Pro vochtmeter
Het apparaat was makkelijk te vinden, het bestellen en betalen eenvoudig en goed (zoals het hoort natuurlijk). Bovendien nog eens 10% korting gekregen.
Het apparaat doet het prima en heeft zijn nut nu al bewezen. Kortom: uitstekend!
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gebruik de ontvochtiger nu een aantal weken, echter blijft de luchtvochtigheid hetzelfde, dus gaat retour
Service van bedrijf is uitstekend want na ontvangst bleek het apparaat kapot te zijn en met slechts een mailtje kreeg ik een nieuw apparaat die het goed doet.
Apparaat werkt naar behoren
Uitstekend product. In de handleiding kon ik niet vinden waar de sensor zit. Handleiding aanpassen graag. Verder bijzonder snel geleverd.
Zeer tevreden over de Visaly VM 810 A vochtmeter
Ik had het vermoeden van een vochtprobleem in de hal boven, omdat het behangpapier begon los te komen. Aangezien de achterkant van die muur grenst aan onze badkamer, vreesde ik voor een lek. Dankzij de Visaly VM 810 A vochtmeter kon ik dit snel en doeltreffend onderzoeken. Het toestel gaf een duidelijke indicatie van verhoogde vochtwaarden op een specifieke plek, waardoor ik exact wist waar ik moest zoeken. Het lek was snel gelokaliseerd, wat me veel tijd en onnodige breekwerken heeft bespaard. Kortom: een zeer handige en nauwkeurige vochtmeter die doet wat hij belooft. Absolute aanrader voor wie zelf vochtproblemen wil opsporen!
Op aanraden van mijn stukadoor een VM810A vochtmeter aangeschaft. Vanwege een doorslaande buitenmuur en een lek in een waterleiding in de vloer is mijn appartement te nat om opnieuw te stuken. Dankzij deze vochtmeter is het mogelijk om het vochtgehalte van de vloer en de wand zeer snel en eenvoudig te meten.