Jag är nu 87 år gammal och för några år sedan började mina knän och ena höften värka. Jag fick då höra tals om Flex Repair kapslar från Vitaliv och började ta dem. Efter nåra veckor kände jag en påtag... Voir plus

Blev uppringd av er . Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande . Lätt att ändra lite i leveranserna av paketen . Har ätit Flex Repair i ganska många år nu och dom har hjälpt mina leder att må mycket bä... Voir plus
Jag är 76 år. För 10 år sedan kände jag att det tog en stund innan jag kunde gå säkert och utan smärta efter att jag rest mig upp från en stol. Mycket obehagligt var det. Med en kapsel Flex Repair var... Voir plus
Bra produkt. Egentligen en 5:a men 4:a Negativt: Ibland försening av försändelsen. Fakturan också omöjlig att scanna vilket gör att alla siffror inklusive ocr måste manuellt nedtecknas.
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Norvège

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Så här säger min fru:
Äter FlexRepair varje dag sedan 7 år och jag har stor nytta av det. Det fungerar jättebra för mina knän som jag tidigare hade problem med. Jag springer 1,3 mil 2 ggr i veckan och alltid med mig min hund som sällskap. Jag fyller snart 80 år men tack vare FlexRepair har det gått bra så här långt,

Réponse de Vitaliv AS
Har använt Flex Repair och Sleep Repair och upplever framför allt att Flex Repair gör stor skillnad!
Efter eventuellt uppehåll kommer led och muskelsmärtor tillbaka.Kontinuitet är viktigt!
Kundtjänsten trevlig och hjälpsam.
Kaj B

Réponse de Vitaliv AS
Ang vårt samtal vill jag säga följande! Jag tar en tablett om dagen av Flex Repair! Jag mår bra, men kan inte bedöma, om det är tabletternas förtjänst!

Réponse de Vitaliv AS
Flex repair har hjälpt mig genom att reducera smärtan i mina knän så jag kan röra mig utan att ständigt behöva tänka på hur mycket jag böjer mig ner.
Nu kan jag räta ut benen också!

Réponse de Vitaliv AS
Har använt Brainy i några år nu och mycket nöjd. Har skakningar i händer och fötter och mycket bättre. Försökte sluta men blev genast sämre så nu kör vi.

Réponse de Vitaliv AS
Väldigt bra kosttillskott. Fungerar och det känns bra i kroppen. Inga problem med leveranser.

Réponse de Vitaliv AS
Personalen är måna att jag ska få det information som jag behöver.

Venlig service pr. Telefon og 20 procent Rabat fremadrettet
Jeg har tabt 10 kilo bare ved at bruge Coffee forte på 3/4 år.
Ingen problem ved opsigelse af andet produkt abonnement fremover.

Réponse de Vitaliv AS
Jag har problem med vänster knä. Tror Flex Repair gör båda knäna mer samarbetsvilliga.

Réponse de Vitaliv AS
Min forsendelse blev i første omgang så forsinket, at jeg ikke havde mulighed for at opsige abonnementet indenfor fristen. Da jeg så modtog den første abonnements pakke med en faktura kontaktede jeg firmaet og der blev vist stor velvilje til at jeg kunne komme ud af abonnementet og kunne returnere pakken uden omkostninger for mig.
Så 5 stjerner for stor velvilje til løsning af problemet.

Réponse de Vitaliv AS
Jeg har døjet med oppustethed ondt i maven og forstoppelse i mange år / prøvet alt / men nu har jeg prøvet balansera i 1 mdr - og min mave har været fin siden - ingen oppustethed og på wc hver dag - virkelig dejligt 🙏- er så tilfreds

Réponse de Vitaliv AS
Vitaliv har koncentrerat sig på ganska få tillskott, men det är tillskott som backas av stor vetenskaplig evidens. Man får snabb hjälp i kontakt med företaget.

Réponse de Vitaliv AS
Jag hade värk i mina leder och läste reklam för Flex Repair. Tänkte jag testar, har nu ätit FR i flera år. Mina leder mår mycket bättre

Réponse de Vitaliv AS
Min mamma har använt denna medicin i ungefär ett till två år och är väldigt nöjd. Hon har inte längre ont i knäna och upplever en tydlig förbättring i sin vardag. Rekommenderas varmt.😊

Réponse de Vitaliv AS
Jag har haft Vitaliv Brainy under flera år och jag är mycket nöjd med produkten. Jag känner mig pigg och glad. Vitaliv ger bra service och är prisvärda.

Réponse de Vitaliv AS
Min fru och jag tar båda Brainy och är nöjda med upplevelsen. Tydlig blev effekten då vi någon gång missade att beställa och efter en tid upplevde vi båda sämre minne och 'hjärntrötthet'.

Réponse de Vitaliv AS
Har använt FlexRepair över fem år och jag måste säga att det har hjälpt mig mycket. Hur jag vet det, slutade med det under en kort tid för ett annat preparat men då blev en större miniskoperation belöningen. Kommer inte sluta nån mer gång.

Réponse de Vitaliv AS
Kontakterna med Vitaliv har fungerat utmärkt och jag har hittills fått snabb, bra och personlig respons på mina frågor.
Jag använder Sleep Repair sedan ett par år och upplever att jag somnar snabbare än innan.