Banner for Vinkøleskabet.dk

Vinkøleskabet.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Intet bøvl ved reklamation, de handlede hurtigt og effektivt, og jeg fik byttet den først tilsendt køleskab, som var defekt, for et nyt på deres regning, meget hurtigt. Det kunne være godt med dansk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électroménager
  2. Magasin de réfrigérateurs
  3. Cave à vins
  4. Installation de caves à vin

À propos de Vinkøleskabet.dk

Écrit par l'entreprise

Vinkøleskabs eksperter

På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.

🍷 Fritstående vinkøleskabe

🍷 Vinkøleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkøleskabe

🍷 Ølkøleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Langsommelige arbejdsgange.

Med det første køleskab havde vi et problem hvor temperaturen faldt uden vi regulerede den ned. Køleskabet blev ombyttet efter en del skriveri hvor arbejdsgangene tog ret lang tid

12 février 2021

Hej,
Tak fordi i tog jer tid til at anmelde jeres oplevelse. Vi tager det med videre til at kunne forbedre oplevelsen. Vi håber at i bliver glade for det nye skab.

God kvalitet og pris

God kvalitet og pris - hurtig levering

10 février 2021

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse, og det er rart, du er tilfreds med vores service og levering!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot vinskab som passer perfekt…

Super flot vinskab som passer perfekt ind i vores nye køkken. Fin levering til boligen som aftalt

Noté 5 sur 5 étoiles

God vejledning i forbindelse med køb og…

God vejledning i forbindelse med køb og leverance som aftalt. Tak for hjælpen😁

Noté 4 sur 5 étoiles

Udmærket produkt til prisen

Udmærket produkt til prisen, vær opmærksom på at stikprop skal skiftes til dansk jordforbindelse.
Lidt vanskeligt at forstå vejledning i hvilken del af skabet der kunne stilles til den lave / høje temperatur.

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Hej, tak for din feedback!
Vi håber i bliver glade for købet hos os. Hvis i har spørgsmål eller manglende info i vejledningen er i velkommen til at kontakte kundeservice.

Fin service og levering

Købte et køleskab lige omkring Black friday. Fin service via chatten og alt gik som forventet.

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Hej, det glæder os, at du er tilfreds med din bestilling og service, det er meget rart at høre!
Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at give os respons .

Nemt og uden udfordringer

Nemt og uden udfordringer. Leveret til aftalt tid. Produkt som forventet.

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Hej, mange tak for din bedømmelse!

God info og pris

God pris og god beskrivelse på hjemmeside af varen.

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Det er rart at høre! Tusind tak for den flotte bedømmelse.

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Hej, mange tak for din bedømmelse!
Det er rart at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

God betjening

God betjening, fine skabe og til meget gode priser

Hej,
Fantastisk rart at høre, at du er tilfreds med både service og køb!

God service og rådgivning

God service og rådgivning. Hurtig levering!

Réponse de Vinkøleskabet.dk

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os og den flotte bedømmelse.
Det glæder os, at du er tilfreds med dit køb!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vinkøleskabet larmer mere end opgivet.

Vinkøleskabet larmer mere end opgivet.

Levering etc var som det skylle være

25 janvier 2021

Hej Jørgen.
Tak, fordi du tog dig tid til at dele din købsoplevelse hos os!
Vi håper du allerede modtaget hjælp fra vores kundeservice. Hvis ikke, ønsker vi at komme i kontakt med dig. Du er velkommen til at kontakte os på info@vinkoleskabet.dk eller 89 88 29 01.

Vinkøleskabet larmer meget.

Vi fik det vinkøleskab vi havde bestilt. Så alt burde sådan set være i orden. Men desværre larmer det virkelig meget. Vores almindelige køleskab siger ingenting, men vinkøleskabet brummer meget højlydt. Det havde vi ikke forventet.

24 janvier 2021

Hej,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os.
Fortsat god dag.

Super kvalitet

Super kvalitet, og rigtig god service. Kun postitive anbefalinger herfra. Morten Larsen :-)

24 janvier 2021

Hej Morten,
Mange tak for din bedømmelse! Det er rart at høre, at du er tilfreds med dit produkt og din købsoplevelse hos os. Du ønskes en fortsat god dag!

Flot og lækkert køleskab

Flot og lækkert køleskab! Dog er det ikke så dybt så der kan ligge flasker der er længere end standard flasker. Men vi er ellers fuld tilfreds

23 janvier 2021

Hej Marianne,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Det glæder os, at du er tilfreds med dit køb! Du ønskes en fortsat god dag.

Lækker fransk indbygnings vinkøleskab

Lækker fransk indbygnings vinkøleskab
Hurtig levering ingen problemer

23 janvier 2021

Hej Lars,

Hej Torben,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os. Vi håber, du er tilfreds med dit køb! Du ønskes en fortsat god dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus