Banner for Vitaliv AS

Jag är nu 87 år gammal och för några år sedan började mina knän och ena höften värka. Jag fick då höra tals om Flex Repair kapslar från Vitaliv och började ta dem. Efter nåra veckor kände jag en påtag... Voir plus

Blev uppringd av er . Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande . Lätt att ändra lite i leveranserna av paketen . Har ätit Flex Repair i ganska många år nu och dom har hjälpt mina leder att må mycket bä... Voir plus

Jag är 76 år. För 10 år sedan kände jag att det tog en stund innan jag kunde gå säkert och utan smärta efter att jag rest mig upp från en stol. Mycket obehagligt var det. Med en kapsel Flex Repair var... Voir plus

Bra produkt. Egentligen en 5:a men 4:a Negativt: Ibland försening av försändelsen. Fakturan också omöjlig att scanna vilket gör att alla siffror inklusive ocr måste manuellt nedtecknas.

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

À propos de Vitaliv AS

Vitaliv – Premium Norwegian Supplements, Delivered to Your Door with a Simple and Safe Subscription Plan

At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.

Quality You Can Trust

We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.

Proven Effectiveness & Doctor-Recommended

For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.

Flexible Subscriptions for Your Convenience

At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.

Customer Satisfaction & Exceptional Service

At Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.

Discover our top quality nutritional supplements

As Vitaliv, we select the best from nature and use science to ensure its benefits for you
Our products address a wide range of needs including joint health, sleep support, memory enhancement, weight loss, and more. All ingredients are natural and safe. As a customer, you will also enjoy these benefits: 👍Get 50% off your first purchase plus free shipping, 🔁 Simplify your wellness routine, ⚔️180-day money-back guarantee, 🎁 Rewards for your health investments, 📞 Dedicated support

Benefits for your customers

50% off your first purchase plus free shipping

50% off your first purchase plus free shipping
At Vitaliv, we are proud of our products and confident in their quality. That is why we offer a guarantee that allows you to receive a full refund if you do not see any positive improvements in your health after 180 days of using our supplements.

Promotion box for Vitaliv AS

Take care of your joints!

Flex Repair is a best-selling supplement for joint health and mobility

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

660 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Flexrepair har gjort stor skillnad!

Jag har ätit Flexrepair i flera år nu och känner framför allt mindre smärta och ökad rörlighet i mina leder. Sammansättningen av de verksamma ämnena i kapslarna är helt rätt för lederna. Den höga halten D-vitamin känns också bra, jag blir snabbt brun efter bara en kort stund i solen och har inga problem med soleksem längre som jag hade förr. Bra att prenumerera på produkten, den kommer i brevlådan precis när man behöver den.

4 février 2026

Hej Andea,

Tack för din fina återkoppling!

Vad roligt att FlexRepair har blivit en del av din vardag och bidrar till mindre smärta samt bättre rörlighet i lederna tack vare det. Vi är också glada att prenumerationstjänsten fungerar smidigt för dig. Stort tack för ditt förtroende!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Leddsmerter

Har slitt med smerter i fingre og håndledd pga artrose. Bruk av flex repair har redusert smertene betydelig.

4 février 2026

Hei Åge,

Tusen takk for at du delte din erfaring!

Vi er veldig glade for å høre at FlexRepair har hjulpet deg med smertene i fingrene og håndleddene. Det betyr mye for oss å vite at produktet gjør en forskjell.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller funderinger.

Med vennlig hilsen
Vitaliv

49 år och känner mig smidigare än på länge.

Jag är 49 år och har använt Flex Repair dagligen i flera år. Tränar regelbundet och upplever tydlig skillnad i leder och rörlighet, känner mig piggare och smidigare, nästan som runt 35 igen. Ett tillskott som verkligen blivit en självklar del av min vardag.

3 février 2026

Hej Per Richard!

Tack så mycket för den fina recensionen och för ert långvariga förtroende,

Vi är glada att Flex Repair har en positiv inverkan på er rörlighet, energi och vardagsaktiviteter. Er erfarenhet betyder mycket för oss och utgör den bästa bekräftelsen på produktens kvalitet.

Vitaliv AS

service inriktat företag med bra…

service inriktat företag med bra produkter!

3 février 2026

Hej Mikael,

tack för din feedback!

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår FlexRepair och våra tjänster. Vi ser fram emot att få se dig som kund i framtiden.

