VITA.NO Avis

11 812
TrustScore 3 sur 5

3,2

Ich hatte ein Massagekissen bestellt, welches absolut nicht meinen Erwartungen entspricht. Ich meldete per Mail, dass ich es zurückschicken möchte und mein Geld erstattet haben möchte. Mir wurde eine... Voir plus

Jeg opplevde dessverre at en pakke fra VITA ble stjålet fra postkassen min. Jeg hadde gledet meg skikkelig til å teste produktet, og som fulltidsstudent med stramt budsjett hadde jeg brukt resten av... Voir plus

Bestilte for ei mnd siden, etter ca 2 uker spurte jeg om ikke den hadde blitt sendt. Fikk beskjed om at den hadde ikke blitt registrert og vanligvis sender de mail på det. Fikk en rabattkode for å gj... Voir plus

Handler via nettbutikken deres. Og det var virkelig et tilbud, nesten for godt til å være sannn.. men, det VAR sant🤩 jeg kjøpte 3 produkter, som jeg kjenner godt til fra før, men når 40% kommer opp?... Voir plus

1. Centre de bien-être

À propos de VITA.NO

Informations provenant de diverses sources externes

VITA.NO er en norsk nettbutikk hvor du finner alle produktene du kjenner fra VITA og VITA EXCLUSIVE kjeden. Skjem deg bort og velg mellom tusenvis av produkter innen hudpleie, hårpleie, make-up, duft, kroppspleie og helsekost!

VITA.NO garanterer 1-3 dagers levering, gratis vareprøver, ingen toll og fri frakt over 249 kr.

Vi selger kun originale merkevarer fra autoriserte leverandører og garanterer at alle våre produkter er ekte.

VITA.NO - Alt du behøver for din skjønnhet og velvære.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

12 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(11 812)

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Första och sista gången jag beställer…

Första och sista gången jag beställer från Vita.no. "Lynrask levering" och "rett til postkassen" gäller tydligen inte om du bor i nord Norge. Beställde 18 februari, fick besked om att hämta mitt paket på Narvesen i centrum idag. Blir spännande att se om jag ens får det jag beställde. Kommer inte beställa härifrån igen.

24 février 2023

Kjøpte parfyme til morsdagen

Kjøpte parfyme til morsdagen. Fikk feilsendt vare. Forsøker å returnere - Vita reklamerer med fri frakt på retur og utrolig god kundeservice!
Men kundetelefonen er stengt av "grunnet stor pågang i andre kanaler", og skjema for bestilling av returfrakt virker ikke. Fikk til slutt svar på epost - gikk bare 3 dager.
Utrolig dårlig opplevelse!!!

11 février 2023

Drit dårlig

Drit dårlig butikk i alle fall på Gjøvik. Mongo folk som jobber der. IKKE DRA DIT!! Jeg var der og det sto en åpna tørrsjampo som jeg brukte litt av fordi jeg trodde det var en tester. Så kommer det ei støgg dame som jobba der til meg å sa at jeg måtte betale for hele driten.

3 février 2023

Bestilte for til sammen 1400,- kr på…

Oppdatering: Vita refunderte straks pengene mine etter at jeg skrev flere negative anmeldelser på nett. Gir derfor tre stjerner istedet for en.
Opprinnelig anmeldelse: Bestilte for til sammen 1400,- kr på vita.no for ti dager siden. Har kun fått levert en pakke med to av seks av tingene jeg bestilte. Ingen kommunikasjon. De svarer ikke på telefon eller mail. Har prøvd å kontakte de i fire dager. Trodde vita var en seriøs kjede??

26 janvier 2023

Super kundeservice

Hadde problemer med levering av en pakke. Jeg sendte mail til Vita torsdag kveld, fredag morgen fikk jeg svar og mandag morgen var saken løst. Takk for god hjelp🥰

18 novembre 2022

Dårlig fraktalternativ..

Skjønner ikke hvorfor vita bruker Helthjem, et elendig frakttilbud. Jeg valgte Helthjem, for det sto at den kom til postkassa eller ble hengt på døren. I stedet fikk jeg mld om at jeg måtte hente pakken på Power! Hadde jeg visst det, hadde jeg valt Bring/posten. Det må gjøres klarere i bestillingen at du kanskje må hente på utlevereringssted (som du ikke kan velge selv)

10 novembre 2022

Super god kundeservice!!

