Jag är nu 87 år gammal och för några år sedan började mina knän och ena höften värka. Jag fick då höra tals om Flex Repair kapslar från Vitaliv och började ta dem. Efter nåra veckor kände jag en påtag... Voir plus

L'entreprise a répondu
Blev uppringd av er . Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande . Lätt att ändra lite i leveranserna av paketen . Har ätit Flex Repair i ganska många år nu och dom har hjälpt mina leder att må mycket bä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag är 76 år. För 10 år sedan kände jag att det tog en stund innan jag kunde gå säkert och utan smärta efter att jag rest mig upp från en stol. Mycket obehagligt var det. Med en kapsel Flex Repair var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra produkt. Egentligen en 5:a men 4:a Negativt: Ibland försening av försändelsen. Fakturan också omöjlig att scanna vilket gör att alla siffror inklusive ocr måste manuellt nedtecknas.
Écrit par l'entreprise
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.
Écrit par l'entreprise

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Norvège

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vitalivs kosttillskott har verkligen ändrat hela min närvaro. Jag känner mig piggare i vardagen, mer i nuet och kan fokusera lättare. Det är Brainy jag har!

Réponse de Vitaliv AS
Brainy, en produkt som håller vad den lovar!
Brain-fog ?
Inte efter en månad med detta kosttillskott!!
Pia A

Réponse de Vitaliv AS
I have used Vitaliv for several years and had very good experience with this product. It has prevented pains in muscles and led.

Réponse de Vitaliv AS
Flex Repair er godt for mig. har brugt det i flere år.
I kundeservice er de altid venlige, søde og hjælpsomme.

Réponse de Vitaliv AS
Kundeservicen er god nok. Men inden man ser sig om får man tilsendt en masse som man ikke er interesseret i og kan ikke sende tilbage. Hvis du er interesseret i at betale ca 4000kr om året på vitaminer er det jo ingen sag. Syntes det er bondefangeri og snyd og bedrag. Et klik på nettet og du hænger fast i deres net🤬

Réponse de Vitaliv AS
Hej, jag har köpt vitamin till min mamma.
Hon tycket att det är jättebra

Réponse de Vitaliv AS
Jeg er meget godt til tilfreds med jeres produkt Omega-3Forte. Derudover altid en meget hjæpsom og venlig kundeservice.

Réponse de Vitaliv AS
Jag har upplevt att jag blivit mycket bättre i lederna sen jag börjat med Vitaliv. Jag tycker att det är smidigt att få hem dem i brevlådan innan de andra tagit slut.
Jag kan tänka mig att rekommendera andra att använda Vitaliv.

Réponse de Vitaliv AS
Hej alle jeg bruger og har brugt flexrepair i rigtig mange år med super god effekt og kan kun anbefales. Også en god kundeservice

Réponse de Vitaliv AS
Jag började ta flex för några år sedan, efter en skada. Den hjälper mig med att hålla lederna mjuka och det hjälper mig när jag tränar. Jag råkade glömma mina flex en vecka vid en resa, och det märktes tydligt.
Jag blev stel, så det var skönt att komma hem och ta dom igen.
Peter Wedberg

Réponse de Vitaliv AS
I adore Vitaliv. It has been extremely beneficial for me, and I can genuinely feel an improvement after using their supplements. A strong recommendation from my side.

Réponse de Vitaliv AS
Jag har under flera år använt Flex repair. Den hjälper mej mycket. Lindrar verkligen min artros i fingrar och knän. Rekommenderar verkligen denna produkt från Vitaliv.
Hälsningar Monica Carlsson, Stenungsund

Réponse de Vitaliv AS
Jeg bestilte en prøvepakke som jeg betalte.
Senere opdsager jeg at jeg får tilsendt flere piller. Jeg søger om reet til at returnere, som man normalt har ret til. Forsendelsen var nødlidende og indpakningen i stikker. Vitaliv udspørger mig om hvasd der er galt med forsendelsen og er ikke tilfreds med min forklaring og forlanger foto af emballagen (som naturrligvis er kasseret. De gentager igen og igen at de ønsker yderligere oplysninger.
Jeg søger om adgang til min konto, men det er ikke muligt hvorefter jeg giver op og betaler. for leveringen.
Så kommer der en ny pakke. Diverse mails resultereer i, at jeg får oplyslt, at jeg har et abonnement, som jeg ikke har opsagt, men sasgen er, at jeg aldrig har bestilt et abonnement.
Det er urimeligt, at jeg ikke kan returnere endsige opsige mit abonnement.
Miseren består i, at Vitaliv åbenbart fremtureer med leverancer uden at jeg haar afgivet en ordre og ikke har mulighed for at opsige et abonnement, som de synes jeg skal have.
Jeg håber at min anmeldelse er dækkende. Jeg kan om nødvendigt sende et stort antal klagemails.
Jeg har ikke i sinde ast betale for en leverance som jeg er blevet pådluttet.
Det virker som rent bondefangeri.
mvh peter gløde

Réponse de Vitaliv AS
Kapslar som jag tror gör nytta för mina leder. Kanske räcker det att ta en varannan dag. De är egentligen för dyra för mig.

Réponse de Vitaliv AS
Jag kan varmt rekommendera Vitaliv, det är ett seriöst företag med produkter av mycket hög kvalitet. Jag märker tydlig skillnad sedan jag började använda deras kosttillskott, de är effektiva samtidigt som de är skonsamma för magen som annars kan vara ett problem för mig när jag tar tillskott. Snabb leverans, fantastisk kundservice och en trygg 180-dagars garanti gör att jag ger dem 5 av 5 stjärnor!

Réponse de Vitaliv AS
I have taken Flex Repair since 2019, where I needed to get ginger every day because I had a lot of arthritis. It helps! And I continue to take it every day.

Réponse de Vitaliv AS
jeg har taget flex repair i et år nu som har hjulpet meget på en dårlig hofte

Réponse de Vitaliv AS
Vitaliv har en så smart abonnemangstjänst som gör att man aldrig behöver fundera på om det ska ta slut i asken. Det kommer nya tillskott var tredje månad, superbra!