Med vänlig hälsning,
Vitaliv AS

Helt nöjd med processen att utnyttja…

Helt nöjd med processen att utnyttja 180 dagars garantin när jag inte uppnått mina mål. Kontakten med personen på Vitalivs kundtjänst var positiv och det var lätt att få tillbaka pengarna.

Hej Susanne!

Tack för att ni tog er tid och delade er erfarenhet,

Vi är glada att ni är nöjda med processen för att använda vår 180-dagars garanti, samt kommunikationen med Vitalivs kundtjänst. Vi önskar er allt gott och hoppas att vi kan samarbeta igen i framtiden.

Vitaliv AS

Artrosen i mina knän besvärar mig nästan inte alls.

Ganska snart efter att jag börjat använda Flex Repair minskade eller försvann smärtan i mina knän. Nu har jag använt det i ett antal år, men gjort uppehåll på sommaren då behovet är mindre. Jag rekommenderar verkligen människor med liknande problem att prova detta preparat. Kjell 86 år.

Hej Kjell,

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse av FlexRepair och att produkten passar dina behov. Det betyder särskilt mycket för oss att du har använt den under en längre tid och anpassat användningen efter din egen takt.

Tack för rekommendationen och för ditt förtroende!

Vitaliv

Är mycket nöjd med flex repair jobbar…

Är mycket nöjd med flex repair jobbar med naturprodukter själv och brukar varmt rekommendera till mina kunder som har ledbesvär har naturligtvis provat själv

Hej Gun-Inger,

Stort tack för din recension!

Så fint att höra att du själv är nöjd med FlexRepair och att du även rekommenderar det till dina kunder. Det känns extra roligt att personer med erfarenhet av naturprodukter uppskattar vårt tillskott.

Vitaliv

Jag har en bra upplevelse för jag har inte lika ont i ryggen .

Jag har en bra upplevelse för jag har inte lika ont i ryggen som jag brukade ha innan jag började ta flex repair. Jag hade jätte svårt att böja mig t.ex när jag ville ta på mig strumpor.
Den bra känslan som jag har började redan i början av 2025 så jag hade sedan ätit flex repair ett tag.

31 janvier 2025

Hej Donatille,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad härligt att FlexRepair har bidragit till att du upplever mindre ryggbesvär och ökad rörlighet i vardagen. Det är precis det vi strävar efter!

Rykkerskrivelse - samt tlf. samtale 02-02-2026

Med henvisning til tlf. samtale den 02-02-2026. - Har fået en udførlig forklaring på problemstillingen.
Så er der ryddet op og jeg har modtaget min forsendelse den 02-02-2026.
Så kigger vi fremefter og jeg takker for det store arbejde, som Vitalivs kundeservice har udført.
Ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde fremadrettet.
Mvh. Lars Erdmann

Vitaliv skriver på sms efter Vores tlf. samtale - "Hej Lars, hermed bekræftes, at rykkerskrivelse er blevet slettet. Beklager forsinkelsen! Jeg vil kontakte dig på tirsdag! Mvh Aleksandra, Vitaliv"
Jeg sætter min lid til at dette bliver overholdt.
Så tager vi den herfra, det er ikke OK - at de forsøger at sende en rykkerskrivelse fra Riverty - inden varen er blevet leveret og efterfølgende skal til at sende Os retur mellem deres selskaber. Når pakken afsendes fra Vitaliv - modtager man en besked på at pakken er overgået til en postleverandør og kan følge med i - hvor lang leverancen er kommet. Mange tak.
Mvh. Lars Erdmann

Kære Lars,
Tak for din feedback og ros til vores kundeservice.

Vi beklager meget forsinkelsen i leveringen. Vi er dog altid klar til at gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på situationen så godt som muligt.

Husk, at vi altid er tilgængelige på telefonnummer 89871003 fra kl. 10 til 15 på hverdage.

Ha' en rigtig god dag!

Mvh

Flex Repair mot artros.

Jag har tagit Flex Repair i flera år. Hjälper mot min artros i tårna. Har inte ont längre. Har gjort uppehåll och då kom det onda tillbaka. Törs inte sluta nu.

28 janvier 2026

Hej Britt-Marie,

Det är verkligen skönt att höra vilken skillnad du upplever när du använder Flex Repair.

Vi förstår dig helt - när man har hittat något som känns bra för kroppen och märker att det blir sämre vid uppehåll är det naturligt att inte vilja sluta.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela din erfarenhet.

Vitaliv

Snabba och väl fungerande leveranser.

