Jag är nu 87 år gammal och för några år sedan började mina knän och ena höften värka. Jag fick då höra tals om Flex Repair kapslar från Vitaliv och började ta dem. Efter nåra veckor kände jag en påtag... Voir plus

L'entreprise a répondu
Blev uppringd av er . Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande . Lätt att ändra lite i leveranserna av paketen . Har ätit Flex Repair i ganska många år nu och dom har hjälpt mina leder att må mycket bä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag är 76 år. För 10 år sedan kände jag att det tog en stund innan jag kunde gå säkert och utan smärta efter att jag rest mig upp från en stol. Mycket obehagligt var det. Med en kapsel Flex Repair var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra produkt. Egentligen en 5:a men 4:a Negativt: Ibland försening av försändelsen. Fakturan också omöjlig att scanna vilket gör att alla siffror inklusive ocr måste manuellt nedtecknas.
Écrit par l'entreprise
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.
Écrit par l'entreprise

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Norvège

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har spist Flex Repair i 4-5 år efterhånden og føler de har hjulpet mig godt med bedre bevægelighed i dagligdagen. Tør ihvertfald ikke prøve at holde en pause, selvom jeg har overvejet det !!!
Else Bull

Réponse de Vitaliv AS
Jeg fikk en god opplevelse da selger av produktet kontaktet meg og stilte spørsmål om helsen min før de kunne selge meg produktet. Etter noen ukers bruk merket jeg god effekt av Flex Repair. Smerter i knerne forsvant og jeg kunne bl a sitte på huk igjen. Jeg har ikke turt å slutte med Flex Repair fordi det har en så god effekt på min kropp.

Réponse de Vitaliv AS
Blev betjent af en vidende og omhyggelig medarbejder fra Vitalivs kunde service med en stor indsigt Det hele skete i en behagelig atmosfære tak for en god oplevelse

Réponse de Vitaliv AS
Everything are and working good and proff.
KR.
Finn Bjerregaard

Réponse de Vitaliv AS
Dygtig, grundig behandling/besvarelse af mit tvivls spørgsmål. Tak

Réponse de Vitaliv AS
Jeg havde smerter i en håndrodsknogle og i tommelfinger knogler. Jeg begyndte på Flex repair og mærkede en effekt efter nogle måneder.
Jeg har nu været på Flex repair i flere år og mærker ikke noget til de smerter jeg havde.☀️

Réponse de Vitaliv AS
Jeg tager 2 stk. Sleep Repair hver aften 2 timer inden sovetid. Det virker rigtig godt for mig og får mig til at sove lynhurtigt. Det dækker også mit B-vitamin behov.

Réponse de Vitaliv AS
Rigtig god og effectiv oplevelse.
God og hjælpsom kundeservice

Réponse de Vitaliv AS
Etter at jeg fylte 70 begynte knea å streike for alvor. Fant Vitaliv og Flex repair, jeg kjenner stor forskjell. Prøvde å ta pause for ikke så lenge siden så kom smertene tilbake. Kjempehyggelig kund service. Takk

Réponse de Vitaliv AS
Hej. Jeg blev ringet op af en mandlig medarbejder og der blev sagt, at jeg kunne få en ekstra æske gratis. Der æskerne kom hjem var der 3 for 1008kr.Der var ikke noget om gratis æske. Jeg synes, at der var mange penge for 3 æsker. Jeg har opsagt abonnement pga økonomi og mest den mistillid og måden at overtale ældre at købe pillerne pga lidelse.
Man bliver hængende på abonnement og får lige pludselig masse og skal man betale gode penge.
Vh Maroussia Kirilenko

Lätt att beställa.
En stjärna mindre för att inte fått bekräftelse på min beställning.
Mvh, Christian Wennström

Réponse de Vitaliv AS
Har använd "Brainy" i 6 månader och tänker fortsätta med! Det känns bra. Väldigt trevligt personal också!

Réponse de Vitaliv AS
Trevlig bemötande. Bra produkt. Pålitlig ,snabb leverans.

Réponse de Vitaliv AS
I am sure I am profiting from the pills which I take every day. I am very satisfied with the deliveries couldn’t be better. So thank you ever so much🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Réponse de Vitaliv AS
Jeg er vildt imponeret over deres produkter og hvordan de har hjulpet mig i hverdagen.
Jeg har en masse lidelser og enormt dårligt helbred og især Flex Repair har virkelig gjort en forskel for mine knogler og lede. Men alle produkter er anbefalelsesværdige 🙏

Réponse de Vitaliv AS
Ett riktigt bra kosttillskott! Märkte redan efter någon veckas användning att Brainy gör vad de lovar. Klarare tankar. Jag har använt Brainy i flera år nu och vill inte vara utan igen.

Réponse de Vitaliv AS
Efter en arbetsolycka har jag haft konstant smärta i min vänstra fot. Jag testade olika slags behandlingar och smärtstillande, men inget gav den lindring jag hoppats på. Det kändes hopplöst.
Då fick jag tips om FlexRepair-tabletter och bestämde mig för att ge dem en chans. Jag kan ärligt säga att de har gjort en verklig skillnad. Smärtan har minskat avsevärt, och rörligheten i min fot är mycket bättre än förut. Jag märker en tydlig förbättring jämfört med hur det var innan.
Jag använder FlexRepair nästan hela tiden nu, och de har blivit en naturlig del av min vardag.
Min rekommendation:
Jag rekommenderar verkligen FlexRepair till alla som kämpar med smärta i leder, rygg eller knän. Efter alla misslyckanden jag varit med om känns det som en liten mirakelkur för just mig.