Jag är nu 87 år gammal och för några år sedan började mina knän och ena höften värka. Jag fick då höra tals om Flex Repair kapslar från Vitaliv och började ta dem. Efter nåra veckor kände jag en påtag... Voir plus

L'entreprise a répondu
Blev uppringd av er . Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande . Lätt att ändra lite i leveranserna av paketen . Har ätit Flex Repair i ganska många år nu och dom har hjälpt mina leder att må mycket bä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag är 76 år. För 10 år sedan kände jag att det tog en stund innan jag kunde gå säkert och utan smärta efter att jag rest mig upp från en stol. Mycket obehagligt var det. Med en kapsel Flex Repair var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra produkt. Egentligen en 5:a men 4:a Negativt: Ibland försening av försändelsen. Fakturan också omöjlig att scanna vilket gör att alla siffror inklusive ocr måste manuellt nedtecknas.
Écrit par l'entreprise
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.
Écrit par l'entreprise

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Norvège

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hade ett uppehåll efter något år men fick tillbaka mina ledbesvär så jag började med flex repair igen och är väldigt nöjd med att slippa den värsta värken igen.

Réponse de Vitaliv AS
Jag hade ont i lederna efter fyra olika tumörer i min kropp efter 20 års behandling. Jag provade Flex Repair. De första två månaderna hände inte så mycket men efter tre månader var värken i mina fingrar, knän och vrister borta. När jag hade använt Flex Repair i ett och ett halvt år tänkte jag att jag var " botad" så jag slutade ta tabletterna. Efter typ tre månader kom värken tillbaka. Jag bestälde Flex Repair igen och sen dess har jag ingen värk i mina leder.

Réponse de Vitaliv AS
Har tagit FlexRepair i många år, varit pensionär i 15 år. Jag är lycklig över att jag kan hålla samma aktiviteter och rörlighet som när jag jobba. Kan hjälpa mina vänner som har det jobbigt.

Réponse de Vitaliv AS
Jag har använt dessa kapslar varje dag sedan i april 2019. Under de åren har jag inte tagit en enda värktablett trots att jag har en ganska svår artros och inte kan gå utan hjälpmedel. Det måste väl innebära att produkten hjälper. 😁

Réponse de Vitaliv AS
Värken i knäet försvann när jag började med Flex Repair.
Trodde nog inte att det skulle fungera, men beslutade att åtminstone testa. Det fungerar alldeles utmärkt

Réponse de Vitaliv AS
Jag har använt FlexRepair i närmare 10 år. Det har hjälpt mig att hålla min slitna höftled i schack.

Réponse de Vitaliv AS
Pas på med dette firma!!😵💫😳
Jeg har KUN haft dårlig erfaring med @vitalliv - en’ ren pengemaskine.
Jeg bestilte en prøvepakke - som ankom sammen med extra pakker??😮 hvilket vil sige, at beløbet nu kom op på omkring 1.000.-kr 😤 Jeg returnerede pakkerne uåbnet og betalte selvføli’ for fragten. Der har nu i skrivende stund - bliver ‘de’ ved med, at holde på deres ret til at jeg skal betale for yderligere??
Så hold jer langt væk fra sådan et’ usympatisk, pengegrisk firma😤😤😮

Réponse de Vitaliv AS
Jeg har abonneret på FlexRepair i 7 mdr. men fik desværre aldrig den ønskede effekt af produktet.
Jeg har gjort brug af 180 dages tilfredsheds garanti og er blev mødt af virkelig hjælpsomme og imødekommende medarbejdere og jeg har på garanti på tilbagebetaling af hele det betalte beløb. Super fin service.

Réponse de Vitaliv AS
Produkterna jag och min man provat på från Vitaliv AS ger ett mycket gott resultat samt att de alltid kommer i tid. Även prisvärt.

Réponse de Vitaliv AS
Bra service och bra produkt verkar det som

Réponse de Vitaliv AS
Jag har använt produktenSleep repair i många år och är nöjd med dess effekt på ökad avslappning och minskad oro som gjort det lättare att somna

Réponse de Vitaliv AS
Sökte något som skulle få kroppen i bättre funktion. Har använt Vitaliv under drygt ett halvår och nu börjar verkan kännas, lite piggare.

