ta 7h 40min. Dette er så sinnessykt dårligt planlagt av Ving/Braathens.

Vi kontakter Vings kundeservice fordi vi syns att det nå er alt for mange ting som er feil nå, og att vi må ha rett til noen form av kompensasjon. Fikk til svar att de minsann får lov å endre akkurat hva de vil med vår reise frem til 20 dager før avreise og henviser til det finstilte skrevet i sin "policy" som må godkjennes før du ens får booket med dem.

Vi har betalt ekstra for avbestillings- og endringsskydd. Men dette har vi funnet ut er heilt verdiløst. Vi ønsker å booke om vår charter til ett rutefly eller "kun fly" alternativet i restplass. Men endå en gang står det i det finstilte att vi ikkje har lov att booke om til ein "rabatterad reise" og heller ikkje lov å booke fra charter til rutefly.

Vi vurderer nå å avbestille alt og bara miste vår depositum på 4800kr, alt fordi vi ikkje har lust å gi de ytterligere 27TUSEN kr for denne latterligt dårligt planerade reise.

En gang i tiden bestilte man charter fordi det var direktefly og enkelt og greit.
Det føles som att Ving bara vil i konkurs nå.

Vi er to unge mennesker som jobber ihjel oss for å få en kosete ferie hvert år.
Takk for ingenting, Ving.

9 novembre 2023

Direktefly Kjevik Gran Canaria ( via Malmø)

Fly, som i utgangspunktet skulle gå direkte 13/10 fra Kristiansand til Las Palmas, ble rutet om via Malmø! Ikke akkurat "direkte" til Kanariøyene. Skulle landet i Las Palmas kl 16.10 lokal tid. Landet 18.30. Fikk beskjed før avgang Kjevik med en masse unnskyldninger så er nok siste gang med Ving til syden for vår del. Apollo har nå fulgt sin rute tabell i motsetning til Ving. Har fått høre at det ikke er første turen de går via Malmø.

13 octobre 2023

Fly Kristiansand - Las Palmas, via Malmø(!)

Fly, som i utgangspunktet skulle gå direkte fra Kristiansand til Las Palmas, ble rutet om via Malmø! Ikke akkurat "straka vegen" til Kanariøyene. Skulle landet i Las Palmas kl 16.10 lokal tid. Landet 18.30. Ble tidlig varslet om at det kunne bli mellomlanding for drivstoffylling ved mye vind. Kjevik har visst for kort rullebane for å fylle nok drivstoff (??) SAS greide det jo. Nå Braathen. Dette er ikke grunn for evt klage iht Ving.. Flybetjeningen var veldig hyggelige!

13 octobre 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Jeg og sønnen min var på en 2 ukers reise hvor vi fikk tildelt et ødelagt rom. Måtte bytte 2 ganger. Sov derfor ikke de første nettene. Kontaktet Ving uten å få svar på en uke. Avtalte så et møte hvor Ving ikke dukket opp. På flyplassen kom ikke kofferten og jeg måtte selv betale for å reise til Gardermoen for å få den dagen etter. Jeg klagde på stedet og da jeg kom hjem. Dette gikk utover deres frist på 12 uker da det tok ca 13 uker å få svar med et meget dårlig refusjons tilbud på kun 1500 kroner. Jeg betalte 20.000 for reisen. Det var masse annet tull på hotellet ved at heisen ikke virket og det i en kort periode ikke var vann på rommet. Å tilby 1500 kroner etter å ha fått ødelagt en hel uke er rett og slett smålig av Ving. Etter å ha tidligere vært fornøyd med Ving er min erfaring nå en helt annet. Service og alt annet er blitt mye dårligere samtidig som Ving har økt prisene betraktelig. Null respekt for kunden. Styr unna Ving og forvent elendig service. Flyet var på siste reise flere timer forsinket, noe jeg har opplevd på de siste reisene. Ving tar ikke kundene på alvor. Meget misfornøyd og kan ikke anbefale

12 octobre 2023

Fordekt prisøkning? Det tror vi.

Vi bestilte pakketur til Aruba i april. Det var et godt tilbud, introduksjonstilbud, kr 57 000,- for 2 personer, 2 uker i desember 2023. Nesten 3 mnd før reisen får vi melding om at reisen er kansellert fordi det ikke er mange nok påmeldt, og får beskjed om at vi får kr 1500,- i rabatt pr person ved bestilling av ny pakketur, dersom det er langtur, eller kr 1000,- rabatt på kortere reise (Gran Canaria osv), som kompensasjon. Samme hotell på Aruba ligger fortsatt ute, på de samme datoene, men nå til kr 149 190,-, og med rutefly. Dvs. dårligere flytider, med KLM. Vi sjekket prisene på KLM, og det var ca 11 000,- pr person. Vi snakker i realiteten om en prisøkning på >150%. Det er dårlig kundeservice, og virker ganske spekulativt.

