Ordre lagt inn 11.11. Fortsatt ikke dukket opp. Henvendelse pr e-post ikke besvart, hjemmeside uten telefonnummer. Reklamerer med "lynrask levering" . Lite fornøyd her... Regning til betaling ble se... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Synes alt gått bra med bestilling, eneste lite minus er at dere kunne karnsje gitt bedre informasjon underveis ved forsendelse og sånn. Tror ikke jeg fått en eneste oppdatering på når pakke er sendt... Voir plus
La tidligere inn vurdering av pruduktetet jeg fikk at den var for liten. Idag ringte en fra virushjelpen og skjelte meg huden full pga av vurderingen min. Kalte meg idiot m mere. Trur aldri jeg ha... Voir plus
Jeg opplevde at det var enkelt å lese seg til fakta for produktet jeg ønsket. Videre var det enkelt å bestille /betale - og det gikk super raskt med levering i postkassen. Produktet var også som fo... Voir plus
Ta tak i dagens utfordringer og morgendagens nye trusler. Vi tar smitteforebygging på alvor.
La tidligere inn vurdering av pruduktetet jeg fikk at den var for liten.
Idag ringte en fra virushjelpen og skjelte meg huden full pga av vurderingen min. Kalte meg idiot m mere. Trur aldri jeg har opplevd maken til frekk behandling av kundene.
Anbefaler ingen å handle der.
Helt utrolig frekt.
Jeg har utført tre bestillinger hos Virushjelpen. Den første gangen tok det rundt to uker før jeg fikk pakken, den andre gangen fikk jeg den samme uke, mens denne siste gangen har jeg fremdeles ikke mottatt pakken etter mer enn tre uker. Synes produktene er bra, men manglende oppfølging/oppdatering, treg levering og mangel på svar når man tar kontakt trekker såpass ned at jeg neppe vil bestille fra Virushjelpen igjen.
Vanskelig å få taki i dere og dere svarer ikke på mail.
God informasjon og rask levering. Produktene svarte til forvetningene.
Bestilte munnbind fra nettsiden den 2. April, og har ikke mottatt forsendelsen enda, dårlig synes jeg!

Réponse de Virushjelpen
God service, kjapp levering. Munnbindene var av veldig god kvalitet. Kjempefornøyd 🙂
Rask levering og produkter i samsvar med beskrivelsen.
Fin maske og stoffet veldig tett, men ble for tett for meg, syns den var vannskelig å puste inn i..
Har ikkje mottatt produkta enda. Håpar dei kjem snart..... Litt dårlig service syns eg, sjøl om det har vært påske.

Réponse de Virushjelpen