Værdi for pengene, spændende vine - ofte go’e alternativer til de store, kendte vinhuse. Fin hjemmeside, hurtig service og respons, og så er det fint at “Handle med mennesker!”
L'entreprise a répondu
Det er som altid en fornøjelse at modtage vin fra vinimondo. Vi modtager både god vin og skøn portvin. Jeg vil anbefale at købe vin hos vinimondo.
L'entreprise a répondu
We are extremely satisfied. Vinimondo has a very helpful and polite staff. They respond quickly to all questions. And they have fine producs! They only reason that we do not give them five stars is t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god oplevelse med at bestille vin fra Vinimondo. De er meget professionelle - jeg havde modtaget en kasse med en flaske der var gået i stykker. Efter kontakt med deres kundeservice blev det hurt... Voir plus
Køb anmelderroste vine hos Vinimondo. Velkommen og velbekomme - til et udvalg af de bedste vine til enhver smag. Hos Vinimondo.dk finder du et stort udvalg af vine til den kvalitets- og prisbevidste vin-elsker. Her er altid et skarpt tilbud på rødvin, hvidvin, portvin, champagne, sherry, naturvin, økologi, en udvalgt testvinder eller anmelderroste vine med høje ratings & udmærkelser. Vi håber du finder netop den vin, der passer til dig og husk at vi altid har gratis fragt ved køb over 699 kr.
Overgaden Neden Vandet 19A, 1, 1414, Købehnavn, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det er som altid en fornøjelse at modtage vin fra vinimondo.

Hurtig levering. Gode vare 🩷
Har handlet hos dem over længere tid og har altid fået god service!
Tak til vinimondo 🌻

Réponse : vinimondo.dk
jeg fik kun leveret halvdelen af den bestilte og dt var først efter 2 rykkerskrivelser, at detlykkedes at få den resterende bestilling.

Réponse : vinimondo.dk
Første gang jeg handlede der men bestemt ikke den sidste

Réponse : vinimondo.dk
Det rigtige ankom på min adresse indenfor opgivet tid
Tim

Réponse : vinimondo.dk
Bestilte en vare d 10 april, afsendt d 13 og modtaget d 20. Lidt lang leveringstid synes jeg. Men fantastiske varer.

Réponse : vinimondo.dk
Jeg bestilte en kasse vin søndag eftermiddag, men har her 1,5 døgn senere hverken modtaget en ordrebekræftelse eller anden form for livstegn fra butikken.
Jeg måtte selv opsøge status via webshoppens ordresystem, da jeg genkendte ordreflowet, hvor ordren stadig står som "afventer".
Det virker både halvhjertet og amatøragtigt, at man som kunde selv skal lege detektiv for at få svar.
Hastigheden og manglen på basal kommunikation er desværre slet ikke imponerende.
Andre leverandører har tidligere nået at levere pakken, inden denne leverandører sender en simpel ordrebekræftelse.

Réponse : vinimondo.dk
Alt spillede lige fra bestilling til levering.

Réponse : vinimondo.dk
Glimrende sted til gaver til vennerne, der har alt!
Jeg kommer helt sikkert igen.
Nem hjemmeside og hurtig levering, så hvad kan man ønske sig mere?

Réponse : vinimondo.dk
Lidt problemer med forsendelsen. 1 ud af 3 kasser vin var forsvundet. Erstatningsleverrance er modtaget med en uges forsinkelse. Alt er OK.

Réponse : vinimondo.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.