Snabba och väl fungerande leveranser.
Efter att ha börjat med Sleep Repair har jag nästan helt slutat med sömnmedel – Tack!
Placebo eller medicinsk effekt? Vet inte, men det fungerar ju.

Réponse de Vitaliv AS

Tack för att du delar med dig!

Effekten kan självklart upplevas olika från person till person men vi är väldigt glada att höra att SleepRepair har gjort en markant skillnad för din sömn.

Vitaliv

Jag har inte längre några besvär med mina leder.

Jag har inte längre några besvär med mina leder. Är utan värk i knän, höft och händer nu.
19260

Réponse de Vitaliv AS

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi är glada att höra att ni inte längre har ont i knän, höfter och armar. Ert nöje är vår största motivation. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vitaliv AS

Bra kundtjänst som är hjälpsamma.

Bra kundtjänst som är hjälpsamma.
Bra produkt FlexRepair

Hej Eva,

Tack för din fina återkoppling!

Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet från vår kundtjänst och att FlexRepair fungerar bra för dig.

Bra rörlighet.

Jag är 88 år och har fortfarande bra rörlighet för min ålder. Detta kan delvis bero på att jag har tagit FlexRepair under ett antal år.

Hej Brian!

Tack för att ni delade er erfarenhet med oss!

Vi är mycket glada att höra att ni, vid 88 års ålder, fortfarande har god rörlighet och är nöjd med effekterna av Flex Repair. Ert förtroende och många års användning av vår produkt är en stor motivation för oss. Vi önskar er mycket hälsa och vitalitet framöver.

Flex Repair mahdollisti urheilun jatkamisen

Olen käyttänyt Flex Repair jo vuosia sen jälkeen kun lääkäri sanoi että jos jatkan juoksemista istun parin vuoden päästä rullatuolissa. Hyvin nopeasti polvivaivani hävisivät ja voin urheilla ilman särkyä- juoksun lisäksi harrastan pallopelejä. Kiitos siitä!
Tilaaminen on helppoa ja vakituisena asiakkaana saan 40 % elinikäisen alennuksen
joka tekee pillereistä kohtuuhintaisia.

Christian

Hei Christian,

Lämmin kiitos kokemuksesi jakamisesta!

On meille erittäin tärkeää kuulla, että FlexRepair on auttanut sinua jatkamaan sekä juoksua että pallopelejä ilman kipua. Mahdollisuus elää aktiivista elämää on juuri se, mihin haluamme tuotteellamme vaikuttaa.

Kiitos myös uskollisuudestasi asiakkaanamme. Olemme iloisia, että alennus tekee tuotteesta sinulle kohtuuhintainen. Toivotamme sinulle vielä monia vahvoja ja kivuttomia treenivuosia!

Ystävällisin terveisin
Vitaliv

I had suffered pain in my both knees…

I had suffered pain in my both knees for many years, especially after an activity like running or gym exercises.
The pain was stronger especially when going downstairs.
I started to use Flex Repair for several months, and the pain disappeared, so I stopped with Flex Repair. But after a while the pain came back, so I began to take it again and I can happily confirm its positive effect.

Dear Jerry,

Thank you for sharing your experience with FlexRepair!

We are very glad that our product has had a positive impact on your knee pain and daily activities.

Your feedback is greatly appreciated and helps us continue to improve our products.