Jeg kjøpte en vare som ble defekt. Vita tok tak i saken samme dag jeg ga beskjed. Jeg fikk ny vare tilsendt med en gang og sendte den defekte varen i retur, uten kostnader. Beste kundeservicen jeg har opplevd på lenge!! Anbefaler VITA på det sterkeste! 😁👍

19 octobre 2022

Anmeldelse av Revlon Equave Kids Apple Conditioner

Dette er en anmeldelse av et produkt som selges på Vita og ikke av butikken Vita. Jeg har god erfaring med butikken Vita, med unntak av at det ikke var mulig å legge til en brukeromtale på produktet på deres nettside.

Jeg hadde en dårlig erfaring med produktet 'Revlon Equave Kids Apple Conditioner' som selges hos Vita. Det gjorde håret hardt og stivt. Det ga en behagelig duft, hvilket var det eneste positive ved produktet. Jeg kan ikke bruke den på tross av lukten, på grunn av de dårlige virkningene det hadde på håret mitt. Det ble vanskeligere å gre ut floker, ikke lettere og den gjorde ikke håret mykt, men derimot hardt/stivt. Hårene ble vanskeligere å skille fra hverandre. Den gjorde ikke håret mindre tørt. Jeg brukte det på tørt hår og kommer til å forsøke det på håndkle-tørt hår etter dusj for å se om det utgjør en forskjell, men jeg tviler på det. Det eneste jeg kan tenke meg man kan gjøre med dette produktet er å bruke det som en slags proteinbehandling (pga at den inneholder hydrolisert kerating) og så skylle det ut dersom man allerede har kjøpt produktet, men jeg vil nok ikke anbefale å kjøpe det for det formålet. Man finner nok produkter som er ment for det med bedre virkning. Den gjorde ikke det den beskrev at den skulle gjøre.

18 octobre 2022

Topp. Hyggelig kundeservice og rask levering

Jeg er kjempe fornøyd med Vita. Har vært i kontakt med kundeservice noen ganger og de er veldig service mindede og hyggelige. Superrask levering med helthjem. Gode tilbud. Eneste kjedelige er at jeg ikke får benyttet bonussjekker på netthandel. Ellers hekt topp. Har handlet her i flere år og vil fortsette med det.

30 juillet 2022

Imponerende

På under 24 timer etter bestilling, lå pakken i postkassen. Imponerende, som alltid.
Godt vareutvalg og hyggelige priser.

22 juillet 2022

trange lokaler, og gir ikke penger tilbake før du ber om det.

Hadde kjøpt ett dårlig produkt så jeg kontaktet kundeservice. Synes det var dårlig de aldri tilbød meg om å få tilbake pengene, så jeg måtte selv be om refundering av penger(da fikk jeg det) i tillegg ville jeg ha nytt produkt men det ville de ikke sende til meg, måtte selv hente det på butikken.

En annen ting jeg reagerer på var at jeg fikk tilsnakk av å gå bak kassedisken. Hvorfor velger dere (ALLTID) så små lokaler at dere har kremer, hårfarger osv bak kassen? Det er en selvfølge at jeg vil Se/ lese på produktene før jeg kjøper dem, og da må jeg gå bak kassen. Er jo bare tungvint å måtte be ansatte om å gi meg hvert bidige produkt, da tror jeg den ansatte hadde blitt fort lei... forslag er å bare ha barberhøvler eller noe sånt bak kassen, det er jo ikke akkurat noe en trenger å lese eller se...da er kassedisken veldig trygg. :)

28 juin 2022

Har handlet via nettbutikken ved flere…

Har handlet via nettbutikken ved flere anledninger. Varene ble levert i postkassen på rekordtid. God informasjon hele veien. Gode produkter som står til forventningene. En trygg og god helhetlig handleopplevelse som jeg kan anbefale på det sterkeste

31 mars 2022

Alltid kjapp levering

Alltid kjapp levering! Blir ofte sendt noen timer etter bestilling, og er på døra et par dager etter! Alltid fornøyd med Vita. Intet å bemerke!

4 février 2022

For en fantastisk trygg nettbutikk å…

For en fantastisk trygg nettbutikk å handle i! Er overveldet over den gode servicen jeg fikk, da jeg angret på et kjøp jeg hadde gjort, et produkt som ikke fungerte helt som forventet, og som man normalt sett ikke handler på Vita. Dette var et produkt man kun fikk kjøpt på nettbutikken deres. Rask tilbakemelding fra kundeservice, superenkel og kostnadsfri retur, og penger tilbake raskt, alt på under en uke! Kommer uten tvil til å handle mer på nett her, og kan anbefale denne nettbutikken til alle!

1 février 2022