Réponse de Vitaliv AS
Har fået konstateret gigt og havde smerter dagligt
Hørte om Flex repair
Tænkte det skader ikke at
prøve
Det virker
Har igen fået en hverdag jeg kan klare, er ikke smertefri ,det er på ét niveau som er til at holde ud for mig.
Skal stadig tænke mig om

Réponse de Vitaliv AS
Vitaliv ga god kundeservice ved en retur sak, og ordnet opp på en ryddig måte.

Réponse de Vitaliv AS
Jeg har brugt Vitaliv gennem godt 6 måneder, men den virkede slet ikke på mig. Efter det halve år, bad jeg om refusion iht. deres garanti, og jeg returnerede de ting, de bad om i deres betingelser for refusion.
Jeg modtog fuld refusion uden problemer, hvilket var fint.
Jeg vil dog anbefale dem som starter på Vitaliv at læse firmaets betingelser for refusion inden de starter på behandlingen.

Réponse de Vitaliv AS
Jeg vil råde folk, til at holde sig væk fra den biks
Jeg har glemt deres regning, det er min egen skyld, de sender ikke rykker ud, men sender en til inkasso, så nu kommer det til at koste 1000 kr, i stedet for 150
Dårlig politik at bare smide folk i inkasso

Réponse de Vitaliv AS
I’ve tried several products from Vitaliv – including Balancera, Brainy, and Flex Repair – and my overall experience has been very positive.
I’m mindful about what I put into my body and prefer products with well-thought-out, natural ingredients. Vitaliv fits nicely into that lifestyle. The products are easy to incorporate into my daily routine and feel gentle and balanced.
Balancera has worked well as support for digestion, Brainy fits perfectly into a busy day where focus and mental clarity matter, and Flex Repair has been a great supplement for movement and recovery.
Overall, Vitaliv feels like a thoughtful, honest brand that’s easy to trust. 🌿

Réponse de Vitaliv AS
Jeg prøvede vitaliv ,så opsagde jeg produktet på deres hjemmeside man kan jo altid bestille igen.
Men 14 dage efter jeg har taget den sidste pille kom der 3 pakker til 918kr som ikke kan returneres.
Sådan sælger man når produktet ikke virker

Réponse de Vitaliv AS
Jeg skulle gjerne gitt 0 stjerner. Jeg anmelder for mine aldrende foreldre. Min mor bestilte prøvepakke, men fant ut at hun ikke tålte produktet. Hun ringte og ba om at det ikke ble sendt mer. Dessverre ringte hun etter de 14 dagene som er oppsigelsestid, men før pakken ble sendt. (hun forsto aldri at dette var et abonnement) Produktet ble allikevel sendt til henne, så hun valgte å ikke hente pakken, da hun ikke kunne bruke det.
Så i disse dyrtider, må hun nå betale over 1000 kr for noe hun ikke verken har eller kan bruke!
Jeg kontaktet forbrukerrådet, og dette er svaret jeg fikk:
Vi mottar mange henvendelser knyttet til prøvepakker av helsekost og vi vil sterkt anbefale å styre unna slike prøvepakker i framtiden. (Klippet og limt fra svaret jeg fikk)
Så det er fint for de som har glede av produktene, men jeg frykter at det er langt flere som føler seg lurt, og som har samme opplevelse som oss!

Réponse de Vitaliv AS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Vitaliv AS. Produkterne er veludviklede og af høj kvalitet med naturlige ingredienser, og det er tydeligt, at de har fokus på kundens velvære. Jeg bruger især Vitalivs Flex Repair til mine led, og det har hjulpet mig med bevægelighed og mindre smerter i hverdagen, hvilket jeg sætter stor pris på. Bestillingen var nem, og kundeservicen har været venlig og hjælpsom gennem hele processen. Kan varmt anbefale Vitaliv og deres produkter til alle, der ønsker naturlig støtte til sundhed og livskvalitet.