4 septembre 2023

Entertainmentsystem ødelagt.

Vi er en familie på 4 som reiste til Gran Kanaria i sommer. Vi valgte å fly med Ving på grunn av en ting, og det er entertainmentsystemet med mulighet for å se film o.l. på den lange flyreisen. På returflighten så funket ikke dette systemet på 2 av plassene på vår seterad, og det var lite hjelp og forståelse å få, og flyvertinnen uttrykte tidlig at dette haddde vært et problem på tidligere flights, alså så har de ikke tatt seg bryet med å utbedre problemet. Ikke er det noen form for kompensasjon heller, da dette er et gratis ekstratilbud til passasjerer. Det frister ikke å velge Ving neste gang vi skal ut å reise.

24 juillet 2023

Styr unna

Bestiller reise med avbestillingsforsikring/beskyttelse. Når jeg må endre reisen får jeg ikke igjen depositumet og MÅ bestille en ny reise. Når jeg endelig finner en ny reise så sier de at jeg kan få den men da får jeg ikke den aktuelle reisen med rabatt. Når jeg betaler for tilvalg og betaler ekstra for dette så forventer jeg ikke å få en dårligere pris enn andre.

11 août 2023

Skikkelig dårlig cruice

Er på Cruice nå. Costa Toscana i Middelhavet. Fullstendig kaos ombord. Stapp fult på restauranter som er inkludert. Sykt mye støy fra både voksne og unger. Kan heller ikke bruke kort ombord må bruke Costa kort. Har lagt inn penger på kortet men det funker ikke. Fikk til slutt hjelp av personalet men de skjønte heller ikke hvorfor det ikke fungerer. Hvor ble det av de 90 Euro jeg la inn i cash? Etter at alle ungene som leker gjemsel i gangene (ikke alle men en god del) har lagt seg. Begynner partyene. Bassen fra musikken til langt på natt gjorde at det ristet i speilene i lugarer og bassen kjentes syyykt godt i madrassen. Prøvde å ligge med headset men bassen fra anlegget slo igjennom. Klaget på dette, så kl 01:30 ble det tyst. Liker musikk jeg men herremin, men når bassen rister i madrassen er det umulig å sove. Reiste fra Roma dvs båten ligger over en times kjøretid fra Roma. Ok det men bør opplyses. Nei dette var skikkelig bortkastede penger. Aldri mer på cruice med dette selskapet. Skikkelig dårlig, så styr unna om du ikke har små barn som elsker små overfylte basseng og spillautomater med mye lyd (som du MÅ gå igjennom for å komme til noen av restaurantene). Men bra show om bord der skal de ha. Og bra gourmet restauranter men dyrt (altså ikke inkludert så klart) Men der får man ihvertfall sitte i fred og ro. Terningkast minus 1. Hadde vi hatt valget hadde vi hoppet av å reise hjem.

23 juillet 2023

Fikk ødelagt/knust koffert i bussen til…

Fikk ødelagt/knust koffert i bussen til hotellet, bussbillett kjøpt av Ving. Meldte fra til Ving lokalt og kunne få et lite beløp for å kjøpe ny, slik at vi kunne få tingene våre hjem. Skrev deretter klage til Ving om skaden. Nå fikk jeg svar at saksbehandling ville ta 8-10 uker. Tiden gikk, og etter 10-12 uker, ny mail at det ville gå ytterligere flere uker. Etter å ha ventet på respons i ytterligere 6-8 uker, begynte jeg å sende mail hver dag i håp om svar. Etter ca 3 uker fikk jeg kontakt med en saksbehandler. Nå var det gått et halvt år siden skaden! I opprinnelig skademelding hadde vi sendt bilde av koffert og fortalt at den var forlatt på hotellet, samt merke, pris og kontonummer. Nå begynte uttrettingskampanje fra Ving, inkludert spørsmål allerede besvart. I tillegg om vi hadde tatt kofferten med hjem og sjekket om den kunne repareres. Skulle vi da kjøpt ekstra bagasje får å ta hjem en knust koffert? Og siden vi ikke hadde kvittering på koffert kjøpt, pris og dato, kunne ving kun refundere 50% av pris, MEN med fratrekk av beløp mottatt på reisestedet (700kr). Alternativt gavekort på 1000 kr mer. Koffert ny pris 5000, 50% = 2500, minus 700 kr = 1800kr alternativt gavekort på kr 2800. (Hvem vil reise med ving igjen? Og uten koffert) Dette i hht regler i reiseselskaper, ble det opplyst. Ved spørsmål om å få tilsendt disse reglene, så var de ikke nedskrevet, bare praksis! Da jeg påpekte at ingen sa at beløpet utbetalt på reisestedet skulle fratrekkes, kom tilbud om å få 2500, som vi tilslutt godtok, etter sikkert 20 mailer fram og tilbake. Har hørt flyselskap stiller med ny koffert på døren, kort etter skade oppstått, så her tar også ving feil, det er ikke vanlig praksis tydeligvis. Håper saksbehandler er godt betalt, for hun kunne kunsten å holde ut! Aldri mer ving!