Best regards,
Vitaliv

Meget uheldig start - men kom efter det

Jeg bestilte en prøvepakke den 18. dec (har dokumentation i form af screenshot). Den kom aldrig, men da jeg heller ikke havde betalt noget, endte det med langt ind i januar, at jeg tænkte det så ku være lige meget.
Men i dag, den 28. januar 2026 modtager jeg så med posten min prøvepakke, med forfaldsdato for betaling den 18. januar(!) og med små bogstaver på fakturaen besked om, at jeg skal kontakte kundeservice før den 5. januar(!!), hvis jeg vil foretage ændringer i mit abonnement. Der er noget matematik og kalenderstyring, der ikke helt stemmer!!!
Ud over prøvepakken modtager jeg også i dag, den 28. januar en anden pakke - med tre pakker af produktet og en regning på 996,- kr., hvilket jeg aldrig har bedt om og aldrig har haft muligheden for at sige nej tak til i tide!!!
Jeg håber at kundeservice får ryddet op i den misere, når jeg ringer i morgen - siger at det er en fejl, og at jeg kan se bort fra det hele (med undtagelse af betaling for prøvepakken, som jeg selvfølgelig nok skal betale - men det blir uden rykkergebyr for for sen betaling) eller fx sender mig en returlabel med fragt betalt, så skal jeg gerne gå i pakkepost og returnere, selv om det pt. er hulans koldt. Når jeg skriver her er det for at få noget dokumentation - forhåbentlig også i et svar. Jeg har nemlig ikke ku finde steder at skrive til kundeservice el.lign.
Tilføjet nogle timer senere:
Jeg betalte for min prøvepakke (som jeg jo altså modtog den 28.1.) kl. 20:04 samme dag. Klokken 21:33 modtog jeg en mail med påmindelse om at betale - nu pålagt et rykkergebyr på 100,- kr. Det er helt ude i skoven, det her. Måske jeg er heldig at få en tilbagemelding her via TrustPilot.
Tilføjelse den 29.1. middag:
Fik fat i en venlig og tilsyneladende kompetent medarbejder, der beklagede meget og gav mig forlængelse ift prøveperiode og betalingsfrister. Vi har aftalt at tales ved om et par uger ift videre abn eller ej. Jeg har på den positive baggrund nu givet to stjerner mere og opdaterer og revurderer antal stjerner igen derefter.
Opdatering 11. februar 2026: Jeg kunne desværre ikke tåle produktet. Men har i dag talt med tidligere omtalte medarbejder, der løste alt det tidligere administrative bøvl, så der nu er rent bord. Tak. En stjerne mere for det. Men super ærgerligt at jeg ikke fik glæde af produktet.

28 janvier 2026

Kære Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til både at skrive og senere opdatere din anmeldelse.

Du har helt ret i, at forløbet omkring prøvepakken og de efterfølgende forsendelser ikke har været tilfredsstillende. Kombinationen af forsinket levering, forkerte datoangivelser og automatisk rykker har skabt unødig frustration, og det beklager vi oprigtigt.

Vi er glade for, at du fik fat i vores kundeservice, og at sagen efterfølgende blev ryddet op administrativt, så der nu er helt klarhed og ingen udeståender.

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at du ikke kunne tåle produktet – men vi sætter stor pris på, at du alligevel anerkender den måde, sagen blev håndteret på til sidst.

Din feedback er vigtig for os og bliver brugt til at forbedre både vores processer og kommunikation fremover.

Med venlig hilsen
Vitaliv Kundeservice

Testa Vitaliv! Det hjälper. Jag har inte ont i mina knän längre och…

Jag har inte ont i mina knän längre och jag tror att Vitaliv har hjälpt mig. Jag började äta detta för några år sedan då min syster blev bra i sina höftleder, hon åt då Vitaliv. Blev öm i mina knän efter en intensiv gym. vecka. Då tog jag två kapslar/dag i en vecka, då gick värken över. Kommer inte att sluta äta Vitaliv! /Carina

1 janvier 2026

Hej Carina,

Stort tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gör oss oerhört glada att höra att Vitaliv har blivit en så viktig del av din vardag och att du känner en så tydlig skillnad i dina knän.

Det är extra roligt att höra att rekommendationen gick ”i arv” från din syster – det finns inget bättre betyg för oss än när familjemedlemmar tipsar varandra. Att du dessutom kunde återhämta dig så snabbt efter din intensiva träningsvecka är precis det vi hoppas på för våra kunder.

Vi ser fram emot att få fortsätta leverera till dig!

Varma hälsningar, Teamet på Vitaliv

Jag har tagit Flex repair i flera år.

Jag har tagit Flex repair i flera år.
Har tidigare haft problem med värk i fingerleder.
Det är borta nu och jag kan hålla på med min kära hobby, stickning och handarbete.
Kan inte tänka mej ett bättre resultat.

27 janvier 2026

Hej Anders,

Tusen tack för att du delar med dig! Det gör oss verkligen varma i hjärtat att höra att Flex Repair hjälper dig att fortsätta med din hobby. Att kunna sticka och pyssla utan värk i fingerlederna betyder oerhört mycket för livskvaliteten, och vi är så glada att vi får vara en del av den lösningen.

Vi ser fram emot att få fortsätta stötta din rörlighet i många år framöver!

Varma hälsningar, Teamet på Vitaliv

Reser i arbetet och Sleep Repair…

Reser i arbetet och Sleep Repair hjälper mig att snabbt somna in trots tidsomställningar.

27 janvier 2026

Hej Mikael,

Tack för din feedback!

Härligt att höra att Sleep Repair hjälper dig att somna snabbare, även vid tidsomställningar. Vi är glada att kunna vara ett stöd när du reser i arbetet.