7 octobre 2022

Hotel Villa Diodoro

Hotel Villa Diodoro, Taormina , er ikke det billigste hotellet, jeg bestilte, og betalte for Triple rom, full sea view og balcony. Rommet vi fikk var et lite double, hvor det var satt inn en elendig "seng" nr 3. Hadde tredjemann hatt koffert, ikke bag, hadde vi måttet ha den på badet. Vi ringte og klaget på rom og utsikt, fikk riktignok ref kr 3000, men å kalle dette rommet et Triple, Superior, Balcony og sea view, det er å overselge til de grader. 6 juli til 13 juli 2023. Else Buseth

6 juillet 2023

Ving er veldig enkel å bruke for reiser

Ving er en veldig enkel reisebyrå for å finne charterreiser til syden, brukte dem da jeg dro til Ayia Napa i Kypros og vi bodde på et veldig fint hotell. Transporten til hotellet var enkel der vertene sto og ventet på oss ved utgangen av flyplassen og du fikk beskjed hvilken buss du skulle ta, appen dems var lett å bruke for å finne ut tidspunkt man ble hentet på hotellet og annet informasjon.

Jeg anbefaler å bruke Ving.
Denne feedbacken er basert på Ving og det dem har tilbudt i reisepakken og ikke hotellet.

17 juillet 2023

Ikke bestill via ving

Ikke bestill via ving, vi var på guttetur til rhodos hvor vi ble tilbudt Horizon blu hotell. Dette hotellet var ett strengt familie hotell med irriterende vakter.

Når vi først kom til hotellet sa de at rommet våres ikke var helt klart og at vi måtte vente 20 minutter. Når vi hadde ventet i 30 min var det fortsatt ikke klart og vi ble bedt om å vente i 20 minutter til på grunn av rengjøring. Det var fortsatt skittent på badegulvet når vi fikk sjekket inn. Måtte også betale ekstra for aircondition i ett så varmt land.

Veldig høylytt hotell, vi hadde rom i enden av gangen og hører folk gå i trappen

skikkelig irriterende vakter, de lot oss ikke ha med oss gjester på hotellrommet og de fotfølger deg helt til døren.

Den ene kvelden jeg skulle legge meg var jeg drittlei denne vakten, så når han fotfulgte meg til rommet stakk han til og med hodet inn og skuet utover rommet. det klikket for meg og jeg skjelte han ut, han truet med å ringe politiet, Kl 03.00 på natten.
Kl 08.00 ble vi nedringt på telefonen av resepsjonen og når vi svarte, bare lo de og snakket på gresk, vi la på.
De fortsatte å ringe så vi fikk ikke sove. Tilslutt sa de manager vil snakke med dere(på engelsk). Vi gikk ned og det tok iallfall 1 time før vi fikk snakket med manageren. Der fikk vi voksenkjeft og at vi hadde vekket hele hotellet, vi hadde skriket i gangene og slått på dører og ganger noe som ikke var gjort.
Senere på dagen hadde ving ringt oss to ganger og sa vi måtte oppføre oss og vi kan ikke holde på sånn.

Vi har oppført oss fint og godtar ikke å bli behandlet slik av ett vinghotell og ving, STYR UNNA…

29 juin 2023

Hvor skal jeg starte

Hvor skal jeg starte. Først kommer vi til ett hotell med fullekasje, vi er familie på 4, foreldrene bor over og vi barna under. Det lakk fra ovenifra og ned. Vi ville bytte hotell noe vi fikk, men måtte betale for hele hotellet selv + transport dit.

Vi satt i 1,5 time å venta på bussen hjem arrangert av ving bussen kom aldri, vi ble fortalt 3 ganger at de skulle ringe oss, de ringte oss aldri, alle 3 gangene var de 5 min unna vi stod i som sagt 1,5 time. Ving bad oss bestille taxi men på egen regning og vi måtte bestille.

Største dritt flyselskapet som finnes. Så vi sitter i Tyrkia og rakk ikke flyet.

24 juin 2023